- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
Bebek plansız oldu işte abla isterseniz terbiyesiz utanmaz deyin ama dalga geçenler de görsün biz bi kondom almaya bile para ayıramıyodukHadi kaçtınız evlendiniz tamam da ayrı eve çıkmadan, rahata ermeden bu bebek neden??
23 yaşında evet ÜniversiteEşiniz kaç yaşında? Öğrenci demişsiniz üniversite mi?
Bir de korunma yöntemlerini lütfen araştırın. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. 2. bebeği hayatınız düzene girmeden yapmayın. Okulunuzu ihmal etmeyin.
Kimsenin durumuyla asla dalga geçmem ne haddime ama keşke tedbirli olaydınız. Neyse Allah bahşetmiş madem, hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah.Bebek plansız oldu işte abla isterseniz terbiyesiz utanmaz deyin ama dalga geçenler de görsün biz bi kondom almaya bile para ayıramıyoduk
Bebek plansız oldu işte abla isterseniz terbiyesiz utanmaz deyin ama dalga geçenler de görsün biz bi kondom almaya bile para ayıramıyoduk
Bebek plansız oldu işte abla isterseniz terbiyesiz utanmaz deyin ama dalga geçenler de görsün biz bi kondom almaya bile para ayıramıyoduk
Kondomun aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz dağıtıldığını da bilmeyecek kadar alimdiniz herhalde, kaynanaya cahil demeyin bari ... Komik oluyor çünkü.Bebek plansız oldu işte abla isterseniz terbiyesiz utanmaz deyin ama dalga geçenler de görsün biz bi kondom almaya bile para ayıramıyoduk
işte yorum yapmak istemiyorum tam çünkü ne yaşadın ne ettin bilmiyorum herkesin çektiği kendine dert sonuçta yasamayan bilmez artık geçmiş gitmiş ah vah etsek de anlamı yok bakalım ne öneriler gelecekama şunuda söyleyeyim baba evinden daha rahatım burda ama burda da böyle sorunlarım var sende çok çok sağol yinede
Yok eşim artık iş bulmaya çalışacak şu sezonluk iş bittiği zaman ve bu kazandığı parayla beşik bez vs. Bişeyler alacak kaynanamlar eşimden bekliyo zaten kendileri ne düşünüyo bilmiyorumEsinizde para yok siz hamilesiniz yani doğan bebeğin masraflarını kim görecek begenmediginiz ve cahil dediginiz kayinvalideniz mi?
Ablam benim Allah razı olsun senden sen anladın beni herkes kötü yorum yaptı kaçtım ki bi sebebi var üniversite açıktanda olsa düşünüyorum illaki ben bu arada kaynanamı kötülemiş gibi oldum ama iyi anlaşıyoruz sadece bu kadar dediklerim öyle değişik birsürü huyu var evde yalnız bunaldığım için sizinle paylaşmak istedimŞimdi burda da neden yaptın, düşünemedin mi diye yükleniyolar ama aile en büyük sorumlusu, kaçmaların tek sebebi aile baskısı değil mi, sen istemez miydin seni güzel güzel okutup seninle ilgilenen bilinçli bi aile olmasını ne diyim yazık olmuş dua et akıllıca davran, lise mezunuysan şu önümüzdeki KPSS ye hazırlan evde, 2 sene geçerli onun puanı bi sürü memur atıldı, bi şans bi memurluğa girersin belki. Kendini geliştirmeye bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?