Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

lady çok teşekkür ederim hayatım...
daha güzelleri sizlerin olsun inş.
..

ay ne kadar huzurlu ,temiz ,ferah mis gibi bi ev ya.. bayıldım ..Düzenli,hoş.. ay çok kelime eklemek istiyorum cnm benim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..! Evinizde mutluluk , huzur ,neşe, sağlıklı günler diliyorum hiç biri eksik olmasın..!

canım yaaa çoook teşekkür ederim....
amin hayatım amin....
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN İNŞ......

ne güzel evin vaaaaaar
çok beğendim çok zevkli bi kadınsınn yerimseniben
Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin size

PasakliMinikTanrica canım çok saol...
daha güzelleri hepimizin olsun...

ya özloş kusura bakmada tamam evin güzelde ne zaman siteyi açsam baş köşede sen varsın sıkıldım valla evini görmekten her yerini öğrendik
üf kaldırın artık ya

bizlerin de beğenmediği topikler var biz kimseye kaldır veya kapat demiyoruz buna hakkımız yok değilmi beğenmiyorsak bakmayız incelemeyiz nerde neyi var ezberlemeyiz:)değilmiyorum yaparken de ayrıca kırıcı olmamakta da yarar var...

:1hug:canım benim yaaaa ah ahh keşke herkes senin gibi duyarlı ve aklı başında olsa...
a.s.

yazacagım cumleler kimseyi kırsın istemem,ancak moderatörlere burdan bir uyarım olacak,elbette bu platformda yapılan paylaşımlar güzel ancak bunları mühim eleginden geçirmek gerekiyor.arkadaşlar buraya yorum yazanlara bir sorum olacak,o kadar şık dekorasyon dergileri var iken,hepimizin çevresinde 5 yıl üniversite okumuş iç mimarlar dolu iken,ekonomik olmasını düşünüyorsanız her şehirde bir sürü mobilya magazaları var iken nasıl bir ön fikir çalışması yapıyorsunuz?anlamış degilim.

canım yazdıklarını direk moderatörlere iletirsen sevinirim...
ayrıca dergilerin varlığındanda haberi olmıyan birinin de kk da olduğunu sanmıyorum...
neden bu sorun oldu yani benim evim bende bunu anlamış diilim....
rahatsızsanız bakmayın bu bölüme olsun bitsin yaaa ne kadar sorun oldu hayret bir şey

yorum yazanlara demiş arkadaş... ewet yorum yazdım dekorasyon hakkında veya ewi hakkında değil....
ewini paylaşmak istemiş bunda bir yanlışlık yok canım,fakat ark biraz kırıcı konuşmuş farklı tarzda daha duyarlı yaklaşmasını isterdim ve buna dayanarakta fikrimi beyan ettim cicim ok...iletişim kopukluğu yaşamayalım...sewgilerle....

ay hakıkaten sanki özlemcım sne açmışsin gıbı konuyu gelım senın evınde tartışıyor bencede bunu moderatörlere sorunn hayret bişi yaaa gece gece güldüm haa..
akska arkadaşım ezberledıysen ssende bakma canumm nıey böyle bişi yazma gereği duydun anlamıyorumm hakıkaten gülünecek bir durumm nasıl bır dugu içerisinde yazdın böyle bişi anlamış değilim halenn:))))))))))

saolun arkadaşlar yaaa...
cidden unutalım gitsin....
var işte ilginç düşünceler....
saygı duyarım ama lütfen artık yazmayın benim konuma,sıkıntınız var ise direk mod arkadaşlara iletin...sengözlerimebaksanab
ilginç yorum yapan arkadaşlara dedim yanlış anlaşılmasın...
ro_se17 MeSlİmİnA size ayrıca teşekkürler .....:1hug:

Yazmakla ilgili ne söyleyebilirim ki, zamana karşı harf zayiatı. İç yerlerinde beliren gri bir bulutu başkalarının da anlayabileceği hale getirme uğraşı. Oysa ne gerek var bilmiyorum. Kime anlatıyorum ? Ya da okuyanı gıdık yerinden dürtmek.gülsünler diye. Üzülsünler diye… anlasınlar, anlaşsınlar diye. Ve en kimseyle anlaşamayanların sırnaşık şeyişiyken yazmak…

kaydirigubbakcemile5:lepi:
a.s.

özloş canım evinin resimlerine baktım çok tatlı, özellikle mutfağına bayıldım. güle güle huzurla otur. a.s.
şimdi bu yorumu yazınca senin ev yine başa çıkacak ama akska arkadaş kusura bakmasın artık. sanırım konuya yeni mesajlar yazıldıkça açıp bakmak gereği hissediyor, yada devamlı en üstteki başlığa bakıyor :roflol:
cananfs arkadaşta o kadar iç mimar ve dekorasyon dergisi biliyormuş neden aceba buralara bakma gereği hissetmiş acep, forumun bu köşesini direk esgeçseymiş :roflol:

neyse onu bunu boşverde özloş canım Allahım hayırlı ömürler versinde, huzurlu mutlu günler geçirin evinizde. ben bayıldım evine. hatta salonunun şekli teknonun salon şekline benziyor. yada ben benzettim :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…