Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

hic de yeni gelin evinden farki yok canim evinin hersey yepyeni ve cok guzel huzurla oturun

tek eksiginiz bir bebek,inşallah hayırlısıyla oda olur .yoklugu hiç bir şeye benzemez.rabbim sizede kısmet eder inşallah.mutluluklar

canım aldığın yatak örtüsü kulllanışlımı almayı düşünüyorumda ondan fabrıkası kapanıyomus artık uretımı yokmus ıyıyse alcam

canım ben yatak örtüsü olarak kullanıyorum yani süs diyelim bir bakıma...
üzerimize örtmedik hiç,o zaman sanırım kırışır..
ama ben seviyorum rahat ve modern.al bencede:)

eviniz çok güzel özlem hanım dilerim allahtan bu mis gibi ev minik bi bebek ile daha çok şenlenir allah mutluluğunuzu daim etsin
çok teşekkürler canım aminnn:Saruboceq:
eviniz çok güzel allah sağlıklı ve huzurlu bır şekılde oturmayı nasip etsin güle güle otur

teşekkürler daha güzelleri sizin olsun inşallah canımŞeniz

bende bayılırım böyle düzenli ve büyük evlere.....ama en çok mutfağını sevdim....

gerçekten L şeklindeki mutfaklar çokkullanışlı oluyor......güle güle oturuna.s.

çok teşekkürler canım...
evet mutfağım bayağı kullanışlı,ama balkonum yok mutfakta tek sorun bu.

eviniz bence hiç 7 yıllık gibi durmuyo..ve çok ferah hani ev büyük anladımda bence apayrı ferah yapmak bir evi.. bazen bakıyorum çok dolu geliyor bazı evler bana ben sevmiyorum öyle:kedi:

inşallah hep mutlulukla oturursunuz

evini çok güzel döşemişsiniz özlemcim ALLAH huzur mutluluk versin sağlıklı bir de bebiş nasip etsin inşallah

çok güzelmiş evin cnm güle güle otur herşey çok zevkli döşenmiş

eviniz çok güzel özlem hanım dilerim allahtan bu mis gibi ev minik bi bebek ile daha çok şenlenir allah mutluluğunuzu daim etsin

eviniz çok güzel allah sağlıklı ve huzurlu bır şekılde oturmayı nasip etsin güle güle otur

cok güzelllllllllll
mutluluklar oturun cnm
cok temız cok guzel cok duzenlı bı evın var

heryer ayrı guzel

çoook teşekkürler arkadaşlar..çok daha güzelleri sizlerin olsunopuyorumnanaktan

çok teşekkürler canım ilk önce güzel yorumların için...opuyorumnanaktan
bulduğuna çok sevindim eminim senin evinede çok yakışmıştır..
ayaklı mumluklarımı kayseriden almıştım henüz evlenmemiştim o zaman,bayağı oldu yani..
rafıda sanırım real yada koçtaştan almıştım uzun zaman oldu inan hatırlıyamıyorum:1no2:
.

çok güzel evin cnmmm

hic de yeni gelin evinden farki yok canim evinin hersey yepyeni ve cok guzel huzurla oturun

hersey cok guzel canim saglicakla huzurlu allah oturmayi nasip etsin

tek eksiginiz bir bebek,inşallah hayırlısıyla oda olur .yoklugu hiç bir şeye benzemez.rabbim sizede kısmet eder inşallah.mutluluklar

opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:a.s.

ozlemcım evın cok guzel ve ferah .. gule gule mutluluk ve saglıkla otur .. tam da benım tarzım .. modern ve ferah ..
.. allah kalbındekı butun dıleklerı san en kısa zamanda versın .. butun kalbımle dılıyorum .. ( inşallah bana ve tum arkadaşlara da ... )

canım çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
amin canım aminnnn inş güzel haberler alırız en kısa zamanda:Saruboceq:

çok çok beğendim..allah ağız tadıyla oturtsun canım..normalde ben kolay kolay beğenmem...ama zevkin güzelmiş..kahve tonları çok hoş durmuş tam yeni gelin evi..dediğim gibi allah ağız tadıyla oturtsun..

evin,eşyaların,düzenin süper canım sağlık ve mutlulukla oturun yanlış hatırlamıyosam eviniz batıkentdeydi sanırım ev araştırıyorumda alacağız neresinde acaba batıkentin semt olarak tavsiye edermisiniz sorularım var mutfaktaki mıknatıslı bıçaklık sanırım nereden aldın bide yatak örtün pembe olan çok hoş markası nedir saatinde dijitalmi nereden aldığını yazarsan sevinirim. allah bizler gibi isteyen herkezede evlat nasip etsin inşaallah :Saruboceq:

ilk önce çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
evet batıkentteyim kent merkezi 2 diye geçiyor kent kop mah .:)inş alırsınız komşu oluruzkaydirigubbakcemile5
bıçak setim mıknatıslı değil canım çivi ile çakılanlardan.kayınpederim almanyadan getirmişti evlenirken..
pembe yatak örtüm home art canımyerimseniben
yatak odası saatimde digital evet bende çok severek almıştım bun design dan:hulya:
amin canım amin:Saruboceq:inşallah

teşekkürler canım cvp ların için a.s.inşallah bakacağız batıkente eşimin iş yeride oraya yakın şu andada kendi evim ama bu mahalleyi sevemedim onun için semt araştırıyorum birazda geniş bi yer tekrar tşkr eşyalarımıda değiştireceğim inş. bikaç aya kadar fikirlerinizi alırım tşkrlerhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…