Büyütüyorum galiba

bence patronunuza kızın neden gece vardiyası olduğu zamanlar servis olmuyor diye
nişanlınız size iyilik yapmış kolunu kaptırmış anlaşılan, abartmayın bu kadar. mesafe madem kısa taksi çağırsaydınız.

Aynı benim eşimi gördüm. Canım bu tipler böyle malesef bi bozukluk var genlerinde. Katlanamam ben bu umursamazlığa rahatlığa dersen ayrılmaktan başka çaren yok. Ama zamanla insan alışıyor sende onun gibi rahat oluyorsun.

Ben sizin demek istediğinizi anladım. Evet her seferinde sizi gelip almak gibi bir mecburiyeti yok nişanlınızın ama sizi gelip alacağını söylemesine rağmen uyuyakalması biraz fazla rahatlık gibi geliyor insana. Hadi insalık hali uyuya kaldı diyelim ama sabah olunca ya uyuyakaldım kusura bakma rahat dönebildin mi eve? gibi bir yaklaşım içerisinde olmalıydı bana göre. Ben kendi sevgilim eşimden bunu beklerdim. Bana kalırsa bir daha böyle konularda nişanlınıza bel bağlamayın kendi işinizi hep kendiniz görün o çabalasın size yardımcı destek olmak için.

Ya Allah aşkına bazı Kadınlar Nisanlaninca resmen Prenses sendromuna giriyorlar.
Sizde onlardan misiniz?
Nedir böyle naz niyaz
Yok kız başıma 15 dakika yürüdüm. Ýuru ne var bunda .
Biraz güçlü olun Allah aşkina.Evleneceğiniz adama aciziyetinizi belli etmeyin.
Şükür bir sıkıntı yaşamadan evinize gelmişsiniz bu abartmak niye?

İşimize gelince ben özgürüm, erkeklerle eşitim nidaları işimize gelmeyince kız başıma 15 dk. Yürüdüm tripleri:KK47:
cok güzel söylemissiniz, aynen katiliyorum dediklerinize... M Mervyz bence biraz abartmissiniz. Arkadaslarinda dedigi gibi anneniz karsiliyabilirdi egerki nisanlinizi uyandiramadiysaniz tabiki güzel bisey nisanlinizin sizi alip götürmesi ama olabilir uyumus olabilir... Burda daha önemli bi konu bence iliskinizde hepmi umursamaz tavir sergilio? yani Burda belkide siz tavir yaptiniz diye öyle davrandi?

Sizin nişanlıniz o, korumanız yada ebeyviniz değil. Bu kadar erkek odaklı yasamayiniz lütfen. Nisanlınız olmasa ne yapacaksınız. İşe girmeyecekmiydiniz. Bir kadin kendi basının da çaresine bakmalı. Cok abartmissiniz. Nisanlinizin hasta olduğu,misafiri olduğu durumlar da olacaktir elbet. Ne kadar bizim sevgilimiz veya nişanlımiz da olsa dünya bizim etrafımız da dönmüyor malesef. Biraz nefes aldirin nisanliniza ve eve tek doneceginiz vardiya sisteminde eğer gelemezse yada gelmezse ne yaparım diye bir b planı olusturun.

siz direkt tepki gösterdiyseniz tepkiyle karşılaşmanız normal.

onun özür dilemesini bekliyosunuz ama siz o özür için ne yaptınız, ona bi bakmak lazım. direkt naısl uyuyakalırsın vs diye saldırdıysanız adam da haklı bi nevi.

ayrıca taksiye binseydiniz.

Back
X