özloş canım evin çok zevkli döşenmiş...güzel mutlu günlerde otur canım evindea.s.
canım ben hani boncuk perde var ya koridorda onun oldugu yerde kelebekli olan ve diğer tarafındaki duvar süsünü sorucaktım...çok şekerlerr:1hug:umarım ben de bulabilirim
güle güle oturun cok zevlısınız cok güzel döşemişsiniz evinizi hiç bi ayrıntıyı ve detayı kacırmamıssınız heryerde bi şıklık ve güzellık göze çarpıyo cok beğendim gercektende
o köşede duran bisiklet çok hoşuma gitti yaaa..nerden aldın canımm?
özloş, salonun ne kadar ferah görünüyor geniş güzelmiş. ayrıca mutfaktakilerde çok tanıdık geldi. çaycında varmış seninki neyin çeyizde yazdınmı hatırlamıyorum. birde kavanozları sorcam mikrodalganın üstündekiler tenekemi ne için kullanıyorsun ayrıca onun yanında seramikler var. nerden aldın dicem ama ankaradasın. uzattım evinde huzurla otur. Allah istediklerini hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin.
salonun ve mutfagın cok guzel ve farah.evın butunu ıse sıcacık,sırın ve rahat bır havası var.mutlu gunlerde oturun ınsallah
maşallah canım evin her yerinden temizlik düzen ve huzur akıyor salonununda çok hoş bu arada sehpalarımızda renk farkıyla aynı:lepi:
ama oturma odan çook güzel ne kadar rahat gözüküyor gelip kahve içesim geldi valla
en çook kapılarını beğendim ne kadar şıklar ve tabi unutmadan salondaki bisiklet!!! süper olmuş güle güle otur canım
canım cok güzel evin yaa bayıldım valaa
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?