- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
-
Amacım bu değil bu konuyu açma nedenim annemi üzmemek istemem ama anlatsam suç anlatmasam suç ne yapıcam şaşırdımmsjinizda kendi annenizden sikayetvari ama arkadasinizin annesinden ovgu ile bahsetmissiniz. annenize de bu sekilde lanse ediyorsaniz bi anne icin kirici oluyordur...
Başıma birşey gelirmiş e tanış diyorum önce baban diyor babama da söyleyemem malum.Annen hem anlat diyor, hem dinlemiyor. .
Sevgilini biliyor ama gitmene izin vermiyor. .
Enteresan bir şey. .
Annesi anne baba sevgisi görmemiş çok cana yakın o yüzden sevgilime neden anne demiyor demiş ama herzaman teyze deyip sizli bizli konuşurum.Bende annenin yerinde olsam ameliyat oldum diye ruyadan kalkip aglamis ,yok seni seviyorum demiş laflarina hee hee.. derdim :)) yarin bigun ayrilsaniz ölene kadar sen o kadinla muhattap olmayacaksin sonuc olarak aranizda bag oglu kadar :)) abartmayın ayrica belkide annenin hosuna gitmiyordur ben boyle seyler anlatsam annem azicik kiskanirdi heralde gerci ben kvmle aşk yasamiyorum hatta anne bile diyemiyorum o ayrı.. işe biraz bu fazla modundan cıkarak başlayabilirsin mesela
Annemin derdi kv adayım değil erkek arkadaşım.Sanırım görücü usulü evlendirecek beniKv bu kadar mıç mıç olma, benden sana tavsiye. Rüyalara bende giriyordum bi zamanlar, ayrılırsan oğlumdan kalp krizi geçiririm heralde diyen kadın ayrılmak istediğimi ilettikten sonra bidaha aramadı. Lan bak yazarken aklıma geldi, inme falanmı indi acaba karıyaannen haklı cok fazla muhattap olma bence
Yok canım sende, cok sık görüşmeni istemiyordur anlarım ama annen bastan karsı çıkmamışki, şimdi neden görücü usulü evlendirsin seniAnnemin derdi kv adayım değil erkek arkadaşım.Sanırım görücü usulü evlendirecek beni
Amacım bu değil bu konuyu açma nedenim annemi üzmemek istemem ama anlatsam suç anlatmasam suç ne yapıcam şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?