Büyüklerim bize akıl veriiin ?

Benim tuhaf bulduğum kısım da 4 yıllık sevgilisiniz ama el ele tutuşuyoruz sarılıyoruz günah işliyoruz demen. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.
Biz basta 2 sene ayrı sehirlerdeydik yılda birer defa ailelerimizin yanında görürdük birbirimizi bmyle şeylere de dikkat ederiz herkes farklı düşünür

Bence de komik ya gerçekten ben çok ince düşünürüm o üzülmesin diye çünkü o da hiç üzmez beni ama aileler girince işte boka sarıyor

Herkes senin baban annen olmuyor işte her evlilik onlar gibi değil seninkininde nasıl olacağının garantisi yok mesela şahane de olabilir Allah’ım nereden evlendik de diyebilirsin. Mesela eşimle herşey şahanedir hiç bir sorunumuz yok ama dün ağzımdan çıkan tek cümle yüzünden küstü bana bu sana bir örnek sadece ablan olarak söylüyorum. Hakkında hayırlısı olsun

Biz basta 2 sene ayrı sehirlerdeydik yılda birer defa ailelerimizin yanında görürdük birbirimizi bmyle şeylere de dikkat ederiz herkes farklı düşünür
Yılda 1 kez gördüğün biriyle mi evlilik istiyorsun yani
Bu durum şu an tüm maddelerden daha vahim inan.

Ya

şöyle söyleyeyim eğer istemiyor olsaydı biz şuan ayrıydık öyle söyliyim öyle bi kadın söz geçiremiyoruz amacını çözemiyoruz etrafta evlendirmicem diyip dolanıyor

Psikolojik olarak sizi yıldırarak ayrılmanızı sağlamaya çalışıyor gibi bana kalırsa. En son ikiniz de birbirinize patlayacaksınız çünkü. Böyle saçma şey olmaz. Büyük ihtimalle sevgilinin annesi evlenmenizi istemiyor.

güvendiğin adam daha annesine abisinin keyfini beklemenin saçmalık olduğunu bile söyleyemiyor farkında mısın?
Şöyle söyliyim erkek arkadaşım babasını hiç görmemiş vefat etmiş o da annesini kendine emanet gördüğü için üzmek istemiyor pek fazla ben de anlayışlı olmaya çalışıyorum

Bu kayınvalide adayı seni korkutmuyor mu hiç?
Her dediğini yaptırabilen bir kayınvalide...
Kayınvalideyle asla ters düşmek istemeyen eş adayı...
Winter is coming...

Ya diyorum yuksrda da söylediğim gibi o beni istemese ayırır bizi bana karşı iyi sadece evlikiğe karşı kadın :))

Bu kayınvalide adayı seni korkutmuyor mu hiç?
Her dediğini yaptırabilen bir kayınvalide...
Kayınvalideyle asla ters düşmek istemeyen eş adayı...
Winter is coming...
Ahahahaha hayır ya ben çok relax biriyim sorun yaşasam da kapının dışında kalır benim için uzatmam mesafeli olurum, simdi büyüklerim diyecek ki o iş öyle olmuyor

yılda birer defa ailelerimizin yanında görürdük birbirimizi

Ovv. Dini sebeplerden ötürü mü? Yani dini hassasiyetleriniz olabilir muhakkak ama böyle bir durum sağlıklı değil. Evliliğin temel yapılarından birini cinsellik oluşturuyor. Birliktelik yaşa demiyorum ama elini tutmadığın, öpmediğin, sarılamadığın biriyle evlenmenin bence intihardan farkı yok. Ya için almazsa adamla sevişmeyi falan, nasıl risk edinebiliyorsun? Çok iyi bir insan olabilir ama ten uyuşmazlığı yaşayabilirsiniz. Dini hassasiyetin olduğunu düşünerek elimden geldiğince yumuşatarak yazmaya çalıştım.

Şöyle söyliyim erkek arkadaşım babasını hiç görmemiş vefat etmiş o da annesini kendine emanet gördüğü için üzmek istemiyor pek fazla ben de anlayışlı olmaya çalışıyorum

ah be evladım.
abisi var ya kazık kadar adam evlenmiyormuş zaten. hem insan evladı yuva kuracak diye üzülür mü?
sevgilin ana kuzusu gözünü aç.

Ya diyorum yuksrda da söylediğim gibi o beni istemese ayırır bizi bana karşı iyi sadece evlikiğe karşı kadın :))

Heheh tabi ki sana karşı iyi olur, neden oğlunu kendine düşman etsin ki? Kendini araya sokmadan ikinizin ayrılmasını sağlamaya çalışıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…