- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
1 sene kadar mesela şimdi nişanlansak 2019 yazında düşünüyoruz. Bi de bekleyecek birşeyimiz yok ben atandım o atandı kendi aramızda sorunumuz yok ailem onu çok sever bi problemimiz bu işte yoksa birbirimize düşkünüzdür değer veririzNişanlanınca ne olacak Allah aşkına sende . Kaç sene nişanlı kalmayı planlıyorsun acaba
Derdim evlenmek evet ama ben bu konuya da değinmek istedim neden bu kadar önemsediniz ki size göre saçmaysaO konuya hiç girmeseydin ne gerek var yani derdin evlenmek değil mi?
Herkes kendini gelistirmis galiba hem uzaktan akrabam canıımkimse akraba evliliğine değinmemiş şaşırdım..
Bana göre günah bu kısmını tartışmaya açmıyorum belirttim sadece
Ama biz direk evlilik demiyoruz nişan diyoruz zaten ben işimi elime aldım çalışıyorum
Tartışmaya açmıyorsan yazmasaydın, neden belirttin? Günaha giriyoruz elele tutuşuyoruz cümlenden sonra ciddi yorum yazma gereği duymadımBana göre günah bu kısmını tartışmaya açmıyorum belirttim sadece
Yaaa etmeyinnnnnn
Siz büyükler de bizi derde sürüklüyorsunuz ya biz gezip tozmak için evlenmek istiyoruz20 yaşında olduğun o kadar belli ki..
evlenme daha çok toysun. bekle birkaç sene daha.
Ben de sizin gibi söylemek isterdim ama ya annesiyle arası bozulunca bizim de huzurumuz bozulursa sonuçta anne bu ve benimki çok takar kafasınaBen etmiyorum ki, sevgiliniz ve siz kendi kendinize ediyorsunuz.
"Darlamayayım" diye susuyorsunuz, yok sevgiliniz aramı bozmayayım diye geri duruyor.
Kendi hayatınızı bekliyorsunuz, kim için, ne için? Abi için mi? Elalem ne der diye saçmalayan kv için mi?
Şu konuda bu kadar istekliyken, sevgiliniz çoktan bastırmalıydı annesine... Bilemiyorum artık.
Bizde annemin amca oğlu teyze oğlu dayı diye gecer ama neysekimse akraba evliliğine değinmemiş şaşırdım..
Yazma o zaman kardeşim ne taktın ne var bunda herkesin inancı farklıdırTartışmaya açmıyorsan yazmasaydın, neden belirttin? Günaha giriyoruz elele tutuşuyoruz cümlenden sonra ciddi yorum yazma gereği duymadım
21 yaş evlenmek için çok erken bir yaş . Atanmış olman birşey değiştirmiyor evlenmek çocuk oyuncağı değil ablan olarak söylüyorum ki sen benim kardeşimden de küçüksün1 sene kadar mesela şimdi nişanlansak 2019 yazında düşünüyoruz. Bi de bekleyecek birşeyimiz yok ben atandım o atandı kendi aramızda sorunumuz yok ailem onu çok sever bi problemimiz bu işte yoksa birbirimize düşkünüzdür değer veririz
Ya evleneceğini bilsem inanın beklerim ama bi çok defa ciddi ililkilerden dönmüş birisi öyle bir nyieti yok adamınVar öyle aileler canım bende duydum çevreden büyük evlenmeden küçük evlenemiyor olan küçük çocuğa oluyor ikna için çabalayacaksınız ya da abinin evlenmesini bekleyeceksiniz
Herkes kendini gelistirmis galiba hem uzaktan akrabam canıım
Siz büyükler de bizi derde sürüklüyorsunuz ya biz gezip tozmak için evlenmek istiyoruz
Biliyorum evlilik çocuk oyuncağı değil evet uzaktan göründüğü gibi değil muhakkak öyle ama bence o kadar da korkulacak birşey değil benim annem ve babamın evliliği çok güzel heralde kendi ailem öyle diye çekincem yok21 yaş evlenmek için çok erken bir yaş . Atanmış olman birşey değiştirmiyor evlenmek çocuk oyuncağı değil ablan olarak söylüyorum ki sen benim kardeşimden de küçüksün
Bilmiyorum karşımdakine güveniyorum diye sanırım böyle düşünüyorumbu uzak yakın akrabalık derecelerini belirleyen maddeler nerede yazıyor..
ama cidden küçüksün. gezip tozmakla bitmiyor ki.
üstelik kv adayın sorunlu. bu yaşında ne gerek var bu yükün altına girmeye?
İşte benim kv adayım tamamen elalem için yaşayan bir bağyanBenim iki bekar ablam vardi esim evlenme teklifi yaptiginda. Iki ablam annemi karsina alip "biz raziyiz damat adayini cok begendik. Karsi cikma!" Diye. Annemde karsi cikmadi. Bence abisi konussun. Benim iki akrabalarim abileri evlenmedi diye böyle bekar kaldi. Ikisi simdi 50 yaslarinda. Böyle kurallar o kadar sacma ki. Elaleme ne
Ben de sizin gibi söylemek isterdim ama ya annesiyle arası bozulunca bizim de huzurumuz bozulursa sonuçta anne bu ve benimki çok takar kafasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?