- 28 Nisan 2017
- 24
- 75
- 3
- 32
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
Canim hic uzulme herkesin evladi kendine kiymetlidir, seninle empati kuramayip her konuda evladini adiyla zikreden her davranisini yazan insanlardan da bunu anlayabilirsin
sevincini heyecanini hepimiz burdan hissettik o kadar guzel yazmissin ki :)) bu arada ben de prenses olacagini soylemistim hadi insallah hayirli bir evlat olsun
Bu kadar tepki,boylesine uzucu seyler ve asagilama.. Bunun yaninda hala merhamet duygusuyla yasayabilen guzel insanlar..oyle heycanla gelip yazdim ki hislerimi ben cok yanilmisim bu forumla
Ilgili.Aciklayacagim kismina gelince konu evladin prensmi sanki yada sanki cumhurbaskanin oglu yada kizi mevzusu degil tahminleriniz deneyimler bunlari yasayan insanlar neler yasadilar nasil
Bi heycanlari vardi hep
Birlikte bi empati yapmakti amacim.dogru bir ben hamile
Degilim yeryuzunde ama
Hangimi bu benzer heycanlaei yasamadik?hangimiz paylasmadik hangimoz dusunmedik yada..icim buruk bunun umrunuzda olmasini beklemiyorum cocugumun cinsiyeti kimseye bi fayda da saglamayacak ama herkes anne olmak ister ve yasanan heycanlar her daim ortaktir. Bir heycan ne cirkinliklere tanik oldu bugun.merakinizi gidermek icin degil burda gercekten heycanima ortak olmak isteyip merhametle yaklasan bunca guzel kadinla paylasicam sevdikleromle paylasicagim gibi..ister okuyun ister kotuleyin sizde bir annesiniz allah kimsenin kalbinden merhamet duygusu nu almasin.sadece bir tahminde bulundu doktor kiz olacagina dair.tekrar tesekkur ederim yeni evli 23 yasinda birine karsi boyle acimasiz oldugunuz icin..
Kizlar etten mide bulanmasinin kizla alakasi var mi ki acep.
Ben de hic et gormek istemiyorum.
Aynen hamileligimi öğrendiğim günden beri etten nefret ediyorum. Surekli yogurtlu makarna manti falan yemek geliyor icimden. Sabahta peynirden baska bir sey yiyemiyorum.Kız bebek etten tiksindirir erkek bebek et sevdirir bu çoook doğru ben kız bebeğe hamileyim son haftalarimdayim ama hamile kaldığım andan itibaren tavuk balık et görmek istemedim kokusu hele bitirdi beni ama ablam erkek bebeğe hamile sürekli et yedi diğer ablamda erkek çocuğu var oda çok et asermisti bende aksine etten çok tiksindim
Aynen hamileligimi öğrendiğim günden beri etten nefret ediyorum. Surekli yogurtlu makarna manti falan yemek geliyor icimden. Sabahta peynirden baska bir sey yiyemiyorum.
Yumurtadan falan da tiksindim bilemiyorumki sagol cevabin icin hayirlisi olsun.
Insallah canim yeterki saglikli olsun:)Aynen bende yumurtadanda tiksinmistim hala yemiyorum bence büyük ihtimal kız bebeğin hayırlısı olsun :)
Insallah canim yeterki saglikli olsun:)
Ben sizi tanıyor muyum? Herkesler tanıyorda bır ben mı tanımıyorum ?
İster acıklayın ıster acıklamayın cok mu onemlı bır haber bu butun hayatımızı etkıleyecek bırsey mı bu ? Yoksa oyun mu oynuyoruz ?
Oyun oynuyorsak tahmınım kız oldugu
Hayirli saglikli evlat olsun ins.Bu kadar tepki,boylesine uzucu seyler ve asagilama.. Bunun yaninda hala merhamet duygusuyla yasayabilen guzel insanlar..oyle heycanla gelip yazdim ki hislerimi ben cok yanilmisim bu forumla
Ilgili.Aciklayacagim kismina gelince konu evladin prensmi sanki yada sanki cumhurbaskanin oglu yada kizi mevzusu degil tahminleriniz deneyimler bunlari yasayan insanlar neler yasadilar nasil
Bi heycanlari vardi hep
Degilim yeryuzunde ama
Hangimi bu benzer heycanlaei yasamadik?hangimiz paylasmadik hangimoz dusunmedik yada..icim buruk bunun umrunuzda olmasini beklemiyorum cocugumun cinsiyeti kimseye bi fayda da saglamayacak ama herkes anne olmak ister ve yasanan heycanlar her daim ortaktir. Bir heycan ne cirkinliklere tanik oldu bugun.merakinizi gidermek icin degil burda gercekten heycanima ortak olmak isteyip merhametle yaklasan bunca guzel kadinla paylasicam sevdikleromle paylasicagim gibi..ister okuyun ister kotuleyin sizde bir annesiniz allah kimsenin kalbinden merhamet duygusu nu almasin.sadece bir tahminde bulundu doktor kiz olacagina dair.tekrar tesekkur ederim yeni evli 23 yasinda birine karsi boyle acimasiz oldugunuz icin..
siz mi karar veriyorsunuz kimin neyi hakedip haketmediğini? ne olmuş insanlar sevincini paylaşmışsa?çok feci bozmussun ama haketmis yani...anladık anne olacan da ne bu abartı
siz mi karar veriyorsunuz kimin neyi hakedip haketmediğini? ne olmuş insanlar sevincini paylaşmışsa?
aynı belirtileri bende yaşadım ve bi prensesim olucak :)Bu kadar tepki,boylesine uzucu seyler ve asagilama.. Bunun yaninda hala merhamet duygusuyla yasayabilen guzel insanlar..oyle heycanla gelip yazdim ki hislerimi ben cok yanilmisim bu forumla
Bi heycanlari vardi hep
Degilim yeryuzunde ama
rahatsız eden kimin neyi hakedip haketmediğinin sana kalmadığı. kötü bir yoruma tepki vermem için illa konu sahibi olmam değil sağduyulu olmam yeterli oluyor.ben de yorumumu paylaştım rahatsız eden ne.yorum istemiyor mu bu insan.konu sahibi misin seni ne ilgilendiriyor.
Ay kız mı :) bende etten tiksiniyorum belki benim De prensesim olur kız annenin ilerde ki en yakın dostudur cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBu kadar tepki,boylesine uzucu seyler ve asagilama.. Bunun yaninda hala merhamet duygusuyla yasayabilen guzel insanlar..oyle heycanla gelip yazdim ki hislerimi ben cok yanilmisim bu forumla
Bi heycanlari vardi hep
Degilim yeryuzunde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?