Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

valla özlemcim sana daha önceden yorum yapmış olabilirim o kadar çok sayfaya bakamadım olsun ikincisi olur:))evin çok zevli döşenmiş.genelde böyle zevli,derli toplu,gözü yormayan ,temiz,yerli yersiz kalabalığı olmayan evlere bayılıyorum.tabi bu saydığım özellikler tamamen ev sahibinden kaynaklanıyor:)bu güzel sıcacık yuvanda ,huzurla ,sağlıkla, mutlulukla yaşamanızı dilerim.sevgiler..

hepinize çok ama çoook teşekkür ederim arkadaşlar..
daha güzelleri hepinizin olsun inşallah

Ev çok güzel yanlız koltukları nasıl temızlıyosun acık renklı koltugu cok sevıyorum ama temızlıgı zor sankı

Çok temiz ve düzenli bir eviniz var..En çok salonu beğendim ferah ferah eşyalar uyumlu.Ama genel anlamda evindeki her şey çok güzel güle güle oturun mutlu günler görün ...Ayrıca Allah sağlıklı bir bebek nasip eder de mutluluğunuz katlanır inşaallah...opuyorumnanaktan

Ev çok güzel yanlız koltukları nasıl temızlıyosun acık renklı koltugu cok sevıyorum ama temızlıgı zor sankı

:kedipuyorumnanaktan:1hug:a.s.

Eviniz çok güzel allahım ağızınızın tadını bozmasın yarabbim içinede küçükcük afacanlar doldursun

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Çok cici ve rahat bir evin var .. Yatak örtünün aynısı şuan çeyizimde var mavisi :)

evin gerçekten çok güzel ve çok temiz allah güle güle oturmak nasip etsin sağlıkla ve huzurla oturun...

hepinize çok ama çok teşekkür ederim....
daha güzelleri silerin olsun..

cnm benım evın gercekten cok hos ve cok şık.hepside yepyeni duruyorlar.maşallah...cnm bu arada örgü battaniyenin içine yorgan geçiyormu?soru biraz komik oldu ama öyle bi takım var fakat markasını bulamadım bi türlü onun için soruyorum kusura bakma tatlım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…