Büyüklerimden fikir almaya ihtiyacım var nolur bi bakın....

E be güzelim biz sana nasıl yardım edebiliriz ki? En fazla fikir veririz ama ne eşinde ne sende onu uygulayacak güç yok henüz. Daha çocuksunuz, bir de evlenip çoluk çocuğa karışmışsınız. İkiniz çalışın desem sen hamilesin. Eşinin de yaşı küçük belli ki, hala öğrenci olduğuna göre. Okulu bırakıp çalışacak hali yok, sakın böyle birşeye kalkışmayın bile zaten. Askerliğini de yapmamıştır eşin daha. Bebek için iyi şartlar gerek, şu durumda siz tek başınıza onu sağlayamazsınız. Sabredeceksin mecburen eşin okulunu bitirip iyi bir iş bulana kadar. Bebek biraz büyüyünce sen de çalışmaya başlarsın belki, ancak öyle ayrılabilirsin o evden, yoksa zor görünüyor

Bu kadar olacağını tahmin edemedim.. Ailem benim çok farklıydı sürekli sıkıştırdılar azarladılar eşimle konuştuğumu öğrenince okuldan almaya kalktılar daha çok şey var ama boşverin
Ee şimdi okuyor musun ? Saklayabilrdin iliskini ayrıldık deyip okulunu bitirdikten sonra basının çaresine bakabilirdn. Eee şimdi biz ne diyelim olan olmus ? :/

Kaynanana cahil demissin de daha okulu bitirmemis ve annesiyle oturan birine kacip hemen hamile kalmak uzerine de bes kurussuz ayri eve cikmak istemek nedir? Kaynanayi bosver sen...
Cahil dediğim eğitimle alakalı değil keşke hepiniz gelseniz de bir görseniz

Aynı evde y
yaşasa aynı evde yaşayacağımı bilseydim çok farklı olurdu herşey
Adam öğrenci , çalışmıyor, senin mesleğin yok çalışmıyorsun , ne bekliyordun seni saraylarda yaşatacağını mı? Bariz belli imiş zaten birlik olacağınız , bunu da anlamamışsın, kaynanan bir kez daha haklı çıkmış

Demekki ailen artik ne kadar kotuymus ki begenmedigin kaynananin yaninda kalmissin. !
Yapabilecek bir sey yok. Kendin etmissin kendin bulmussun..

Haklısın ablacım çevremdeki birkaç kişi demişti aynılarını ama elimde değil işte çok bunaldım

Bu kadar olacağını tahmin edemedim.. Ailem benim çok farklıydı sürekli sıkıştırdılar azarladılar eşimle konuştuğumu öğrenince okuldan almaya kalktılar daha çok şey var ama boşverin

peki kaçınca okula devam edebildiniz mi hayir
aileniz sevgili yapmaniza izin vermeyince baskı yapmış oluyor
kp çalışma deyince tamam denip susuluyor

esin ne diyo ona bak sen ?hamilelik calismaya engel degil. Hayatinizi erken yasta yasanmaz hale getirmissiniz daha kotuye gitmeden esinle el ele vererek duzeltin yasaminizi. Ah layip vahlama vakti degil kardesim.
Eşim bişey diyemiyo babası var çünkü sağol abla eşimle konuşucam tekrar o ne derse bakalım

Aileniz ile aranız nasıl? Kaçma olayından sonra sizi affettiler mi cephe mi aldılar?

Ablacığım profil resmindeki sensen maşallah çok güzelmişsin de istersen kaldır, tanıdık biri görebilir, eşinin ailesinden falan.

Ne denir bilemedim durumuna. Keşke el kadınını çekeceğine kendi aileni çekseydin. Durumunuz 5-6 yıla anca toparlanır ayrı eve çıkmaya bence. Bir de bebek neden? Korunmayı bilemediniz mi? Mecbur idare edeceksin... Başka yolu yok gibi. Çalışıyor musun?

Eşim bişey diyemiyo babası var çünkü sağol abla eşimle konuşucam tekrar o ne derse bakalım

Eşiniz kaç yaşında? Öğrenci demişsiniz üniversite mi?
Bir de korunma yöntemlerini lütfen araştırın. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. 2. bebeği hayatınız düzene girmeden yapmayın. Okulunuzu ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…