a.s.çok saol canım.markası istikbal.oturma odanızdaki köşe koltuğuna bayıldım markası nedir acaba?
onun dışındakiler de çok güzel..
mutlulukla oturmanızı diliyorum
a.s.çok mersi canım.işte elimden geldiği sürece bişeyler yapmaya çalışıyorum.sende öylesin bu arada.canım herşey özenle yerleştirilmiş ve seçilmiş.. Güzel evinde evlatlarınla ve eşinle mutluluklarla otur inşallah.. ince ayrıntıları bile es geçmemişsin bibloları falan çok uyumlu seçmişssin.. zevkli kadınsın belli:)
a.s.canım benim çok saol valla süper bir açıklama olmuş düşüncelerin için çok çok saol tatlım.aynen sana katılıyorum.a.s.özloş daha önce de resimlerinin bazılarını görmüştük ama bunları eklediğin çok iyi olmuş.evinin her köşesi özenle döşenmiş. ayrıca bu fikir alışverişi hepimiz için çok yararlı oluyor.olmayan arkadaşların özenmesi konusuna gelince. hepimizin heveslendiği ellinde olmayan bir sürü şey var. o zaman reklamlar yasaklansın. çocuğu olmayan arkadaşlar var diye bebeklerimiz ve biz topici kaldırılsın.liste uzar gider. görmek isteyen tıklar açar bakar istemeyen tıklamaz. herkes herşeye sahip olmak zorunda da değil olamaz da.önce doyumsuz olmamayı öğrenmek lazım bence.önemli olan bu. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
a.s.canım benim ne kadar güzel düşünceler böyle yaaa valla inanın çok mutlu oldum valla.allah sana ve senin gibi güzel kalpli olan herkese bundan kat kat güzelini nasip etsin inşallah.mutluluklar dilerim canım .çooook saol.a.s.tek kelimeyle mükemmel döşenmiş.tam benim zevkim işte.şuan kiradayım diye fazla özenmedim evime ama birgün ev alırsam işte aynen böyle döşüycem.güle güle otur arkadaşım,iyi günlerinde olsun a.s
a.s.canım benim çooook teşekkür ederim güzel sözlerin için.eminim senin evinde çook güzel olmuştur.çoook şükürler olsun vede allah eşimin ailesinden razı olsun evet ev kendimizin,ama inanın yürekten herkese dua ediyorum allah herkese daha iilerini versin diye canlarım.allah sanada yeni güzel yuvanda çooook mutluluklar dilerim canım benima.s.Canem evin her köşesi ayrı bir güzel ya bayıldım valla... Bir de salonun geniş ya çok hoş durmuş eşyalar kendini göstermiş sen de çok zevkliymişsin maşallah...
Bu rada ev kendinizin mi baya da genişmiş ne güzel...
Bu arada siz yeni evleneceksiniz ya da yeni evlisiniz sizin eviniz kadar olmaz falan demişsin ama walla ben 1 ay sonra evleniyorum evimin bu kadar bile güzel olacağını sanmıyorum... Her şey çok güzelmiş gerçekten.. Allah huzur içinde yaşatsın Şeniz
baktınızmıııı....................özlooş...
a.s.canım benim çooook teşekkür ederim güzel sözlerin için.eminim senin evinde çook güzel olmuştur.çoook şükürler olsun vede allah eşimin ailesinden razı olsun evet ev kendimizin,ama inanın yürekten herkese dua ediyorum allah herkese daha iilerini versin diye canlarım.allah sanada yeni güzel yuvanda çooook mutluluklar dilerim canım benima.s.
baktınızmıııı....................özlooş...
cnm şaka değil gerçekten ii toplamışım,şuanki haline bakıyorumda,hiç böyle düşünmezdiniz,
yerde halı yok,ayda bi yıkamaya gidiyo,koltuk üstlerinde kılıf c.tesiye kadar kirlenmesin
diye çarşafla kaplı,yerde binimum,oyuncak,mutfak gereçleri ve krıntılar..
hayal edebildinizmi,ne güzeeeell..kızım sağolsun..
a.s.inş senin dahada güzelleri olur canım.:teytey:çok beendim evini..allah herkese nasip etsin yha.. geniş vallah çok gsl..bana da böle lazım.. :)
a.s.amin canım.allah dahada güzellerini sizede nasip etsin inşallah canım.şutarafagittiGerçekten güzel ve modern bir ev. Ben de evimin böyle modern olmasını istiyorum. Allah iyi günlerde oturmanızı nasip etsin. Allah olmayanlara da versin İnşallah
[/QU
çok güzel bir yatak odası akça ağaç rengi bu dimi
ben bayıldım vallahi
birde sürgülü dolap mı tavsiye edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?