Büyükşehirden küçük bir şehre taşınmak, hem de eş memleketine 🥹

Ev sahibiniz artış yaptığı ortalama ne kadar kiralar
Biz zamlar uçmadan önce girdik eve 1900'e, zamla 2900 yaptı. Bu sene kaç yapar bilmiyorum Eylül Ekim gibi yapacak. Ama üst katımızı 9binden verdiler aynı gün kiralandı. Diğer semtleri bilemiyorum maalesef

Ben Ankara sevdalısıyım ya, havası düzeni falan mis. İstanbul'dan geldim 😅

Eşim benden önce pes eder gibi geliyor. Ben evcimenim nadir dışarı çıkarım, laf söz gelirse amaaan der geçerim kimseyle uğraşamam. O yay burcu bi yerde çok sıkılıyor, aynı yerlerde bunalır, laf gelirse herkesi siler kavga eder kesin akrabalarla :KK43: ama kısa süreli gidebiliriz birikim yapana kadar
Düzenini bilmem ama havası mis diyen nadir kişilerden olabilirsiniz

Merhaba Kütahya merkez mi yoksa ilçelerinden bir tanesi mi?
Ben de Kütahya nın ilçesinde yaşıyorum ve inanın hiç sıkılmıyorum .Eğer sıkılırsak Bursa,Eskişehir,Afyon veya İzmir e gidiyoruz.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur ☺️

Merhaba Kütahya merkez mi yoksa ilçelerinden bir tanesi mi?
Ben de Kütahya nın ilçesinde yaşıyorum ve inanın hiç sıkılmıyorum .Eğer sıkılırsak Bursa,Eskişehir,Afyon veya İzmir e gidiyoruz.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur ☺️
Merkez sanırım emin değilim 😅 Öyle evler baktım ben daha taşınmadık net değil. Çok sevindim mutlu olmanıza 🧡

Ben de çok evcimenim, evden dışarıda bunalırım evim de evim diye diye bıktırırım yanımdakini 😅 yeşillik çok severim zaten Ankara'da İstanbul'da görmedim hiç. Sessizliği severim sakinliği severim
o zaman size göre tam. ben mesela metropol insanıyım. sükunet sevmem. içim sıkılır. kalabalık olmalı yaşadığım şehir hep canlı olmalı. gece gündüz yaşamalı. nefes aldığımı hissediyorum öyle yerlerde. hiç sevmem küçük sakin yerleri.börtü böcek park bahçe sevmem. kamp sevmem 5 yıldızlı otel tatili severim vs vs😂 o nedenle ben çok zorlandım açıkçası. ama siz sıkıntı yaşamazsınız sanıyorum.

Kütahya olduğuna emin misiniz :)) ben kütahyalıyım ve Ankara’da yaşıyorum. Bence Kütahya çok güzel bir tercih. Ayrıca bir iki kafe olması imkansız sırf bir cadde üstünde 30 40 kafe vardı geçen gittiğimde. Belki sizin ilçe filandır. Merkez değildir.

Bence hiç düşünmeden taşının. Çevre illere gezmeye gidersiniz sıkılınca.

Kütahya olduğuna emin misiniz :)) ben kütahyalıyım ve Ankara’da yaşıyorum. Bence Kütahya çok güzel bir tercih. Ayrıca bir iki kafe olması imkansız sırf bir cadde üstünde 30 40 kafe vardı geçen gittiğimde. Belki sizin ilçe filandır. Merkez değildir.

Bence hiç düşünmeden taşının. Çevre illere gezmeye gidersiniz sıkılınca.
Eşim Kütahyalı, üniversiteye giderken ayrılmış o günden beri ara sıra gider. Belki bilmiyordur gittiğinde sürekli burda sadece bu var diye 1-2 yer gösterir. Başka da denk gelmedim ben de ayrı çıkmadığım için. Güzel yer ona lafım yok 🤩

Back
X