- Konu Sahibi Delal_Delal
Kızlar benim ayın 1'inde düğünüm olacaktı.Neyse ailesinden başlıyım ailesi şeyh ailesinden geliyor ve hepsi abalı ellerine yazın bile siyah eldiven takarlar.Ben ise rahat giyinen biriyim bunlar beni istemeye istemeye istediler.nişanlım çok direndi onlara karşı 4 yıl sürdü bu diretme ve en sonunda artık düğünümüz olacak diye seviniyorken birden bitti.Bizimle hiç ilgilenmediler tek birgün ailemle görüşmediler yani buraya yazabileceğim bir çok şey var ama neyse...Nişanlımla son günlerde gerildik ve birbirimize girdik babamı aradı ve bitti dedi.Ben onu kendi evimize çağırdım ve bitecekse konuşarak bitirecez dedim.Evimizde oturduk saatlerce ağladık bitmesini ne o ne ben istiyordum ama sadece bana artık bu iş olmaz ailem istemiyor deyip durdu.Gel herşeyimiz hazır hiç bir eksiğimiz yok dedim ama ağlayarak hayır dedi
( ailesiyle görüştüm bizi bir daha arama dediler (sorun sadece bizim düğün stresinden kavga etmemiz) Ben nişanlımla defalarca kavga ettim asla bırakmadı beni.Asla kötü laf demedi içim içimi yiyor kızlar
( çevrem diyor buna kesin büyü yapmışlar çünkü kimse bizim ayrılacağımıza inanmıyordu.Aileside okuyan bir aile hastalıklar için muska yapan insanlar.Merak ediyorum gerçekten bunlar yapılıyor mu?Artık sesimi bile duymak istemiyor bende zaten artık olsun istemiyorum sadece merak ediyorum.Sizce yapılmış olabilir mi?