- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Sevgilim annesiyle karşı düşmek istemiyo ben onu da anlıyorum napsın annesiyle arasını bozamaz ama bilmiyorum ya napmamız gerekiyo bilmiyorumBu evlenmek için ailedeki büyük çocuğu beklemek de ne biçim bi adettir çözmem mümkün değil.
Sevgiliniz abisi ile bi konuşsun, annesini karşılarına oturtup onlar ağırlıklarını koymadıkça, sevgiliniz "Nalaka abim evlenmediyse ben neyi bekliyorum? Milletin ağzından bana ne" deyip emrivaki tarih koymadıkça daha beklersiniz. İş sevgilinizde bitiyor anlayacağınız, isteyen adam annesinin iki lafına oturup kalmaz.
şöyle söyleyeyim eğer istemiyor olsaydı biz şuan ayrıydık öyle söyliyim öyle bi kadın söz geçiremiyoruz amacını çözemiyoruz etrafta evlendirmicem diyip dolanıyorÇok saçma.Yaklaşık 14 yıllık evliyim.Ablam halen bekar.Beklesem yanmıştım.
Kayın validen istemiyor olabilir mi acaba?
Bahane buluyor olabilir mi?
Sevgilim annesiyle karşı düşmek istemiyo ben onu da anlıyorum napsın annesiyle arasını bozamaz ama bilmiyorum ya napmamız gerekiyo bilmiyorum
Yok bahaneye ihtiyacı olacak birisi değil biz de çözemedikAbiden once evlenince ne oluyor ki ben abimden once evlendim elalem de bisey demedi bunu bahane olarak kullanmis olabilir mi kv adayiniz
Yok sevgilime demiş ki bana 2 sene ver o da nişan için biz istemiyoruz o kadar beklemek abisini öyle bi niyeti yok bosuna bekliyoruz işteAbisi hiç evlenmezse kardeşi de mi evlenmeyecekmiş bu ne saçma iştir arkadaş
Biraz ürkeklik var ama ben onu da daraltmak istemiyorum çok naif bi insandır üzmez krmaz sever beni o yüzden de bişey diyemiyorum ama biz yuvamızı kurmak istiyoruz yaniKarşı düşmek istemiyorsa daha beklersiniz işte.
Gerekli yerde karşı düşülecek ki, bu tip mantıksızlıklar ortadan kalkacak. Anneyle oğulların arası bugün bozulsa yarın düzelir. Sizin sevgili biraz ürkek galiba annesi karşısında?
Gerçi 2 sene beklenebilir senin yaşın biraz küçük zatenYok sevgilime demiş ki bana 2 sene ver o da nişan için biz istemiyoruz o kadar beklemek abisini öyle bi niyeti yok bosuna bekliyoruz işte
Bana göre günah bu kısmını tartışmaya açmıyorum belirttim sadeceSaçmalıkhele el ele tutuşuyorsunuz diye günaha girmenize yorum bile yapmıyorum tutuşmayın
Biraz ürkeklik var ama ben onu da daraltmak istemiyorum çok naif bi insandır üzmez krmaz sever beni o yüzden de bişey diyemiyorum ama biz yuvamızı kurmak istiyoruz yani
Ama biz direk evlilik demiyoruz nişan diyoruz zaten ben işimi elime aldım çalışıyorumGerçi 2 sene beklenebilir senin yaşın biraz küçük zaten
Yaaa etmeyinnnnnnO ürkeklik anneciliğe delalet ben söyleyeyim de. Eh bekleyeceksiniz müstakbel kvnizin keyfini o zaman. Kolay gelsin.
Nişanlanınca ne olacak Allah aşkına sende . Kaç sene nişanlı kalmayı planlıyorsun acabaAma biz direk evlilik demiyoruz nişan diyoruz zaten ben işimi elime aldım çalışıyorum
O konuya hiç girmeseydin ne gerek var yani derdin evlenmek değil mi?Bana göre günah bu kısmını tartışmaya açmıyorum belirttim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?