Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

canım çok teşekkür ederim...
o duvardaki kelebekli olan hediye gelmişti,diğerinide beypazarından aldınm hayatım....

:1hug:çook teşekkür ederim canım...
ne güzel dile getirmişsin..ALLAH sizlere çook daha güzellerini nasip etsin..a.s.

çok şık...sade ve çok düzenli,herşey yerli yerinde..salondaki bisiklet benim arayıpta bulamadığım bişey :) ..sağlıkla oturun evinizde...

özloş, salonun ne kadar ferah görünüyor geniş güzelmiş. ayrıca mutfaktakilerde çok tanıdık geldi. çaycında varmış seninki neyin çeyizde yazdınmı hatırlamıyorum. birde kavanozları sorcam mikrodalganın üstündekiler tenekemi ne için kullanıyorsun ayrıca onun yanında seramikler var. nerden aldın dicem ama ankaradasın. uzattım evinde huzurla otur. Allah istediklerini hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin.

cnm evin,mobılyaların,halıların,perdelerın herseyın mukeemmel.bu evde her zamn huzurlu olun insallahhh

canım cok güzel evin yaa bayıldım valaa
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn Şeniz

salonun ve mutfagın cok guzel ve farah.evın butunu ıse sıcacık,sırın ve rahat bır havası var.mutlu gunlerde oturun ınsallah

saol birtanem çok teşekkür ederim...
evet çaymakinamı eklemiştim çeyiz bölümüne arçelik markası..
mikrodalganın üstündeki kutularımda teneke evet onlar bisküvi,kurabiye,vs için kullanıyorum...
evet aldıklarımı ankaradn karışık yerlerden aldım birtanem...
ALLAHIM SİZLERE ÇOK DAHA GÜZELLERİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...

maşallah canım evin her yerinden temizlik düzen ve huzur akıyor salonununda çok hoş bu arada sehpalarımızda renk farkıyla aynı:lepi:
ama oturma odan çook güzel ne kadar rahat gözüküyor gelip kahve içesim geldi valla
en çook kapılarını beğendim ne kadar şıklar ve tabi unutmadan salondaki bisiklet!!! süper olmuş güle güle otur canım

saol canım,dimi sehpalar aynı....
evet oturma odam minicik ama çok rahat gel valla beklerim şekerim...
kapılarım ilginçtir evet ,ilk önce hiç sevmemiştim ama zamanla alıştım,
bisikleti bende seviyorum hayatım....
hep birlikte huzurlu mutlu oturalım yuvalarımızda....

evini çok beğendim canım çok güzel ve sıcak.içinde huzurla sağlıkla ve mutlulukla oturmak nasip etsin rabbim inşallah.a.s.

lady çok teşekkür ederim hayatım...
daha güzelleri sizlerin olsun inş.
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…