büyütüyo muyum?

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
Geçen pazar akşam kp aradı beni, bende pzrtesi aradım.açmadı
Salı bidaha aradım. İşte konuştuk,muhabbet ettik.ildışı tayin isteyecektim ben, gayet iyi niyetli bi şekilde "ben okullara bakarım,bilgi edinirim" dedi
Bende "yorulmayın,gerek yok,okul idaresini arar bilgi edinirim,iliçi tayinde öyle yapmıştım" dedim yine iyi niyet gözeterekten
Ama nişanLıma hiç bahsetmedim,gerek görmedim
Geçtiğimiz hafta boyuncada farklı sebeplerden tartıştık,iki gün öncede annesi ve kendisi şehir dışına çıktılar
bugün diyoki
"Babam seni aramış,okullara bakıcam demiş,gerek yok demişsin,yardım etmek istemiş,neden gerek yok diyosun"
Birincisi babasını ben aradım,ikincisi 16sında okullar belli olacak,geniş bi liste yapar gönderirim demiştim
Şimdi burada kötü niyetli mi düşünüyorum ben,nişanlımın tepkisi garip geldi,"shibalba yı aradık,yardım edelim dedik,gerek yok dedi" gibi bi konuşma geçtiğini düşünüyorum,eğer öyleyse gereksiz bi konuşma değilmi,o kp ve benim aramda geçen bi konu
Kaldıki nişanlımla sürekli sorun yaşıyoruz

Sürekli sorun yaşamanızın kaynağı ailesi mi yoksa aranızda mı uyumsuzluk var ?
Aramızda uyumsuzluk var.bi dönem ailesiyle ilgili problem var gibi gelmişti
Ama bakıyorum nişanlım ani sinirlenen,sinirlenince yakıp yıkan biri.kalbimi kırıyo ama ben pişman olduğunu göremiyorum.
Hiçbişey olmamış giib devam edelim istiyo

Belki de babası o şekilde demedi , geçen konuştuk bakayım dedim ama gerek yok o halledecekmis dedi.

Nisanlin da kendisi bu şekilde yansıtmış olabilr sınırlı ve patlıyor dediğin içi diyorum

İnan uyumsuzluk çözülmesi çok güç bir durum kolaylıklar dilerim

Ama bakıyorum nişanlım ani sinirlenen,sinirlenince yakıp yıkan biri.kalbimi kırıyo ama ben pişman olduğunu göremiyorum.
Ne yaparsan yap karekterini değiştiremezsin
Hayatın boyunca yapıp yapıp pişman olmayıp devam edecek
Sen bu şekilde davranmasını hayatın boyunca kabul edebilecekmisin peki?

Belki de babası o şekilde demedi , geçen konuştuk bakayım dedim ama gerek yok o halledecekmis dedi.

Nisanlin da kendisi bu şekilde yansıtmış olabilr sınırlı ve patlıyor dediğin içi diyorum

İnan uyumsuzluk çözülmesi çok güç bir durum kolaylıklar dilerim
Babası çok iyi niyetli,bana da çok iyi yaklaşıyo sağolsun. O niyetle dediğini sanmıyorum
Ama nişanlım öyle algılayıp sinirle soruyo bunu,düğüne üç ay kalmadı,ortada hiçbişey yok
Biz tartıştıkça ben erteliyorum herşeyi,istemeden

Nişanlınız yanlış mı anladı acaba? Aramızda uyumsuzluk var demişsiniz, lütfen sorunları halletmeden evlenmeyin..

Ne yaparsan yap karekterini değiştiremezsin
Hayatın boyunca yapıp yapıp pişman olmayıp devam edecek
Sen bu şekilde davranmasını hayatın boyunca kabul edebilecekmisin peki?
İnanın onu sorguluyorum,ne yapacağımı bilmiyorum
Mesela
Hastane randevum vardı,yarım saat öncesinde hastaneye gidicem dedim,vay efendim randevu alırken onun nasıl haberi olmazmış
Zaten önceki gün bissürü tartışmıştık
Hastaneden çık,teli kapatmıycam diyo,muayene olma diyo yani
Ama nasılsın neyin var demek aklına gelmiyo
Ertesi sabahta kendisi şehir değiştiriyo,yola çıktım fln demek yok
Kilometrelerce öteye gittiğinde öğreniyorum ben

Nişanlınız yanlış mı anladı acaba? Aramızda uyumsuzluk var demişsiniz, lütfen sorunları halletmeden evlenmeyin..
Üç ay kalmadı düğüne,hiçbişey yapamıyoruz
Onun ruh haline göre ilişki yaşıyoruz,
Tartıştıktan sonra hemen normale döneyim istiyo,ama kalbim kırılıyo,görsün istiyorum
Görmüyo,aşkım canımla devam edelim istiyo

Tartıştıktan sonra hemen normale döneyim istiyo,ama kalbim kırılıyo,görsün istiyorum
Bencil sanırım

O zaman tavsiyem ileride pişman olmamak için enine boyuna düşünüp taşınmanız. Böyle biriyle zor çünkü.

İnanın onu sorguluyorum,ne yapacağımı bilmiyorum
Mesela
Hastane randevum vardı,yarım saat öncesinde hastaneye gidicem dedim,vay efendim randevu alırken onun nasıl haberi olmazmış
Zaten önceki gün bissürü tartışmıştık
Hastaneden çık,teli kapatmıycam diyo,muayene olma diyo yani
Ama nasılsın neyin var demek aklına gelmiyo
Ertesi sabahta kendisi şehir değiştiriyo,yola çıktım fln demek yok
Kilometrelerce öteye gittiğinde öğreniyorum ben
Başına buyruk anlaşılan
Çok zor bir karekter inş düzelir
Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur
Evlenince nişanlına göre ceptesin
Daha kötüdü nasıl olur bilemedim!!

Ay en ufak birseyi boyle buyutenlere uyuz oluyorum. Ne var yani simdi bunda? Lafini etmeye degmeyecek kadar olagan birsey. Esine nasil aksettirdilerse artik. Babama tenezul etmemissin gibi demis cunku oyle algilamis belliki.

Ayy kucuk seyler bunlar ya..

Biz esimle hastanedeydik. Esim annesini arayacakti. Annesi beni aradi ben telefonu mesgule attim. Sonra tekrar aradi acmadim. Esime ara artik anneni dedim. Aradi. Kv sizi ariyom neden acmiyon canali yide aradim acmadin kapatti dedi. Esimde saka yaparak tabiki annesine. Ee artik bundna sonra boyle anne telefonlarina bakmicaz dedi. :) cunku annesi esimi aramisti edim geri aricka nasilsa diye kapattim.
Zaten kv ogluna ulasamayinca beni arar.
Normal zamandada arar ama gebelde oglunu sormak icin arar.
Neyse niye acmadin dese kizardim esime.

Neden evlenmek istiyorsunuz peki? İlişkiniz problemsiz , kendiliğinden gitmiyor çünkü.

Ay en ufak birseyi boyle buyutenlere uyuz oluyorum. Ne var yani simdi bunda? Lafini etmeye degmeyecek kadar olagan birsey. Esine nasil aksettirdilerse artik. Babama tenezul etmemissin gibi demis cunku oyle algilamis belliki.

Ayy kucuk seyler bunlar ya..

Biz esimle hastanedeydik. Esim annesini arayacakti. Annesi beni aradi ben telefonu mesgule attim. Sonra tekrar aradi acmadim. Esime ara artik anneni dedim. Aradi. Kv sizi ariyom neden acmiyon canali yide aradim acmadin kapatti dedi. Esimde saka yaparak tabiki annesine. Ee artik bundna sonra boyle anne telefonlarina bakmicaz dedi. :) cunku annesi esimi aramisti edim geri aricka nasilsa diye kapattim.
Zaten kv ogluna ulasamayinca beni arar.
Normal zamandada arar ama gebelde oglunu sormak icin arar.
Neyse niye acmadin dese kizardim esime.
Bende kızıyorum inanın,babasının art niyetli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum
Ama o benim gayet iyi niyetli yaklaştığım bişeyi bana böyle döndrebiliyo
Ufak ufak ufak derken doldu taşıyo

boyle sinirli asabi bi insan ve ruh durumuna gore yasiyorsaniz at nisani evlenince mutsuz olursun demedi deme..

Neden evlenmek istiyorsunuz peki? İlişkiniz problemsiz , kendiliğinden gitmiyor çünkü.
Problemsiz ilişki varmı inanın onu düşünüyorum,hayırlısı olsun inş
Ben sorunları kapatmıyorum,konuşuyorum tartışıyorum...sen üzülme diye biçok şeyden vazgeçtim diyo,vazgeçtide
Ama ben korkuyorm

Back
X