Büyüklerim bize akıl veriiin ?

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
883
387
103
27
merhaba ablalarıııım ben 20 yasındayım atanmıs hemsireyiim erkek arkadasım da üniversitede araştırma görevlisi 25 yasında. Sevgilim annemin kuzeni oluyor yani teyzesinin oğlu. Simdi bizim iliskimiz 4 senelik bir iliski isimizi elimize aldık fakat erkek arkadasımın abisi 34 yasında hala evlenmedi annesine evlenmek istediğimizi söyledik fakat nuh diyor peygamber demiyor babası vefat ettiği için annesi biraz korumacı ve otoriter bir tip yani yok önce abin diyor millet ne der diyor biz çok bunaldık artık bi nişan yapalım istiyoruz ama yok bize bir akıl verin ne yapalım biz günaha da giriyoruz el ele tutusuyoruz gezip tozuyoruz yakınlasmalar illa ki oluyor sınırında hiç bilmiyoruz napsak ?

Bu evlenmek için ailedeki büyük çocuğu beklemek de ne biçim bi adettir çözmem mümkün değil.
Sevgiliniz abisi ile bi konuşsun, annesini karşılarına oturtup onlar ağırlıklarını koymadıkça, sevgiliniz "Nalaka abim evlenmediyse ben neyi bekliyorum? Milletin ağzından bana ne" deyip emrivaki tarih koymadıkça daha beklersiniz. İş sevgilinizde bitiyor anlayacağınız, isteyen adam annesinin iki lafına oturup kalmaz.

Sevgilim annesiyle karşı düşmek istemiyo ben onu da anlıyorum napsın annesiyle arasını bozamaz ama bilmiyorum ya napmamız gerekiyo bilmiyorum

Abiden once evlenince ne oluyor ki ben abimden once evlendim elalem de bisey demedi bunu bahane olarak kullanmis olabilir mi kv adayiniz

Ya
Çok saçma.Yaklaşık 14 yıllık evliyim.Ablam halen bekar.Beklesem yanmıştım.
Kayın validen istemiyor olabilir mi acaba?
Bahane buluyor olabilir mi?
şöyle söyleyeyim eğer istemiyor olsaydı biz şuan ayrıydık öyle söyliyim öyle bi kadın söz geçiremiyoruz amacını çözemiyoruz etrafta evlendirmicem diyip dolanıyor

Sevgilim annesiyle karşı düşmek istemiyo ben onu da anlıyorum napsın annesiyle arasını bozamaz ama bilmiyorum ya napmamız gerekiyo bilmiyorum

Karşı düşmek istemiyorsa daha beklersiniz işte.
Gerekli yerde karşı düşülecek ki, bu tip mantıksızlıklar ortadan kalkacak. Anneyle oğulların arası bugün bozulsa yarın düzelir. Sizin sevgili biraz ürkek galiba annesi karşısında?

Abisi hiç evlenmezse kardeşi de mi evlenmeyecekmiş bu ne saçma iştir arkadaş

Biraz ürkeklik var ama ben onu da daraltmak istemiyorum çok naif bi insandır üzmez krmaz sever beni o yüzden de bişey diyemiyorum ama biz yuvamızı kurmak istiyoruz yani

Biraz ürkeklik var ama ben onu da daraltmak istemiyorum çok naif bi insandır üzmez krmaz sever beni o yüzden de bişey diyemiyorum ama biz yuvamızı kurmak istiyoruz yani

O ürkeklik anneciliğe delalet ben söyleyeyim de. Eh bekleyeceksiniz müstakbel kvnizin keyfini o zaman. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…