Büyüklerim bize akıl veriiin ?

Ovv. Dini sebeplerden ötürü mü? Yani dini hassasiyetleriniz olabilir muhakkak ama böyle bir durum sağlıklı değil. Evliliğin temel yapılarından birini cinsellik oluşturuyor. Birliktelik yaşa demiyorum ama elini tutmadığın, öpmediğin, sarılamadığın biriyle evlenmenin bence intihardan farkı yok. Ya için almazsa adamla sevişmeyi falan, nasıl risk edinebiliyorsun? Çok iyi bir insan olabilir ama ten uyuşmazlığı yaşayabilirsiniz. Dini hassasiyetin olduğunu düşünerek elimden geldiğince yumuşatarak yazmaya çalıştım.
Yanlış anladınız 4 senenin iki senesi ayrıydık şimdi 2 senedir birlikteyiz yakınlaşmalarımız oluyor tabi ki el ele tutuşmak sarılmak öpmek vs

Bence de komik ya gerçekten ben çok ince düşünürüm o üzülmesin diye çünkü o da hiç üzmez beni ama aileler girince işte boka sarıyor

Sarmaması için de işte senin ve sevgilinin duruşu önemli. Kendinizi diğerlerinden fazla düşünmeye şimdiden alışsanız iyi olur çünkü bu bakışı erken kazanamazsanız, ileride bir gün evlendiğinizde acı tecrübe etmek zorunda kalabilirsiniz.
20 yaşındasınız, aslında evlilik fikri için çok küçük bir yaş, ama nişanlanıp gezmeyi isteyecek kadar doğal bir yaş da... Siz, kendinizi düşünerek, en ama en çok kendinizi umursayarak başlayın bence bu yola. En baştan çok sağlıksız şu haliniz.
Kv adayı size kök söktürecek gibi görünüyor çünkü sevgilin (3.ye söylüyorum üzülerek) bence ufaktan anneci. Bunu iyi gözlemlemeni öneririm sana.

Yanlış anladınız 4 senenin iki senesi ayrıydık şimdi 2 senedir birlikteyiz yakınlaşmalarımız oluyor tabi ki el ele tutuşmak sarılmak öpmek vs

Hıı tamam pardon ben yılda bir kez ailelerin yanında birbirinizi gördüğünüzü sanıp dehşete kapılmıştım. Okey :)

Ahahahaha hayır ya ben çok relax biriyim sorun yaşasam da kapının dışında kalır benim için uzatmam mesafeli olurum, simdi büyüklerim diyecek ki o iş öyle olmuyor
Hemen ben diyeyim o halde.
O iş gerçekten öyle olmuyor.
Yurtdışı gezilerinden bahsetmiştiniz, kayınvalide dedi ki aman asla Balemdar gitmesin.
E eş adayınız evlilik için bile icazet bekler durumda " Aman Balemdar tadımız bozulmasın." diyecek. Yani fragmandan öyle görünüyor.

Yaa size kimler ne yaptı da böyle karartıyorsunuz içimi şekerler :))
Hhahah hayat acı tecrubelerden ibaret :)
İçini karartma tabi ki evlilik çok güzel. Pişman değilim ama yaşın daha erken geldi ki tabi ki sizin kararınız. Ben 25 te evlendim. Ama evlendiğin gün itibari ile sorumluluklar artıyor onu kastetdım.
Bulaşık çamaşır misafir kayınvalide akrabalar maddiyat temizlik iş hayatı vs

Heheh tabi ki sana karşı iyi olur, neden oğlunu kendine düşman etsin ki? Kendini araya sokmadan ikinizin ayrılmasını sağlamaya çalışıyor gibi. Bir de zaten ilişkinizin temeli pek sağlam değil, kusura bakma.
Emin olun çok sağlam size 4 yılımı anlatamam ama vallahi sağlam zaten emin olmasam ben gerçekten evlilik kararı almam annemin sözünden çıkan biri değilim bizde anne kız ilişkisi çok güçlü annem onay veriyor ona çok değer veriyor annemle de hep görüşür o da arar sorar tek sorun onun annesi ve mesafeleri kuralları vb..

Hemen ben diyeyim o halde.
O iş gerçekten öyle olmuyor.
Yurtdışı gezilerinden bahsetmiştiniz, kayınvalide dedi ki aman asla Balemdar gitmesin.
E eş adayınız evlilik için bile icazet bekler durumda " Aman Balemdar tadımız bozulmasın." diyecek. Yani fragmandan öyle görünüyor.
Ayy vallahi öyle ni dersiniz ablacım, bu zamana kadar bi çok defa sevgilim ablasına karşı benim yanımda oldu ablası bir kaç söz bilmezlik etti hemen koydu tepkiyi ama annesiyle öyle bir muhabbetim olmadığı için henüz tepkilerini göremiyorum sevgilimin

Anasi istemedi diye evliligi erteleyen, amasi istemese sevdiği kadindan vazgecebilecek kadar vasifsiz biriyle evlenmeyin zaten, yarin evlenirsiniz her gun ne yemek yiyeceginden haftada kac gun sevisip kac cocuk yapacagina kadar anasi karar verir boylelerinin.
Abi akillilik etmis evlenmemis, kimsenin basini yakmamis.

Emin olun çok sağlam size 4 yılımı anlatamam ama vallahi sağlam zaten emin olmasam ben gerçekten evlilik kararı almam annemin sözünden çıkan biri değilim bizde anne kız ilişkisi çok güçlü annem onay veriyor ona çok değer veriyor annemle de hep görüşür o da arar sorar tek sorun onun annesi ve mesafeleri kuralları vb..

Son sözümü dikkate alma ben yılda bir kez görüştüğünüzü sanıp onu yazmıştım, kusura bakma. Ama sevgilin şimdiden annesinin ağzına bakıyor, "25 yaşında koca adamım, abimi bekleyecek değilim" diyemiyor. Hadi diyelim abisi 50 yaşına kadar evlenmedi, ne yapacaksın 30 yıl sevgilini mi bekleyeceksin kuzum? Hiç evlenmeyen insanlar da var sonuçta. Abisini beklersen işin iş. Senin tavrını net olarak koyman lazım ki sevgilin de annesinin ağzının içine bakmayı bıraksın. Madem kesinlikle istediğin şey evlenmek, bu şekilde olmaz bu. Biraz ipleri sen eline al madem sevgilin anneci. Hadi evlendiniz, ileride ne yapacaksın annesi her şeyinizde söz sahibi olur.

Hhahah hayat acı tecrubelerden ibaret :)
İçini karartma tabi ki evlilik çok güzel. Pişman değilim ama yaşın daha erken geldi ki tabi ki sizin kararınız. Ben 25 te evlendim. Ama evlendiğin gün itibari ile sorumluluklar artıyor onu kastetdım.
Bulaşık çamaşır misafir kayınvalide akrabalar maddiyat temizlik iş hayatı vs
Biz maddiyatı hallettik çok akrabamız yoktur annesi annem babam vallahi bu kadar ablası abisi işte bir de. Anlıyorum herkesin fikri bu ama benim öevremde hiç kötü evlilik yok ki o yüzden içim pek rahat

Ayy vallahi öyle ni dersiniz ablacım, bu zamana kadar bi çok defa sevgilim ablasına karşı benim yanımda oldu ablası bir kaç söz bilmezlik etti hemen koydu tepkiyi ama annesiyle öyle bir muhabbetim olmadığı için henüz tepkilerini göremiyorum sevgilimin
Yani evlilik sihirli bir şey değil.
Evlilik için annesinin iznini bekleyen bir adamdan bahsediyoruz.
Bana tuhaf geliyor açıkçası. Mesela istese bizi ayırırdı diye bir cümleniz var.
Bu korkuyu ömür boyu taşımayacağınızın garantisi var mi?
Siz bile şimdiden karakteri böyle diye kabullendiyseniz ilerisi için çok umutlu konuşamıyorum.

Son sözümü dikkate alma ben yılda bir kez görüştüğünüzü sanıp onu yazmıştım, kusura bakma. Ama sevgilin şimdiden annesinin ağzına bakıyor, "25 yaşında koca adamım, abimi bekleyecek değilim" diyemiyor. Hadi diyelim abisi 50 yaşına kadar evlenmedi, ne yapacaksın 30 yıl sevgilini mi bekleyeceksin kuzum? Hiç evlenmeyen insanlar da var sonuçta. Abisini beklersen işin iş. Senin tavrını net olarak koyman lazım ki sevgilin de annesinin ağzının içine bakmayı bıraksın. Madem kesinlikle istediğin şey evlenmek, bu şekilde olmaz bu. Biraz ipleri sen eline al madem sevgilin anneci. Hadi evlendiniz, ileride ne yapacaksın annesi her şeyinizde söz sahibi olur.
Benim sevgilim kendisi ipleri elime veren birisi herşeyini bana sorar ne alırsa bana sorup alır ne bileyim bana çok saygılı sevgilidir hayrandır o yüzden ona güvenim tam ve böyle birini kv faktörü yüzünden çöpe atmak istemiyorum

Yani evlilik sihirli bir şey değil.
Evlilik için annesinin iznini bekleyen bir adamdan bahsediyoruz.
Bana tuhaf geliyor açıkçası. Mesela istese bizi ayırırdı diye bir cümleniz var.
Bu korkuyu ömür boyu taşımayacağınızın garantisi var mi?
Siz bile şimdiden karakteri böyle diye kabullendiyseniz ilerisi için çok umutlu konuşamıyorum.
Siz de haklısınız evet öyle ama insan sevdiğinden vazgeçemiyor ki işte böyle sebepler yüzünden bende napacağımı bilemiyorum ki

Benim sevgilim kendisi ipleri elime veren birisi herşeyini bana sorar ne alırsa bana sorup alır ne bileyim bana çok saygılı sevgilidir hayrandır o yüzden ona güvenim tam ve böyle birini kv faktörü yüzünden çöpe atmak istemiyorum

Kayınvalide yüzünden onun seni çöpe atma olasılığı var ama. İki ayrı durum var diyelim, sen birini savunuyorsun kayınvaliden birini. Sen haklı olmana rağmen sevgilin annesine karşı seni savunabilir mi, seni ezdirir mi? Bundan emin olmadan evlenme, cidden burada kayınvalidesinden çeken kadın sayısı az buz değil. İşler evlendikten sonra toz pembe olmuyor hatta daha ağır oluyor. Tecrübeli insanların sözünü dikkate al. Daha 20 yaşındasın genceciksin. Aşk da bitiyor bir süre sonra, araya başkaları girerse iyice yıpranırsınız. O çok sevdiğin insana lanet etmeye başlamak istemiyorsan baktın yolun sonu bombok bir yere çıkıyor, ömür boyu üzüleceğine şimdiden üzül, geleceğini kurtar.

Back
X