- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Biz basta 2 sene ayrı sehirlerdeydik yılda birer defa ailelerimizin yanında görürdük birbirimizi bmyle şeylere de dikkat ederiz herkes farklı düşünürBenim tuhaf bulduğum kısım da 4 yıllık sevgilisiniz ama el ele tutuşuyoruz sarılıyoruz günah işliyoruz demen. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.
Bizde annemin amca oğlu teyze oğlu dayı diye gecer ama neyse
Bence de komik ya gerçekten ben çok ince düşünürüm o üzülmesin diye çünkü o da hiç üzmez beni ama aileler girince işte boka sarıyorOhhoo daha nişanlanmadan ne çok dert edinmişsiniz. Kv adayı sizi bu kadar düşünüyor mu acaba? :)
Gereksiz ince düşünüyorsun. Nişanlanmak da bi şey mi allasen, iki yüzük takıverseler de gönlünüz olsa ne olacak? Sizi birey olarak görmeyen bir kv adayı, sizde aman ağzımızın tadı bozulmasın halleri, sevgilide için için annem çığlıkları... Komik ya kusura bakma.
Herkes senin baban annen olmuyor işte her evlilik onlar gibi değil seninkininde nasıl olacağının garantisi yok mesela şahane de olabilir Allah’ım nereden evlendik de diyebilirsin. Mesela eşimle herşey şahanedir hiç bir sorunumuz yokBiliyorum evlilik çocuk oyuncağı değil evet uzaktan göründüğü gibi değil muhakkak öyle ama bence o kadar da korkulacak birşey değil benim annem ve babamın evliliği çok güzel heralde kendi ailem öyle diye çekincem yok
Yılda 1 kez gördüğün biriyle mi evlilik istiyorsun yaniBiz basta 2 sene ayrı sehirlerdeydik yılda birer defa ailelerimizin yanında görürdük birbirimizi bmyle şeylere de dikkat ederiz herkes farklı düşünür
Ya
şöyle söyleyeyim eğer istemiyor olsaydı biz şuan ayrıydık öyle söyliyim öyle bi kadın söz geçiremiyoruz amacını çözemiyoruz etrafta evlendirmicem diyip dolanıyor
Biz birlikte çıkaranlardanız o çok şehir dışı yurt dışına çıkıyor işi sebebiyle beni de hep götürmek istiyor ama gidemiyorum ki20 yasındamısın daha ? Ne acelen var hayatının tadını çıkar diyorum
Bilmiyorum karşımdakine güveniyorum diye sanırım böyle düşünüyorum
Son iki senedir birlikteyiz aynı sehirde dip dibe :)Yılda 1 kez gördüğün biriyle mi evlilik istiyorsun yani
Bu durum şu an tüm maddelerden daha vahim inan.
Şöyle söyliyim erkek arkadaşım babasını hiç görmemiş vefat etmiş o da annesini kendine emanet gördüğü için üzmek istemiyor pek fazla ben de anlayışlı olmaya çalışıyorumgüvendiğin adam daha annesine abisinin keyfini beklemenin saçmalık olduğunu bile söyleyemiyor farkında mısın?
Keşke evlilik iş gezileri ve tatillerden ibaret olsa...Biz birlikte çıkaranlardanız o çok şehir dışı yurt dışına çıkıyor işi sebebiyle beni de hep götürmek istiyor ama gidemiyorum ki
Ya diyorum yuksrda da söylediğim gibi o beni istemese ayırır bizi bana karşı iyi sadece evlikiğe karşı kadın :))Psikolojik olarak sizi yıldırarak ayrılmanızı sağlamaya çalışıyor gibi bana kalırsa. En son ikiniz de birbirinize patlayacaksınız çünkü. Böyle saçma şey olmaz. Büyük ihtimalle sevgilinin annesi evlenmenizi istemiyor.
Ahahahaha hayır ya ben çok relax biriyim sorun yaşasam da kapının dışında kalır benim için uzatmam mesafeli olurum, simdi büyüklerim diyecek ki o iş öyle olmuyorBu kayınvalide adayı seni korkutmuyor mu hiç?
Her dediğini yaptırabilen bir kayınvalide...
Kayınvalideyle asla ters düşmek istemeyen eş adayı...
Winter is coming...
yılda birer defa ailelerimizin yanında görürdük birbirimizi
Yaa size kimler ne yaptı da böyle karartıyorsunuz içimi şekerler :))Keşke evlilik iş gezileri ve tatillerden ibaret olsa...
Harbiden sevgiline çok güveniyormuşsun istese anası ayırır yaniYa diyorum yuksrda da söylediğim gibi o beni istemese ayırır bizi bana karşı iyi sadece evlikiğe karşı kadın :))
Şöyle söyliyim erkek arkadaşım babasını hiç görmemiş vefat etmiş o da annesini kendine emanet gördüğü için üzmek istemiyor pek fazla ben de anlayışlı olmaya çalışıyorum
Ya diyorum yuksrda da söylediğim gibi o beni istemese ayırır bizi bana karşı iyi sadece evlikiğe karşı kadın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?