- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.589
- 53
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Akademisyen bir gelin istiyordur belki???merhaba ablalarıııım ben 20 yasındayım atanmıs hemsireyiim erkek arkadasım da üniversitede araştırma görevlisi 25 yasında. Sevgilim annemin kuzeni oluyor yani teyzesinin oğlu. Simdi bizim iliskimiz 4 senelik bir iliski isimizi elimize aldık fakat erkek arkadasımın abisi 34 yasında hala evlenmedi annesine evlenmek istediğimizi söyledik fakat nuh diyor peygamber demiyor babası vefat ettiği için annesi biraz korumacı ve otoriter bir tip yani yok önce abin diyor millet ne der diyor biz çok bunaldık artık bi nişan yapalım istiyoruz ama yok bize bir akıl verin ne yapalım biz günaha da giriyoruz el ele tutusuyoruz gezip tozuyoruz yakınlasmalar illa ki oluyor sınırında hiç bilmiyoruz napsak ?
Evlendigimiz de ben 19 esim 22 yaşındaydı ailenin ortanca cocugu olan eşimin 26 yaşındaki abisi bekardi sağolsun kayinvalidem kaynimi karşısına alıp konuştu oda rıza verdi ve evlendik netice olarak ben 8 senelik evliyim kaynim 3 Allah yardımcınız olsun is abide biter annesiyle o konussun benim daha nasibim cikmadi onları engellemeyim desinmerhaba ablalarıııım ben 20 yasındayım atanmıs hemsireyiim erkek arkadasım da üniversitede araştırma görevlisi 25 yasında. Sevgilim annemin kuzeni oluyor yani teyzesinin oğlu. Simdi bizim iliskimiz 4 senelik bir iliski isimizi elimize aldık fakat erkek arkadasımın abisi 34 yasında hala evlenmedi annesine evlenmek istediğimizi söyledik fakat nuh diyor peygamber demiyor babası vefat ettiği için annesi biraz korumacı ve otoriter bir tip yani yok önce abin diyor millet ne der diyor biz çok bunaldık artık bi nişan yapalım istiyoruz ama yok bize bir akıl verin ne yapalım biz günaha da giriyoruz el ele tutusuyoruz gezip tozuyoruz yakınlasmalar illa ki oluyor sınırında hiç bilmiyoruz napsak ?
Yirmi yaş yaş değil ileride en çok sen pişman olursun evlilik sevgililik kadar güzel değil evlenince anlarsın bence bekle sende büyü bekarlığın para kazanmanın sevgililiğin tadını çıkar bir kere geliyoruz dünyaya ve sen sadece 20yıl yalnız yaşamışsın ve acele ile ölene kadar birine bağlanmak istiyorsun bu günleri çok ararsın annenin kızı olmayı çok ararsın bekle kesinlikle en az beş yıl
erkek arkadaşım bu konuda pek cesaretli değil annesi ona 6 ay kadar önce 2 sene daha bekle abini demiş o da beklemeyi seçiyorGençsiniz filan ama mesleklerinizi almışsınız,ilişkiniz uzun süreli imiş.
Bence evlenmenize mani yok:))
Evlenin tabii,ne güzel.
Annesinin 'bahanesi' inanılmaz saçma.
Herkes dilediği zaman,kısmet olduğu zaman evlenir,sıra ile ne ilgisi var.
Annenin kalbini de pek kırmadan sert çıkması lazım sevgilinizin.
Vebali de boynuna.
Saçma yani.
Bir de akraba imiş,istemiyor mu acaba bilemedim.
Bu kadar otorite ileride sana ve evliliğine zarar verirse o kötü işte.
İyi düşünün.
Ama tavrınızı da koyun,yemişim sırasını
Beğenmiyor ki kimseyiAbiye kısmet bulun
AğlıcaaaaaammmmAaaay annecigillerden bir erkek tipi daha.
bekle ki abi evlensin hey gülüm heeeyy
mesleği belli bir konumu var ne güzel ama anneciğinin sözünden çıkamayan bir adam...
tut ki evlendiniz diyelim, inan ki evinizi kaynana yönetir. o koca dan ses çıkmaz.
Evliliği pekmez sandım, yala yala bitmez sandım . . .
Siz ve sevdiğiniz gidip abisi ile konusun derdi neymis niye evlenmiyo yada niyeti varsa ne zaman bunu ondan tam öğrenin belki de adam hiç evlenmek istemiyor bu yasa kadar beklemesi çok da normal değil yanimerhaba ablalarıııım ben 20 yasındayım atanmıs hemsireyiim erkek arkadasım da üniversitede araştırma görevlisi 25 yasında. Sevgilim annemin kuzeni oluyor yani teyzesinin oğlu. Simdi bizim iliskimiz 4 senelik bir iliski isimizi elimize aldık fakat erkek arkadasımın abisi 34 yasında hala evlenmedi annesine evlenmek istediğimizi söyledik fakat nuh diyor peygamber demiyor babası vefat ettiği için annesi biraz korumacı ve otoriter bir tip yani yok önce abin diyor millet ne der diyor biz çok bunaldık artık bi nişan yapalım istiyoruz ama yok bize bir akıl verin ne yapalım biz günaha da giriyoruz el ele tutusuyoruz gezip tozuyoruz yakınlasmalar illa ki oluyor sınırında hiç bilmiyoruz napsak ?
Sen o çocukla evlenmeyi bi daha düşün istersenYa
şöyle söyleyeyim eğer istemiyor olsaydı biz şuan ayrıydık öyle söyliyim öyle bi kadın söz geçiremiyoruz amacını çözemiyoruz etrafta evlendirmicem diyip dolanıyor
Daha 20 yaşındasın neyine bunaldın yavrum. Gezip tozsana. Emin ol evlenmek zannettiginiz gibi değil. Hele de sizin yaşınızda.merhaba ablalarıııım ben 20 yasındayım atanmıs hemsireyiim erkek arkadasım da üniversitede araştırma görevlisi 25 yasında. Sevgilim annemin kuzeni oluyor yani teyzesinin oğlu. Simdi bizim iliskimiz 4 senelik bir iliski isimizi elimize aldık fakat erkek arkadasımın abisi 34 yasında hala evlenmedi annesine evlenmek istediğimizi söyledik fakat nuh diyor peygamber demiyor babası vefat ettiği için annesi biraz korumacı ve otoriter bir tip yani yok önce abin diyor millet ne der diyor biz çok bunaldık artık bi nişan yapalım istiyoruz ama yok bize bir akıl verin ne yapalım biz günaha da giriyoruz el ele tutusuyoruz gezip tozuyoruz yakınlasmalar illa ki oluyor sınırında hiç bilmiyoruz napsak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?