Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz ve iyi niyetiniz icin:) rabbim saglikli ve iman askiyla buyuyen evlatlar nasip etsin hepimize..

Insanlari umursama at gibi tepip it gibi kapmaya musait çoğu kişi Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin banada ilk kız büyük ihtimalle demislerdi Gerçekten de kizim olucak

Kizlar etten mide bulanmasinin kizla alakasi var mi ki acep.
Ben de hic et gormek istemiyorum.

Kizlar etten mide bulanmasinin kizla alakasi var mi ki acep.
Ben de hic et gormek istemiyorum.

Kız bebek etten tiksindirir erkek bebek et sevdirir bu çoook doğru ben kız bebeğe hamileyim son haftalarimdayim ama hamile kaldığım andan itibaren tavuk balık et görmek istemedim kokusu hele bitirdi beni ama ablam erkek bebeğe hamile sürekli et yedi diğer ablamda erkek çocuğu var oda çok et asermisti bende aksine etten çok tiksindim

Aynen hamileligimi öğrendiğim günden beri etten nefret ediyorum. Surekli yogurtlu makarna manti falan yemek geliyor icimden. Sabahta peynirden baska bir sey yiyemiyorum.
Yumurtadan falan da tiksindim bilemiyorumki sagol cevabin icin hayirlisi olsun.

Aynen bende yumurtadanda tiksinmistim hala yemiyorum bence büyük ihtimal kız bebeğin hayırlısı olsun :)

çok feci bozmussun ama haketmis yani...anladık anne olacan da ne bu abartı

Hayirli saglikli evlat olsun ins.
Burda okuduklarima inanamadim gercekten.nasil bir millet olmusuz hayretle okudum yazilanlari.bu kadar bencil asagilayici sozler taze anne adayina soylenecek son sozler.
Kimse empati kurmak istemiyor kurmuyorda zaten
Cok bencil bir toplum olduk nolurdu iki guzel soz soyleseler ya da hic bir yorum yapma ille kiricimi olmak gerek.
Cok rahat kalp kiriyoruz kirarkende karsimizdaki acaba ne hisseder gibi bi dusunceye asla sahip degiliz.zaten ince fikir olsa kimsenin kalbi kirilmayacak.birde kadinlar ince fikirlidir derler gorduk burda ince fikiri heleki bi hamile bayani uzmek gibi.hemde hamile bayanlar bile kirici konusmuslar sasirdim cok cok yazik .

aynı belirtileri bende yaşadım ve bi prensesim olucak :)

ben de yorumumu paylaştım rahatsız eden ne.yorum istemiyor mu bu insan.konu sahibi misin seni ne ilgilendiriyor.
rahatsız eden kimin neyi hakedip haketmediğinin sana kalmadığı. kötü bir yoruma tepki vermem için illa konu sahibi olmam değil sağduyulu olmam yeterli oluyor.

Ay kız mı :) bende etten tiksiniyorum belki benim De prensesim olur kız annenin ilerde ki en yakın dostudur cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…