Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

Ay dayanamıcam bidaha yazcam maşallah mutfağın ve banyon da çok güzel cnmm! kahvaltı masan tam benim istediğim gibi köşe :asigim:
a.s.çok şekersin canım ya çooook saol allah sana ve tüm isteyenlere dahada güzellerini nasip etsin canım:teytey:

ay bende heyecanla takip ediyorum valla sanki evine gelmiş kadar oldum heer şeyini inceliyom kendi evimede düşündüklerim ortaya çıkıyo çok şirin evin var allah güle güle oturmayı nasip etsin canım benimm
a.s.saol tatlım bende sizin güzel evlerinizi buradan görmeyi dört gözle bekliyorum:dance:

Maşallah özloş canım hem eşyaların hem de zevkin süpermiş.aynen günümüz modellerine uygun seçimler yapmışın.ileri görüşlüymüşün yani a.s
Ayrıca evinin resmini çekip gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum.ben de değişik fikirler ediniyorum.hiç bi sakıncasını görmüyorum.tamam alım gücümüz olmayablir.ama herkes başlığı okuyabiliyor.istemeyen tıklamaz dimi? ben resim paylaşan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum a.s.

a.s.
bende sana çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için.mutluluklar

evinizi cok begendim
güle güle oturun
Allah herkese böyle güzel evde oturmayi nasip eder insallah...

eviniz çok hoş.. güzel günlerde oturun. özellikle salona bayıldım. çok ferah, darısı başıma inşallah..
oturma odasındaki kırlentleri siz mi ördünüz? eğer öyleyse elinize sağlık.. kremin yanına ne koyarsan koy uyum sağlıyo. temizliği zor ama insanın gözü gönlü açılıyo valla. çok begendim

a.s.çok saol canım.kırlentleri ben ördüm evet tatlım.güzel yorumların için çok saol canım.a.s.

canım evimin herzamaki hali bu çünkü çocuğum yok malesef.evde büyük olunca pek dağılmıyor birazda düzene çoook önem veririm valla.ayrıntıdan kastını anlıyamadım ama yinede yorumun için çok teşekkür ederim.a.s.

sizinde evinizin resmi varmı merak ettim şimdi ya konu açmışmıydınız:1rolleyes:

harıka canım tam benlık.aynı benım gıbı suslusun.objeler falan tam benım tarzım.huzurlu mutlu otur tatlım.

harıka canım tam benlık.aynı benım gıbı suslusun.objeler falan tam benım tarzım.huzurlu mutlu otur tatlım.
:teytey:çok saol canım ya valla çok mutlu oluyorum bu güzel yorumlara.sizde resim eklerseniz valla bende çok mutlu olurum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…