ay ne kadar huzurlu ,temiz ,ferah mis gibi bi ev ya.. bayıldım ..Düzenli,hoş.. ay çok kelime eklemek istiyorumcnm benim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..! Evinizde mutluluk , huzur ,neşe, sağlıklı günler diliyorum hiç biri eksik olmasın..!
ya özloş kusura bakmada tamam evin güzelde ne zaman siteyi açsam baş köşede sen varsın sıkıldım valla evini görmekten her yerini öğrendik
üf kaldırın artık ya[/Qcanım kusura bakma ama buna sen karar veremezsin.....
yorum yazılıyorki üst köşelerde...
hem sana ne oluyorki anlamadım...bakmazsın rahatsızsan olur biter,zorla aç bak diyen varmı sana....
cidden çok ama çok ilginçsin güldürdün valla....
bizlerin de beğenmediği topikler var biz kimseye kaldır veya kapat demiyoruz buna hakkımız yok değilmi beğenmiyorsak bakmayız incelemeyiz nerde neyi var ezberlemeyiz:)değilmiyorum yaparken de ayrıca kırıcı olmamakta da yarar var...
duyasızlara duyuralım bizdeŞeniz
yazacagım cumleler kimseyi kırsın istemem,ancak moderatörlere burdan bir uyarım olacak,elbette bu platformda yapılan paylaşımlar güzel ancak bunları mühim eleginden geçirmek gerekiyor.arkadaşlar buraya yorum yazanlara bir sorum olacak,o kadar şık dekorasyon dergileri var iken,hepimizin çevresinde 5 yıl üniversite okumuş iç mimarlar dolu iken,ekonomik olmasını düşünüyorsanız her şehirde bir sürü mobilya magazaları var iken nasıl bir ön fikir çalışması yapıyorsunuz?anlamış degilim.
yorum yazanlara demiş arkadaş... ewet yorum yazdım dekorasyon hakkında veya ewi hakkında değil....
ewini paylaşmak istemiş bunda bir yanlışlık yok canım,fakat ark biraz kırıcı konuşmuş farklı tarzda daha duyarlı yaklaşmasını isterdim ve buna dayanarakta fikrimi beyan ettim cicim ok...iletişim kopukluğu yaşamayalım...sewgilerle....
ay hakıkaten sanki özlemcım sne açmışsin gıbı konuyu gelım senın evınde tartışıyor bencede bunu moderatörlere sorunn hayret bişi yaaa gece gece güldüm haa..
akska arkadaşım ezberledıysen ssende bakma canumm nıey böyle bişi yazma gereği duydun anlamıyorumm hakıkaten gülünecek bir durumm nasıl bır dugu içerisinde yazdın böyle bişi anlamış değilim halenn:))))))))))
Yazmakla ilgili ne söyleyebilirim ki, zamana karşı harf zayiatı. İç yerlerinde beliren gri bir bulutu başkalarının da anlayabileceği hale getirme uğraşı. Oysa ne gerek var bilmiyorum. Kime anlatıyorum ? Ya da okuyanı gıdık yerinden dürtmek.gülsünler diye. Üzülsünler diye… anlasınlar, anlaşsınlar diye. Ve en kimseyle anlaşamayanların sırnaşık şeyişiyken yazmak…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?