Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

canım benimmm çok ama çook teşekkür ederim birtanem...evim için yaptığın güzel yorumlar için...
ayrıca kesinlikle duygu ve düşüncelerimin tercümanı olmuşsun aynen senin gibi düşünüyorum hayatım...kaydirigubbakcemile5a.s.

özloş evin çok güzelmiş canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
mutfağına ve yatak odana bayıldım

evin harika cnım çok beğendim ayrıntılarda harika.. evi ev yapan içindeki huzur herşeyden önce huzurunuz daim olsun

evin harika cnım çok beğendim ayrıntılarda harika.. evi ev yapan içindeki huzur herşeyden önce huzurunuz daim olsun

canım çok haklısın...en önemlisi huzur...
ALLAH HERKESE HUZURU NASİP ETSİN İLK ÖNCE...a.s.

cook güsel güle güle otur ..nşallah bi bebişle dahada şenlenir eviniz cnm mutluluklaarrkafamçokkarıştı

hay allah ben de şimdi yorum yazacağım ve üst sıraya çıkacak dimi evin özloşcum çok özür dilerim evini beğendiğimiz için, güzel yorumlarda bulunduğumuz için.
neden mi özür diledim. boşu boşuna gereksiz muhabbetlere girmene neden olduğumuz için. ama yapabileceğim birşey yok evin çok güzel, çok huzurlu.baktıkça bakasım yazdıkça yazasım geliyor.

Son düzenleme:
canım yaaa çok teşekkür ederim...,
evet malesef rahatsız olanlar var ama napim artık....
güzel yorumun için çok teşekkür ederim tatlım....

ferah bir evin var sanırım cok sık iyi günlerde otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…