niye o kadınla samimi oluyorsunuz ki. 21 yaş evlilik için çok erken. Daha bekleyin. öyle her büyü tutmaz. hergün okuyun kendinize o zaman korkunuz varsa.korumaya alın o zaman tutmaz.eve girmesini önleyin yalnız. bir parça filan almasın sizden. yada birşey koymasın. mesafe koyun.
madem içinize kurt düştü araya resmiyet koyun aileniz de tabii ki..
ayrıca sürekli ayetel kürsi felak nas sürelerini oku hergün kendi kendine..
Allahın izni ile birşey olmaz..çok da takıntı yapma kendine..
Kizlar kadini kovamazdim cunku cok deger verilen aile dostlarindan boyle birsey yaparsam babannem basta olmak uzere herkes kizacaktir :44:
Ama soyle birsey yaptim "sen benim hayatimla neden ilgileniyorsunki evlendireceksen kizin oglun var onlari evlendir" dedim ve cevremdekilerle hayatta evlenmeyecegimi net bi sekilde soyledim !! Daha oncede kizmistim bana neden karisiyorsun diye hatta her geldiginde odama geciyorum onunla konusmak istemedigim icin ama bunlara ragmen cenesini kapatmiyor
Bunu da demiyor işte .konun birazdan kapatılır bu tarz konuların açılması yasak çünkü..onun dışında ben büyüyü insanların bukadar kolay yapabileceklerine inanmıyorum şaka yapmıştır. ayrıca kimse kimseyi zorlayamaz tavrınızı kesin ve net koyarsanız ısrar edeceğini sanmam . benzer şeyler cok başıma geldi sertçe 'istemiyorum benım ciddi düşündüğüm birisi var' dediğin anda olay bitmiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?