büyük

Burda yazanlar ya ablaları öğüt veriyor, ya da yaşıtları bence herkes güzel ifade etmiş, o adamın ilişkiden beklentileri farklı olur, artniyeti olmasa da artık ihtiyaç olan o cinselliği 16 yaşındaki erkekler gibi yaşamıyordur ve bu kızın evlilik çağına gelmesi için bekleyeceğini pek sanmıyorum kız da küçük olduğundan herkes endişelenmiş haklı olarak...

Şunu da eklemek isterim yazdıklarını anlamakta güçlük çektim canım, nece bu dil?

Beni yarglamaya hakkn yok hatrlatrm haddni bl.
Ben sdce gorusmu yazdm.
Turkce canim yazdgm bu dil
aaa kyamam blmyo musn yoksa.
Istyosan egitmine acktn dwm edp türkceni ilerlet.

yazıyı çözene kadar epey zorlandım

annem ve babam arasında 4 yaş var da o kısım hiç önemli değil.16 yaşında bir kıza verdiğiniz şu 21.yy kafasından dolayı sizi tebrik ediyorum epey yardımcı oldunuz.tebrikler

20 yaşında olsan da 30 yaşında olsan da arada ki fark çok büyük bence.
Ve uygun değil. (Bana göre)
Kaldı ki sen daha 16 yaşında bir çocuksun!

Ben sdce gorusmu yazdm.

bu türkçeyse bizler çince yazışıyoruz o zaman

kötü içerikle bildirdim bu müthiş türkçe yazı ustalığını bakalım adminler ne düşünüyor zira sitenin kuralları arasında açık ve anlaşılır bir dille yazmak da var.

Ben sdce gorusmu yazdm.
Istyosan egitmine acktn dwm edp türkceni ilerlet
.

Türkçe'de "yazdgm, kyamam blmyo musn, istyosan, acktn , dwm, edp , sdce, yarglamaya, hatrltrm bl"gibi kelimeler ve kısaltmalar yok.

Başkasına tavsiye veriyorsun ama bence sende Türkçe'ni ilerletmelisin.

Haklsınz bian sinirlydm o yuzdn abrttm braz k.bkmayn.
Qwerty klavye ile telfdn yazmasi zor oluyo
bu aralar belli sorunlarm war o yuzdn agzmdan ne cktgni
blemiyorum tekrar k. Bkmayn.

35 yaşında bir kadınla 45 yaşında bir erkek olur

16 yaşında bir kızla 25 yaşında bir erkek olmaz

Sen onu seviyor olabilirsin, 16 yaşında bir kıza o gözle bakabilen adam sübyancıdır yok bunun ötesi

16 yaş nedir ya, sert oldu belki biraz ama yaşının ve kendinin ve farkına var lütfen. 25 yaşında bir delikanlının derdi parkta simit yiyip, aşk şiirleri yazmak değildir.

Bende 20li küsür sanmıştım ama Canıım şuan kardeşimle yaşıt birisın sen daha küçüksün oturup sınavlarına derslerine odaklanmasın. 25 yaşındaki bir adamın seninle ciddiyeti olamaz ki,adam askerliğini falan yapmış gelmiştir. Senin düşüneceğin tek şey derslerin olmalı ardına bakmadan bırak onu

25 yasinda, 16 yasinda bi kizla cikan adamdan korkarim ben.. Legal bir olay bile degil.
Cok gencsin sen daha bu tarz seyler icin...

Ben sdce gorusmu yazdm.

Canım kusura bakmayın demişsin de zaten ben sana kızamadım ben üniversite öğrenciyin zaten güzelde eğitimimi alıyorum ama bu Türkçe eğitimi yanlış hatırlamıyoruüsam daha ilk okuldan başlıyor yani bu dil eğitimi için zorunlu olan kısmını eğitimin tamamlamışsan yeterli:)
Sorunlarım var demişsin inşallah bir an önce hallolur canım geçmiş olsun

sen onla ilgili aşk romantiklik düşünceler içersindeyken o kesin
cinsel fantaziler peşinde ,kendi yaşıtınla olman gerek bence tehlikedesin ,dikkatli ol

O 25 ben 16 yaşındayım

senin yasında bir kız kardeşim var onada söylüyorum hep, kendi sınıfından okulundan platonik sev bakışın ne bilim konusun ama dışardan özellikle yaşı büyük erkeklerden uzak dur daha cok erken. evlenelim deseniz evlenemezsiniz,ciddi bir şeyler şimdilik olmaz.

sana tavsiyem uzak dur yaşıtların seni daha iyi anlar.

kızım üniversite okumayacakmısın
ne işin var o adamla
bu adam okumuş mu ne iş yapıyor sana nasıl yaklaştı onu söyle
ona göre yorum yapılır ancak

Koca koca adamlar şu küçücük kızlardan bi uzak dursunlar ya!!!
Eğer senin baban olsaydım ıslak odunla döverdim o densizi!!!

konu sahibi ufaklık nerelerde ki umarım o sevgili müsveddesiyle buluşmaya gitmemiştir :26:

16 ve 25 !!!!!! 35 ve 44 olsa bize ne canim anlasmislar 23 32 hadi yine anlasmislarda 16 nedir? Sevgi ask baglilik sadakat??? Farkinda misin bunlarin neler oldugunun daha senin boyun uzayck kilo alip kilo verceksin sesin bile farklilasicak farkinda misin? Kisiligin duygularin dusuncelerin degick farkinda misin? Sen tehlikenin farkinda misin?

Birincisi yanlış anlamada sen bu yaşta birini sevmiyorsun sadece hayransındır bu yaşdaki kızların sendromunu bilirim senin yaşında kız kardeşim var hocasını çok beğendiğini söylüyor gayet normal birşey sorun sende değil sorun 25 yaşındaki adamın seninle konuşması belkide konuşmuyordurda sen konuştuğunu sanıyorsundur çünkü mantıklı açıklaması yok küçük kızla ne işi olur tabi içi fesat biri değilse (anladınız siz onu) bilemicem... sana bir abla tavsiyesi konuşma onunla yaşıtlarınla ilgilen ben olsam korkarım be 16 yaşımda benden 9 yaş büyük biriyle konuşmaktan...şunuda söylimde içimde kalmasın 16 yaşımda olsam erkekle merkekle uğraşacağıma üniversite hayali kurar sınava çalışır gezer tozardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…