Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hadı ya bızde de hıc bır sekılde gamzelı ınsan yo ben cok begenıyorum gamzelı erkeklerı bu sebeble yemıstım ayvayı ve oldu Kım bılır kımlere gulecek oglumda gamzelerı gozukecek

Ele verir talkını kendi yutar salkımı diyeceğim ama. Kadinin açtığı konuyu bile kendi egene ve bebene çevirdin bir de kadına tepki veriyorsun Cute

Buraya tanınan üyelerden bir tanesi açsaydı bu konuyu şu an sayfa sayısı 23 civarıydı ve herkes "ayy çok heyecanlıyım, mutlaka yaz" filan yazıyor olacaktı. Herkes kendi deneyimlerini aktaracaktı.

Senelerdir üye olan insanlar bile burası daha aktif olduğu için konu açıp "taşınmasın lütfen bir süre, cevaba ihtiyacım var" diyebiliyor. Sürekli gördüğümüz bir durum bu.

Ne bileyim insanlar acımasız, adamına göre muamele yapılıyor ve burası da ilk önce kim laf sokacak bölümü gibi bir şey oluyor çoğunlukla. Kendimi de içine katıyorum tabi bunların.

Konu sahibi umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Ele verir talkını kendi yutar salkımı diyeceğim ama. Kadinin açtığı konuyu bile kendi egene ve bebene çevirdin bir de kadına tepki veriyorsun Cute

demeyeyim dedim ama benden önce davrandın.konu sahibine ilk tepkiyi verene baktım konu onun oğluna dönmüş

çocuğun çok şeyini öğrendik burada hemen hemen her konuda okuya okuya

Benım verdıgım tepkıyı anlayamamıssın
Bıze cınsıyet acıklayacakmıs ya , bıze ne ? Belkı sız tanıyorsunuzdur o yuzden bu acıklamayı canla basla bekleyebılırsınız ama ben kendısını tanımadıgım ıcın

demeyeyim dedim ama benden önce davrandın.konu sahibine ilk tepkiyi verene baktım konu onun oğluna dönmüş

Ay bu sabah sürekli senin mesajlarını alıntılar oldum ama ben de aynı fikirdeyim, şimdi düşündüm de. Anneli bebekli hamileli her konuda bir ege muhabbeti ben de görüyorum. Bu konu sahibinin konusuna bize ne, hayatımızı mı etkileyecek gibi sert bir şey yazıp ilerledikçe yediği ayvalardan kendi çocuğunun gamze sayısına kadar bildirmek de çok ironik. Ben de bunları merak etmiyorum mesela, konu da bu değil. Bize ne senin çocuğunun gamzesinden, konu sen misin diye saldırsam hoş olur mu? Olmaz. İşte aynısı bu konu sahibine yapılınca da hoş olmadı. Empati, empati, empati.

Kusura bakmayın kıskanclıgında bu kadarı , takıp etmeyın hatta gozardı edın okumazsınız benıde bıtanecık yavrumuda

Ben kızımdayken gecenin bir körü kalkıp turşu yediğimi biliyorum tatlıdan nefret ederdim hep ekşi tuzlu şeyler yemeye başladım sonunda 85 kiloyu buldum nihayetki hedefime ulaştım 62ye düştüm. Bence senin oğlun olur canım yinede rabbim hayırlısını sağlıklısını versin içinden geçen vardır belki ama inan cinsiyet hiç önemli değil..

Ben sıze cocugumun gamze sayısını bıldırecegım hadı tahmın edın kac tane gamzesı var dıye konu acmadım ama? Konu sahıbını yerdıgım noktada bugun bebegımı acıklayacagım, banane ayol ıster acıkla ıster acıklama sen kımsın yanı ? İdi.

Buarada neyse sende fırsatı buldun benle alakalı yorum yapabılme sansını yakaladın ve yazdın . Dedıgım gıbı engelleyın gozardı edın gormezsınız, sızı ılgılendırmez ıste benımde ne yazdıgım

biz seni de tanımıyoruz ama hayatının her yerinde varmışız gibi her şeyini biliyoruz niye? çünkü açtığın konulara adam gibi saldırmadan yorum yapıyoruz.

birinin hüznünü veya sevincini paylaşmak için tanımak mı gerekir?

bence de bu konu yanlış yere açılmış bana da komik geldi ama saldırmak başka bir şey hele de aynısını kendin yaparken

Kusura bakmayın kıskanclıgında bu kadarı , takıp etmeyın hatta gozardı edın okumazsınız benıde bıtanecık yavrumuda

arkadaş neyini kıskanayım benim de bir evladım var ki olmasa bile senin neyini kıskanayım

nasıl basit ve itici bir tavır bu

hayatın kıskanma ekseninde mi dönüyor şaşırdım

Bence sız suanda sadece bırılerını elestırmek ıcın yazıyorsunuz bunları cunku benım elestırdıgım sadece yaptıgı tek bır cumle , alıntıladıgım kısımda oydu hatta dıkkat etmedıız mı?

Bugun bebegımı acıklayacagım ?

Sen tanımıyorsan tamamdır yazamaz. Ama tüm forum senin egeni bebeni taniyor ya sen yazabilirsin o vakit. Bu mudur yani...

Heyecanını çok iyi anlıyorum. Bir çoğu benim belirtilerime benziyor. Ama genel olarak her hamile buna benzer şeyler yaşar. Benim kızım oldu. :) Sağlıkla kucağına al.

arkadaş neyini kıskanayım benim de bir evladım var ki olmasa bile senin neyini kıskanayım

nasıl basit ve itici bir tavır bu

hayatın kıskanma ekseninde mi dönüyor şaşırdım

bu yazdıgın yorum bu konuyla alakalı degıl genel yazmıssın bende dıyorum kı sana ne! Sana ne yanı ,bunu yazmanız ıcın hıc bır sebebınız yok

Sen tanımıyorsan tamamdır yazamaz. Ama tüm forum senin egeni bebeni taniyor ya sen yazabilirsin o vakit. Bu mudur yani...
Ben zaten kendı adıma yazdım sız benım yorumumu bu sekılde ırdeleyemezsınız, ben tanımıyorsam yazamaz foruma gıbı bır sey soyledıgımı ve oraya gıttıgınıde sanmıyorum bu konusmanın

Kim neden kiskansin ki senin yavrunu Allah bagislasin herkesin evladini.

Ama burada kimse kimseyi tanimiyor hesabi kapatip gitseniz bir sure sonra silinir hafizalardan herkes.

Sende paylasiyorsun herseyini, buraya gelmis kadin sevincini paylasmis, sende hamilesin empati yapamadin mi ?

Ona göre dünyanin en önemli cocugunu doguruyor her anneye göre kendi evladi özel.

Hosunuza gitmeyen bir konu oldugunda okuyup gecin yada burada ki tecrubeli insanlardan yardim isteyen birine varsa fikriniz söylersiniz yoksa susarsiniz.

konu sahibi sevde_ demek istedigi de bu.

İnsanlarin hevesini kirmaya, evladiyla ilgili ithamda bulunmaya kimsenin hakki yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…