canım aldığın yatak örtüsü kulllanışlımı almayı düşünüyorumda ondan fabrıkası kapanıyomus artık uretımı yokmus ıyıyse alcam
çok teşekkürler canım aminnn:Saruboceq:eviniz çok güzel özlem hanım dilerim allahtan bu mis gibi ev minik bi bebek ile daha çok şenlenir allah mutluluğunuzu daim etsin
eviniz çok güzel allah sağlıklı ve huzurlu bır şekılde oturmayı nasip etsin güle güle otur
bende bayılırım böyle düzenli ve büyük evlere.....ama en çok mutfağını sevdim....
gerçekten L şeklindeki mutfaklar çokkullanışlı oluyor......güle güle oturuna.s.
Çok sade çok modern çok şık...
Ankaranın neresi bura hemşerim:))
çok güzelmiş evin cnm güle güle otur herşey çok zevkli döşenmiş
eviniz çok güzel özlem hanım dilerim allahtan bu mis gibi ev minik bi bebek ile daha çok şenlenir allah mutluluğunuzu daim etsin
eviniz çok güzel allah sağlıklı ve huzurlu bır şekılde oturmayı nasip etsin güle güle otur
cok güzelllllllllll
mutluluklar oturun cnm
cok temız cok guzel cok duzenlı bı evın var
heryer ayrı guzel
meraba özlem herkeze yazdığın güzel yorumlarını okuyorum
bende sana sorayım birkaç soru öncelikle evin çok güzel ferah çok fazla kalabalık laştırmamışsın
çok gereksiz süsleri sevmiyorum bende
seni duvardaki 3lü tablodan sende görmüştüm bende aldım trabzona geziye gimiştik koçtaştan sende beğenmiştim
ayrıca ayaklı mumlukların güzel nereden aldın bide duvaara astığın rafta çok güzel onları nereden bula bilirim ben bafrada oturuyorum biraz zor olur ama öptm:1hug:
çok güzel evin cnmmm
hic de yeni gelin evinden farki yok canim evinin hersey yepyeni ve cok guzel huzurla oturun
hersey cok guzel canim saglicakla huzurlu allah oturmayi nasip etsin
tek eksiginiz bir bebek,inşallah hayırlısıyla oda olur .yoklugu hiç bir şeye benzemez.rabbim sizede kısmet eder inşallah.mutluluklar
evin çok hoş
ozlemcım evın cok guzel ve ferah .. gule gule mutluluk ve saglıkla otur .. tam da benım tarzım .. modern ve ferah ..
.. allah kalbındekı butun dıleklerı san en kısa zamanda versın .. butun kalbımle dılıyorum .. ( inşallah bana ve tum arkadaşlara da ... )
evin,eşyaların,düzenin süper canım sağlık ve mutlulukla oturunyanlış hatırlamıyosam eviniz batıkentdeydi sanırım ev araştırıyorumda alacağız neresinde acaba batıkentin semt olarak tavsiye edermisiniz sorularım var mutfaktaki mıknatıslı bıçaklık sanırım nereden aldın bide yatak örtün pembe olan çok hoş markası nedir saatinde dijitalmi nereden aldığını yazarsan sevinirim. allah bizler gibi isteyen herkezede evlat nasip etsin inşaallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?