Büyü var hatta peygamberimize dahi yapılmış
Bu olaylar nedense çok fazla boş vakti olanların başına geliyor, neden acaba? Kih kih kih...
Tanıdığım bir aile ellili yaşlar da boşandılar.
Adam boşanmak istemiyordu , oğlu annesine anne neyin var senin böyle büyümü yaptılar sana dediğin de , ohh kim yapmışsa iyi yapmış diyormuş.
Büyü deki en önemli özellik büyünün size etki edemeyeceğini düşünmektir .
Ve en önemlisi her işe besmele ile başlamak , bu büyüyü engeller.
Arkadaşım iyi bir kısmetse neden değerlendirmiyorsun ?
Evli değilsin , nişanlı değilsin .Yok hiç hoşlanmadım , antipatik geldi desen tamam .
Sevgi cidden karın doyurmuyor .
Söz yapmıyorsunuz nişan yapmıyorsunuz gelen taliplere kızmayacaksınız o zaman bir isim koyacaksınız ilişkinize kimse ses edemeyecek .
kadın yapacak olsa lafını etmezdi şaka yollu aklını çelmek istemiş seni istediğini belirtmiş...
Hem sevgilinden kimsenin haberi yok hem de içerliyorsun istemelerini ....
yazmayı unuttum.
Büyü tutmaması için yapman gerekenler Felak,Nas,Ayetel Kürsi,İhlas okumak ve Allah a büyüden kötü niyetli insanların şerrinden Allah a kendin ve ailen için oku tatlım..
Anneniz neden o kadına bunları söyleme fırsatı veriyor? çok ilginç.
Madem bu kadar doğrucu başısın evlenmeden görüşmezsin sevgilinle,söz,nişan yoksa bana göre bir şey ifade etmiyor. Gelin ata binmiş ya nasip ...Arkadasim benim bos vaktim yokki calisiyorum anca aksamlari evde oluyorum
Ne yani sevdigim varken baskasinda para var diye onunlami evleneyim ? hem daha yasim 21 ne sozu nisani calisiyorum diye illa evlenmem mi lazimO zaman evlendigim kisiden daha zenginini bulunca bosanip onunla evleneyim bu ne sacmaliktir ya milletin parasiylami evleniyoruz ? Bana gore onemli olan birsey varsa bir iliskide oda saygi sevgidir. Burda bircok kisi esinde esinin ailesinden konu aciyor para onlari kurtaracaksa, huzurlu yapacaksa para toplayalim arkadasim !
Sevdigimden kimsenin haberi yok cunku suan icin oyle olmasi gerekiyor okulu bittikten sonra herkesin haberi olacak zaten.. Ayrica istemeye gelmelerinden yakinmadim, kadinin büyü yapacagim demesi canimi sikti
Madem bu kadar doğrucu başısın evlenmeden görüşmezsin sevgilinle,söz,nişan yoksa bana göre bir şey ifade etmiyor. Gelin ata binmiş ya nasip ...
Arkadaşım bak bu cümlemi senin için yazmıyorum , evleneceğiniz kişinin parası yoksa evlenmeyin o aşkı ziyan etmeyin.
Ne zaman ki düze çıkılır bir kap sıcak çorba içilir o sofra da o zaman amenna.Evlilik gerçekleştikten sonra gelen sıkıntılara elbette birlikte göğüs gerilir . Evlilik bunu gerektirir ama siz evli,sözlü nişanlı olmadığınız birini aynı kefeye koyamazsınız .Herhangi birinden ne farkı var ? Sevgilinizden ayrılmak istediğiniz de hesap vereceğiniz kimse var mı? yok .
Sen bir kap çorba içmeye her gün razı olur musun ? Var mı o kadar babayiğit kimse .
Kusura bakma arkadaşım ben biraz fazla gerçekçiyim sevmiyorum bu huyumu ama malesef öyle.
Ben sevdiğimle bir ömür bir kap çorba içerim ama aynı şeyi çocuklarım için söyleyemem, insan yavrularının sıkıntı çekmesine dayanamıyor.Bu arada senin görüştüğün kişiyle münasebetin ne durum da bilemiyorum , ben bunu göz önüne alarak öneri de bulundum sana .
Hayatı tersten yaşıyoruz illa başımıza geldikten sonra mı tecrübe edinicez.Şimdi belki anlamıyorsun beni ama .
Hayat senin ...
Canim arkadasim soylediklerinde haksiz degilsin ama bir onceki yazinda oyle bir soylemissin ki para cok onemliymis gibi.
Ben okudum is sahibiyim, oda okuyor muhendis olarak bitirecek. Komsunun oglunun huylari hic hosuma gitmiyor. Ben Fransada yasiyorum ve fransadan kimseylede evlenmek istemiyorum. Sevdigim kisinin ailesiylede tanistim, simdilik bizi engelleyen tek sey okulu. Ben bu kisiyle huzur buluyorsam parasi var diye digerine gitmem ki zaten benim sevdigim kiside varlikli. Hic bi sekildede parayi sorun etmedim gerekirse beraber calisir beraber kurariz yuvamizi hazira konmak kolaydir ama kendin elde edince kiymeti ve degeri daha fazladir..
Ben yazdıklarımın ucu açık ve yanlış anlaşılmaya müsait olduğunun farkındayım .
Yorum yaparken genel yazmaya çalışıyorum bazen , zira senin durumun da olan kimseler yok değil.
Ben kimseye söz verin o kişiyi oyalayın sonra gidin başkasını alın demiyorum .
Bazen öyle kimseler oluyor ki takılıp kalıyor birine , aç bir gözünü bak etrafına , o kucaktan bu kucağa demiyorum elbet .
Senin durumun da ise açık açık söylemen gerek istemediğini başka bir alternatifin yok .
Rabbim istediklerinden daha güzel ve hayırlısını versin .
Kırdıysam kusura bakma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?