a.s.canım benim çok saol allah hepimize sağlık ve huzur versina.s.güle güle otur
allah hzuru verisn
evin çok güzel
a.s.tatlım benimmmm al valla ne kadar mutlu olurum şekerim.sen beğendiysen.:dance:özloş kızz evını görmustum daha önceden cok begenmıstım :) holdeki halılarını cok begendım kararsızdım sımdı kararlı oldum aynısını alam sana inat :))))
canım benim ya öyle düşünme burası bir paylaşım sitesi.allah herkese sağlık versinde gerisi boş.biz fikir alıp fikir veriyoruz ve çok güzel birşey bu.öyle düşünmene üzüldüm şimdibence sizde dahil diğer üyeler de bu ev gösterme işine bi son vermeliler.çünkü eşyası olan var olamayan var bizler genciz özeniriz herşeye .yazık insanlar üzülüyoo benim neden böle eşyalarım yok diye senağlama.haksızmıyım lütfen diğer arkadaşlarda bunu dikkate alarak hareket etsinler.evlerinizin güzel olması elbette herkesi mutlu eder ama işin bide diğer tarafından bakmalıyız bence saygılar :enbuyukkk:
a.s.saol canım güzel dileklerin için allah sana daha güzellerini nasip etsin.daha doğrusu herkeseyerimsenibencok guzelmıs evın gule gule otur......
ALLAHım herkesın kendıne versin.....
banada versin inşalah......
a.s.
a.s.tatlım benimmmm al valla ne kadar mutlu olurum şekerim.sen beğendiysen.:dance:
saol canım denerim tabi.beyenmene çok mutlu oldum saol tatlım:dance:Çok modern ve sıcak bi salonun var tatlım. sana bir tavsiyem perdelerini kenarlardan toplayınca klasik bi görüntü oluşuyo serbest bıraksan daha güzel olacak sankiAma halılarına, koltuklarına ve orta sehpana bayıldım :asigim: Güle güle mutlu huzurlu otur inşallah (ayrıca yepyeni duruyorlar yerimseniben )
royal shaggy çaça modeli.fiyatını unuttum yaaa:uhm:canım hemen markasını fıatını söle bakimmmm:mymeka:
a.s.saol canım benim ya daha iileri sizlerin olsun a.sçok Hoşmuş Eivn Hele Koltukalina Bayildim çok şirin Bir Evin Var Salonunda Bayağ Genişmişş Güle Güle Otur Canim Benim:)
a.s.sana şiddetle katılıyorum canım saola.s.ben öle Düşünmüyorum Ev Göstermelerine Son Vermek Gibi Bir Düşünceye Katilmiyorumda Sonuçta Bende Nişanliyim Yakinda Evlencem Baklyiğim Evlerde Değişik Modeller Gözüme çarpiyo Ve Değişik Fikirler Ortaya çikiyo Olan Var Olmayan Avr Mutlaka Ama Benimde Alim Gücüm Yok Ama Bana Uygun Modeli Alirim Bende çok Seviyoprum Evinin Resimlerini çekip Gösterenlere Bazen Her Eşyi Inceliyorum Ayrintialrin Hepsini çok Hoş Yaa
:dance:tabi yaaa gel beklerim canım.koltuklarım arpi mobilya bu arada a.s.koltuk takımını misafirin modeline benzettim bende beğenmiştim
güle güle otur canım
madem ankaradasın artık gelirim jeyyar jeyyar
:sm_cool:evet bende çok seviyorum onları.al tabi senin evindede çok güzel olur bence
canım benim evin çok güzelmiş..modern ve şirin bi havası var:1rolleyes:
şu 2 koltuk arasındaki sehbanın üzerindeki uzun bacaklı biblolar varya onlarda bende alcam banane banane güzel gözüküyolar:1rolleyes::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?