- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
Tamam yazık ya bu kadar üstüne gitmeyin, hepimiz mükemmel miyiz
Yeniymiş forumda zaten, en aktif burayı görüp açmıştır
Bunların batıl inanç olduğunda hem fikiriz
Ama kıyamam ya nasıl heyecanla yazmış
Umarım kızsa da erkekse de çok sağlıklı bir bebeğin olur konu sahibi
Şimdi bu konuyla birlikte içimden geldi, yazmak istiyorum. Çünkü üzüldüm cidden. Acaba kendimizi fazla mı önemsiyoruz burada üyeler olarak? Resmen koca kadın bebek cinsiyeti heyecanından azarlandı yahu. Hayatında nokta kadar yerimiz yok bu kadının. Sonuçta burası bir forum sitesi. Varsın 3-5 kişi ilgilensin, ben de yazayım demiş yani heyecanımı. Tamam yanlış bölüm, ona bir şey demiyorum. Bu kadın eşiyle dostuyla, seveniyle bunu paylaşsa neşesine neşe katılırdı. Burada paylaştı, ne oldu? Varlığından bile haberdar olmadığı elin kadınları kadını çocuk gibi azarlayıp geri püskürttüler. Ayıp değil mi? Birinin gününü bu kadar mahvetmeye ne hakkımız var ki? Bugün ona, yarın bize. Bdv bölümünde ben de dahil birçoğumuz sert yorumlar yapıyoruz, sitenin diğer bölümlerindeki yorumlar daha mütevazi nedense. Ama biz de biraz fazla havalandık gibi geliyor bana. Artık foruma gireni dövüyoruz sanki. Biraz sakin olalım yahu. Empati yapalım. Bugün ona, yarın bize lazım olacak bu forumun dert köşesi. Tamam, yanlış bölüme açmış, bu bir dert değil, tekrar edeyim biri demeden. Bu bölümün ne kadar gergin bir ortam olduğu bu konuyla birlikte resmen yüzüme çarptı ya...
Evet, burada isteyen istediği yorumu yapar falan filan... Biri söylemeden ben bunun farkında olduğumu da yazayım. Kimsenin yorumuna müdahale etme meraklısı değilim ben de zaten. Sadece biraz farkındalığımız artsa fena olmazdı demek istiyorum.
Çok kötü kalpli insanlarsınız. Bir de empati yapması gerek hamileler kalkıp kadına neler diyor sırf 2 tane fazla beğeni için. Ayıp. Herkes doğru yere mi konu açıyor? Hem hadi açtı diyelim kibleyin gitsin illa EGO tatmininiz için neden yorum yapma gereği duyuyorsunuz? Başkasını üzüyorsunuz? Burası ego tatmin yeri değil. Heyacanı Sabahın köründe yazmasından belli, buradaki tecrübeli binlerce kişiye danışmak istemiş "kesin bilen vardır" diye. Ama nerde! Demekki yanlış adrese gelmiş, yazık.
Konu sahibi umarım sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın. Belirtileri bilmem ama içime erkek doğdu. :)
Ben sizi tanıyor muyum? Herkesler tanıyorda bır ben mı tanımıyorum ?
İster acıklayın ıster acıklamayın cok mu onemlı bır haber bu butun hayatımızı etkıleyecek bırsey mı bu ? Yoksa oyun mu oynuyoruz
Hadı ya bızde de hıc bır sekılde gamzelı ınsan yo ben cok begenıyorum gamzelı erkeklerı bu sebeble yemıstım ayvayı ve olduKım bılır kımlere gulecek oglumda gamzelerı gozukecek
Şimdi bu konuyla birlikte içimden geldi, yazmak istiyorum. Çünkü üzüldüm cidden. Acaba kendimizi fazla mı önemsiyoruz burada üyeler olarak? Resmen koca kadın bebek cinsiyeti heyecanından azarlandı yahu. Hayatında nokta kadar yerimiz yok bu kadının. Sonuçta burası bir forum sitesi. Varsın 3-5 kişi ilgilensin, ben de yazayım demiş yani heyecanımı. Tamam yanlış bölüm, ona bir şey demiyorum. Bu kadın eşiyle dostuyla, seveniyle bunu paylaşsa neşesine neşe katılırdı. Burada paylaştı, ne oldu? Varlığından bile haberdar olmadığı elin kadınları kadını çocuk gibi azarlayıp geri püskürttüler. Ayıp değil mi? Birinin gününü bu kadar mahvetmeye ne hakkımız var ki? Bugün ona, yarın bize. Bdv bölümünde ben de dahil birçoğumuz sert yorumlar yapıyoruz, sitenin diğer bölümlerindeki yorumlar daha mütevazi nedense. Ama biz de biraz fazla havalandık gibi geliyor bana. Artık foruma gireni dövüyoruz sanki. Biraz sakin olalım yahu. Empati yapalım. Bugün ona, yarın bize lazım olacak bu forumun dert köşesi. Tamam, yanlış bölüme açmış, bu bir dert değil, tekrar edeyim biri demeden. Bu bölümün ne kadar gergin bir ortam olduğu bu konuyla birlikte resmen yüzüme çarptı ya...
Evet, burada isteyen istediği yorumu yapar falan filan... Biri söylemeden ben bunun farkında olduğumu da yazayım. Kimsenin yorumuna müdahale etme meraklısı değilim ben de zaten. Sadece biraz farkındalığımız artsa fena olmazdı demek istiyorum.
Ele verir talkını kendi yutar salkımı diyeceğim ama. Kadinin açtığı konuyu bile kendi egene ve bebene çevirdin bir de kadına tepki veriyorsun Cute
Benım verdıgım tepkıyı anlayamamıssınEle verir talkını kendi yutar salkımı diyeceğim ama. Kadinin açtığı konuyu bile kendi egene ve bebene çevirdin bir de kadına tepki veriyorsun Cute
Ay bu sabah sürekli senin mesajlarını alıntılar oldum ama ben de aynı fikirdeyim, şimdi düşündüm de. Anneli bebekli hamileli her konuda bir ege muhabbeti ben de görüyorum. Bu konu sahibinin konusuna bize ne, hayatımızı mı etkileyecek gibi sert bir şey yazıp ilerledikçe yediği ayvalardan kendi çocuğunun gamze sayısına kadar bildirmek de çok ironik. Ben de bunları merak etmiyorum mesela, konu da bu değil. Bize ne senin çocuğunun gamzesinden, konu sen misin diye saldırsam hoş olur mu? Olmaz. İşte aynısı bu konu sahibine yapılınca da hoş olmadı. Empati, empati, empati.demeyeyim dedim ama benden önce davrandın.konu sahibine ilk tepkiyi verene baktım konu onun oğluna dönmüş
çocuğun çok şeyini öğrendik burada hemen hemen her konuda okuya okuya
demeyeyim dedim ama benden önce davrandın.konu sahibine ilk tepkiyi verene baktım konu onun oğluna dönmüş
çocuğun çok şeyini öğrendik burada hemen hemen her konuda okuya okuya
Ay bu sabah sürekli senin mesajlarını alıntılar oldum ama ben de aynı fikirdeyim, şimdi düşündüm de. Anneli bebekli hamileli her konuda bir ege muhabbeti ben de görüyorum. Bu konu sahibinin konusuna bize ne, hayatımızı mı etkileyecek gibi sert bir şey yazıp ilerledikçe yediği ayvalardan kendi çocuğunun gamze sayısına kadar bildirmek de çok ironik. Ben de bunları merak etmiyorum mesela, konu da bu değil. Bize ne senin çocuğunun gamzesinden, konu sen misin diye saldırsam hoş olur mu? Olmaz. İşte aynısı bu konu sahibine yapılınca da hoş olmadı. Empati, empati, empati.
Benım verdıgım tepkıyı anlayamamıssın
Bıze cınsıyet acıklayacakmıs ya , bıze ne ? Belkı sız tanıyorsunuzdur o yuzden bu acıklamayı canla basla bekleyebılırsınız ama ben kendısını tanımadıgım ıcın
Kusura bakmayın kıskanclıgında bu kadarı , takıp etmeyın hatta gozardı edın okumazsınız benıde bıtanecık yavrumuda
Bence sız suanda sadece bırılerını elestırmek ıcın yazıyorsunuz bunları cunku benım elestırdıgım sadece yaptıgı tek bır cumle , alıntıladıgım kısımda oydu hatta dıkkat etmedıız mı?biz seni de tanımıyoruz ama hayatının her yerinde varmışız gibi her şeyini biliyoruz niye? çünkü açtığın konulara adam gibi saldırmadan yorum yapıyoruz.
birinin hüznünü veya sevincini paylaşmak için tanımak mı gerekir?
bence de bu konu yanlış yere açılmış bana da komik geldi ama saldırmak başka bir şey hele de aynısını kendin yaparken
Benım verdıgım tepkıyı anlayamamıssın
Bıze cınsıyet acıklayacakmıs ya , bıze ne ? Belkı sız tanıyorsunuzdur o yuzden bu acıklamayı canla basla bekleyebılırsınız ama ben kendısını tanımadıgım ıcın
Kizlaaar yazdigim gibii bugun ogrenicem ve cok cok heycanliyim.sukurler olsun saglikli olmasini bilmenin yani sira bu suygu bambaskaymisss
Ogrendigim andan itibaren yasadigim hamilelik belirtilerine gore sizlerden tahminde bulunmanizi istiyorum:)) burda deneyim sahibi coook anne var:)) simdii basliyorumm:)
*ogrendigimde bir aylikti bugun 15.haftam 13. Haftama kadar her gun istifra ederek gecirdim gunde kac kez oldugunu sayamadim anlayacaginiz yogun mide bulantilari
*bebegimi ilk basindan beri solda hissediyorum hala hep solda
*kusma ve bulantinin en yogun oldugu donem en rahat cilek ve erik yedim hala yiyorum:)
*ogrendigim ilk andan beri zeytin,sicak sulu yemekler, et yemekleri yiyemiyorum
*ve henuz bir haftadir peynie sut yumurta gibi gidalari yemeye basladim
Bulanti ve kusmadan dolayi ilac kullandim
*son olarak en cokk dondurma ve meyve tuketiyorum:)
Tahminlerinizi bekliyorumm ve bugun bebegimi aciklayacagim:))
arkadaş neyini kıskanayım benim de bir evladım var ki olmasa bile senin neyini kıskanayım
nasıl basit ve itici bir tavır bu
hayatın kıskanma ekseninde mi dönüyor şaşırdım
Ben zaten kendı adıma yazdım sız benım yorumumu bu sekılde ırdeleyemezsınız, ben tanımıyorsam yazamaz foruma gıbı bır sey soyledıgımı ve oraya gıttıgınıde sanmıyorum bu konusmanınSen tanımıyorsan tamamdır yazamaz. Ama tüm forum senin egeni bebeni taniyor ya sen yazabilirsin o vakit. Bu mudur yani...
Kusura bakmayın kıskanclıgında bu kadarı , takıp etmeyın hatta gozardı edın okumazsınız benıde bıtanecık yavrumuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?