Büyüklerim bize akıl veriiin ?

Gençsiniz filan ama mesleklerinizi almışsınız,ilişkiniz uzun süreli imiş.
Bence evlenmenize mani yok:))
Evlenin tabii,ne güzel.

Annesinin 'bahanesi' inanılmaz saçma.
Herkes dilediği zaman,kısmet olduğu zaman evlenir,sıra ile ne ilgisi var.
Annenin kalbini de pek kırmadan sert çıkması lazım sevgilinizin.
Vebali de boynuna.
Saçma yani.
Bir de akraba imiş,istemiyor mu acaba bilemedim.
Bu kadar otorite ileride sana ve evliliğine zarar verirse o kötü işte.
İyi düşünün.
Ama tavrınızı da koyun,yemişim sırasını

Akademisyen bir gelin istiyordur belki???

Makale yazacak sempozyuma gidecek ingilizce bilecek bi gelin falan?

Sevgilin öyp'li mi? Normal ars.gor.kadrosuda mi? Öyp lı ise kafası karışmasın istiyor olabilir

Annelerin doğa üstü düşünceleri olabiliyor. Ama sana tavsiye evlensen de o kadınla mutlu olamazsın. Haaa onunla mi evlenicem diyeceksin bütün sulalesi ile evleniyorsun birde akrabaymışsınız

Başka bi açıdan baksam.. önce abisi evlense bu sefer yalnız kaldım illa beraber oturalım diye tutturacak.. abisi bekarken ve evdeyken evlenin bence..

en azından nişan yapsınlar senin de bir ailen var ona da yok derlerse rest çekip ayrılmalısın.. bu daha fragman ...

Evlendigimiz de ben 19 esim 22 yaşındaydı ailenin ortanca cocugu olan eşimin 26 yaşındaki abisi bekardi sağolsun kayinvalidem kaynimi karşısına alıp konuştu oda rıza verdi ve evlendik netice olarak ben 8 senelik evliyim kaynim 3 Allah yardımcınız olsun is abide biter annesiyle o konussun benim daha nasibim cikmadi onları engellemeyim desin

erkek arkadaşım bu konuda pek cesaretli değil annesi ona 6 ay kadar önce 2 sene daha bekle abini demiş o da beklemeyi seçiyor

Aaaay annecigillerden bir erkek tipi daha.

bekle ki abi evlensin hey gülüm heeeyy

mesleği belli bir konumu var ne güzel ama anneciğinin sözünden çıkamayan bir adam...

tut ki evlendiniz diyelim, inan ki evinizi kaynana yönetir. o koca dan ses çıkmaz.

Evliliği pekmez sandım, yala yala bitmez sandım . . .

Ağlıcaaaaaammmm ((

Siz ve sevdiğiniz gidip abisi ile konusun derdi neymis niye evlenmiyo yada niyeti varsa ne zaman bunu ondan tam öğrenin belki de adam hiç evlenmek istemiyor bu yasa kadar beklemesi çok da normal değil yani
Belki de adamın saglik problemi var ve hiç düşünmüyor.
Onunla konuşup anlaşin sonra beraber gidin annesinin yanına abii konussun ben istemiyorum veya daha beklemek istiyorum bırak kardesimi evlensin desin.
Emin olun o abi ikna edebilir.tabi sizin iyiliginizi düşünüyorsa.

Sevgiliniz abisi ile konuşsun ilk önce daha sonra ikisi birlikte anneleri ile konuşsun
Baktınız kadın aynı şekilde devam ediyor sözünü dinleyeceği bir aile büyüğünü ortamı yumuşatmak için aracı kullanın
Yada sevgilinize çekin resti ben
4 yıldır abisi evlenmeye niyet etmemiş 2 sene de mi evlenecek
Böyleleri daha sonra der ki oğlum abin yeni evlendi
Aradan biraz zaman geçsin onun düğün masrafları yordu ikinizi peş peşe evlendiremem de der gibi

Bence problem abi falan değil. Annesi erken olduğunu düşünüyor ve bekletmek istiyor.

Abi bahane, kaynanalık şahane.

Daha 20 yaşındasın neyine bunaldın yavrum. Gezip tozsana. Emin ol evlenmek zannettiginiz gibi değil. Hele de sizin yaşınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…