Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

Ay dayanamıcam bidaha yazcam maşallah mutfağın ve banyon da çok güzel cnmm! kahvaltı masan tam benim istediğim gibi köşe :asigim:

ay bende heyecanla takip ediyorum valla sanki evine gelmiş kadar oldum heer şeyini inceliyom kendi evimede düşündüklerim ortaya çıkıyo çok şirin evin var allah güle güle oturmayı nasip etsin canım benimm

özloş kızz evını görmustum daha önceden cok begenmıstım :) holdeki halılarını cok begendım kararsızdım sımdı kararlı oldum aynısını alam sana inat :))))

a.s.
özloş kızz evını görmustum daha önceden cok begenmıstım :) holdeki halılarını cok begendım kararsızdım sımdı kararlı oldum aynısını alam sana inat :))))
a.s.tatlım benimmmm al valla ne kadar mutlu olurum şekerim.sen beğendiysen.:dance:

canım benim ya öyle düşünme burası bir paylaşım sitesi.allah herkese sağlık versinde gerisi boş.biz fikir alıp fikir veriyoruz ve çok güzel birşey bu.öyle düşünmene üzüldüm şimdi

a.s. saol canım denerim tabi.beyenmene çok mutlu oldum saol tatlım:dance:

a.s. a.s.sana şiddetle katılıyorum canım saola.s.

koltuk takımını misafirin modeline benzettim bende beğenmiştim
güle güle otur canım
madem ankaradasın artık gelirim
jeyyar jeyyar

:dance:
koltuk takımını misafirin modeline benzettim bende beğenmiştim
güle güle otur canım
madem ankaradasın artık gelirim
jeyyar jeyyar
:dance:tabi yaaa gel beklerim canım.koltuklarım arpi mobilya bu arada a.s.

:sm_cool:evet bende çok seviyorum onları.al tabi senin evindede çok güzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…