Büyüklerim bize akıl veriiin ?

Nişanlanınca ne olacak Allah aşkına sende . Kaç sene nişanlı kalmayı planlıyorsun acaba
1 sene kadar mesela şimdi nişanlansak 2019 yazında düşünüyoruz. Bi de bekleyecek birşeyimiz yok ben atandım o atandı kendi aramızda sorunumuz yok ailem onu çok sever bi problemimiz bu işte yoksa birbirimize düşkünüzdür değer veririz

Yaaa etmeyinnnnnn

Ben etmiyorum ki, sevgiliniz ve siz kendi kendinize ediyorsunuz.
"Darlamayayım" diye susuyorsunuz, yok sevgiliniz aramı bozmayayım diye geri duruyor.
Kendi hayatınızı bekliyorsunuz, kim için, ne için? Abi için mi? Elalem ne der diye saçmalayan kv için mi?
Şu konuda bu kadar istekliyken, sevgiliniz çoktan bastırmalıydı annesine... Bilemiyorum artık.
Siz bi daha düşünün bence.

Ben de sizin gibi söylemek isterdim ama ya annesiyle arası bozulunca bizim de huzurumuz bozulursa sonuçta anne bu ve benimki çok takar kafasına

Var öyle aileler canım bende duydum çevreden büyük evlenmeden küçük evlenemiyor olan küçük çocuğa oluyor ikna için çabalayacaksınız ya da abinin evlenmesini bekleyeceksiniz

21 yaş evlenmek için çok erken bir yaş . Atanmış olman birşey değiştirmiyor evlenmek çocuk oyuncağı değil ablan olarak söylüyorum ki sen benim kardeşimden de küçüksün

Benim tuhaf bulduğum kısım da 4 yıllık sevgilisiniz ama el ele tutuşuyoruz sarılıyoruz günah işliyoruz demen. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.

Benim iki bekar ablam vardi esim evlenme teklifi yaptiginda. Iki ablam annemi karsina alip "biz raziyiz damat adayini cok begendik. Karsi cikma!" Diye. Annemde karsi cikmadi. Bence abisi konussun. Benim iki akrabalarim abileri evlenmedi diye böyle bekar kaldi. Ikisi simdi 50 yaslarinda. Böyle kurallar o kadar sacma ki. Elaleme ne

Var öyle aileler canım bende duydum çevreden büyük evlenmeden küçük evlenemiyor olan küçük çocuğa oluyor ikna için çabalayacaksınız ya da abinin evlenmesini bekleyeceksiniz
Ya evleneceğini bilsem inanın beklerim ama bi çok defa ciddi ililkilerden dönmüş birisi öyle bir nyieti yok adamın

Herkes kendini gelistirmis galiba hem uzaktan akrabam canıım

bu uzak yakın akrabalık derecelerini belirleyen maddeler nerede yazıyor..

Siz büyükler de bizi derde sürüklüyorsunuz ya biz gezip tozmak için evlenmek istiyoruz

ama cidden küçüksün. gezip tozmakla bitmiyor ki.
üstelik kv adayın sorunlu. bu yaşında ne gerek var bu yükün altına girmeye?

21 yaş evlenmek için çok erken bir yaş . Atanmış olman birşey değiştirmiyor evlenmek çocuk oyuncağı değil ablan olarak söylüyorum ki sen benim kardeşimden de küçüksün
Biliyorum evlilik çocuk oyuncağı değil evet uzaktan göründüğü gibi değil muhakkak öyle ama bence o kadar da korkulacak birşey değil benim annem ve babamın evliliği çok güzel heralde kendi ailem öyle diye çekincem yok

İşte benim kv adayım tamamen elalem için yaşayan bir bağyan

Ben de sizin gibi söylemek isterdim ama ya annesiyle arası bozulunca bizim de huzurumuz bozulursa sonuçta anne bu ve benimki çok takar kafasına

Ohhoo daha nişanlanmadan ne çok dert edinmişsiniz. Kv adayı sizi bu kadar düşünüyor mu acaba? :)
Gereksiz ince düşünüyorsun. Nişanlanmak da bi şey mi allasen, iki yüzük takıverseler de gönlünüz olsa ne olacak? Sizi birey olarak görmeyen bir kv adayı, sizde aman ağzımızın tadı bozulmasın halleri, sevgilide için için annem çığlıkları... Komik ya kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…