Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

canım güzel düzenli sade tabiri caizse gbizim buralarda gıldır gıcık döküntü yok derler senin evinde öyle çok güzel bende yeni resimler ekledim sabah çekmiştim aniden ev biraz dağınık am öptüm

evin cok güzelmis canim genis ferah sicak bir yuva:asigim:
sevdiklerinle birlikte saglikla huzurla oturun insallah:Saruboceq:

hepinize çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar..
RABBıM içinde bolca sağlık ve huzur olan çok daha güzel evler nasip etsin herkese...

güzel gözlüm bnm bayıldım tarzına cok hoşşş güle güle otur evinde ağız tadıyla,huzurla,mutlulukla:1hug:

pırıl pırıl cok duzenlı bır evın var valla ben artık hasret kaldım duzenlı eve ıcım gıdıyor boyle duzenlı ev gorunce ıyı gunlerde agız tadıyla oturun

çok güzel huzurla oturun inş..güzel bi ev güzel bi kadın inş.güzel bir bebek diliyorum size çok yakışacak...odasını da eklersiniz bize inş..mutluluklar..

güzel gözlüm bnm bayıldım tarzına cok hoşşş güle güle otur evinde ağız tadıyla,huzurla,mutlulukla:1hug:

pırıl pırıl cok duzenlı bır evın var valla ben artık hasret kaldım duzenlı eve ıcım gıdıyor boyle duzenlı ev gorunce ıyı gunlerde agız tadıyla oturun

çok teşekkürler arkadaşlaropuyorumnanaktan
ALLAHIM HERKESE içinde huzur ve mutluluk olan güzel evler nasip etsin inşallah:Saruboceq:

eviniz çok güzel özlem hanım dilerim allahtan bu mis gibi ev minik bi bebek ile daha çok şenlenir allah mutluluğunuzu daim etsin

canım aldığın yatak örtüsü kulllanışlımı almayı düşünüyorumda ondan fabrıkası kapanıyomus artık uretımı yokmus ıyıyse alcam

eviniz çok güzel allah sağlıklı ve huzurlu bır şekılde oturmayı nasip etsin güle güle otur

cok güzelllllllllll
mutluluklar oturun cnm
cok temız cok guzel cok duzenlı bı evın var

heryer ayrı guzel

bende bayılırım böyle düzenli ve büyük evlere.....ama en çok mutfağını sevdim....

gerçekten L şeklindeki mutfaklar çokkullanışlı oluyor......güle güle oturuna.s.

çok güzel huzurla oturun inş..güzel bi ev güzel bi kadın inş.güzel bir bebek diliyorum size çok yakışacak...odasını da eklersiniz bize inş..mutluluklar..

:Saruboceq:canımm ne güzel bir dilek çok teşekkürler...
inş hayatım inş..
olsunda eklemezmiyim:ecrin_bebek::Saruboceq:

çok güzelmiş evin cnm güle güle otur herşey çok zevkli döşenmiş
opuyorumnanaktançok teşekkürler canımm ,daha güzelleri sizin olsun inşopuyorumnanaktan
eviniz çok güzel özlem hanım dilerim allahtan bu mis gibi ev minik bi bebek ile daha çok şenlenir allah mutluluğunuzu daim etsin

çoook teşekkürler canım amin:Saruboceq:

Eviniz insana huzur veriyor.İnanın abartmıyorum çok sade ama bir o kadar güzel döşenmiş gözü yoran hiçbir fazlalık yok çok beğendim.Hele mutfakda nede güzel sabah kahvesi içilir.
Rabbim huzurla sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin..
Kem gözlerden nazardan esirgesin.
Ve allah gönlünüzdeki isteği duysun inşallah rabbim sizi ikizlerle üçüzlerle sevindirsin.Sevgi ile kalın opuyorumnanaktan

meraba özlem herkeze yazdığın güzel yorumlarını okuyorum
bende sana sorayım birkaç soru öncelikle evin çok güzel ferah çok fazla kalabalık laştırmamışsın
çok gereksiz süsleri sevmiyorum bende
seni duvardaki 3lü tablodan sende görmüştüm bende aldım trabzona geziye gimiştik koçtaştan sende beğenmiştim
ayrıca ayaklı mumlukların güzel nereden aldın bide duvaara astığın rafta çok güzel onları nereden bula bilirim ben bafrada oturuyorum biraz zor olur ama öptm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…