Büyüklerim, bana bi çözüm yolu ?

Herkes öyle söylüyor ya, evlilik neden herkesi bıktırmış ben zaten simdi evlenmem sadece bir yüzük bir dini nikah evlilik üni bitince insAllah

Ay çok samimi bi cevap tesekkür ederim kesinlikle göz önünde bulundurucam söylediklerinizi

Yok yok evlenmek istemek değil sadece sözlenmek istiyoruz o kadar
Sakın dini nikah kıymak gibi bir hataya düşme. Bak ben muhafazakar bir aileye sahibim ve öyle bir aileye gelin geldim asla resmî nikah olmadan dini nikah kıymadım çünkü hiçbir şeyin garantisi yok şu dünyada. Asla böyle bir hataya düşme. Biraz daha büyüyün.

Tesekkür ediyorum Göz önünde bulundurucam

Teşekkür ederim fikriniz için aklımda olacak hep

Herkes öyle söylüyor ya, evlilik neden herkesi bıktırmış ben zaten simdi evlenmem sadece bir yüzük bir dini nikah evlilik üni bitince insAllah
Yahu evladım, sözlenicen aileler araya girecek ve sen yıllarca sözlü mü kalabileceksin?
Nişanlın eninde sonunda yeter evlenelim bu ne böyle dicek. ( her anlamda düzen isteyecek )

Yahu evladım, sözlenicen aileler araya girecek ve sen yıllarca sözlü mü kalabileceksin?
Nişanlın eninde sonunda yeter evlenelim bu ne böyle dicek. ( her anlamda düzen isteyecek )
Haklısınız galiba Böyle büyüklerim fikir belirtince çok mutlu oluyorum buraya bu yüzden yazdım haklısınız galiba..

Biz koca koca kadınlar kaynanayla kocayla baş edemiyoruz. Birbirimize soruyoruz napsam diye valla seni çiğ çiğ yerler söyleyim

Ah be kuzucum o umut beslemek değil.İnsan kendi başına gelmez sanıyor.Sanki hep başkaları yaşarmış gibi.Öyle değil ama.
Önce okul ve kariyer.Okuyun kuzum,mesleğiniz altın bileziğinizdir.Onu kolunuza takın.Sonra alyans takarsınız.

Yani dini nikah anlamında nikah, bizim burda o şekilde oluyor sözde dini nikah kıyılıyo da
Ben seni haklı buldum, sen adı koyulsun sadece sevgili olarak kalmayalım, aileler bilsin diyorsun bence haklısın, herkesin niyeti ve ciddiyeti belli olur. Rahatça gezip dolaşabilirsiniz en azından. Biraz zaman geçince de evlenirsiniz.

Zamana bırak bunun yanında harika bir puan almışsın bu da demek oluyor ki bir döneme daha ihtiyacın var.
Bunu sen yapabilirsin.Sevdiğin adam zaten yanında rahat ol stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…