Ay düzenlerken elim deydi kaydete yanlışlıkla
DevamiKızlar selam. Biz eşimle çok iyiyken bi anda kavga kıyamet kopabiliyor ufacık şeyden(şiddet yok asla, ama tartışma karşılıkaynı evin içinde Ben geçen hafta pazarda bir durum yaşadım. Hatta bana göre taciz diyebilirim .
Alışveriş yaptığım bi esnaf saçma sapan sözlerde bulundu. Bakışları dahi aşırı itici afedersiniz yiyecek gibi bakıyor.
Neyse bu hafta eşim evdeydi. Gece işten geldi, öğlene doğru uyandırdım pazara beraber gidelim diye.
Tabi ki yaşadığım durumdan asla haberi yok. Pazarda küçük, çoğuda tanıdık eşimide benide tanıyor. Bu kişiyi bilmiyorum ama
Neyse eşim ısrar kıyamet gelmedi
Olduğu kadarına yorum yapan koca yürekli burhan ya"Şiddet yok asla" (yani boşan demeyin diyor.)
Olduğu kadarına yorum yapan koca yürekli burhan ya
Ahahhahahahahahhaa at mı bu ya acı çekmesin diye vuruluyorBir yandan övüp bir yandan gömenler derneği. banlanmasaydı her şeye boşan diyorsunuz diyecekti. Muneyi tebrik ediyorum tam zamanında kurşunu atmış.
Açık açık deseydiniz tacize uğradıginizi.Kızlar selam. Biz eşimle çok iyiyken bi anda kavga kıyamet kopabiliyor ufacık şeyden(şiddet yok asla, ama tartışma karşılıkaynı evin içinde Ben geçen hafta pazarda bir durum yaşadım. Hatta bana göre taciz diyebilirim .
Alışveriş yaptığım bi esnaf saçma sapan sözlerde bulundu. Bakışları dahi aşırı itici afedersiniz yiyecek gibi bakıyor.
Neyse bu hafta eşim evdeydi. Gece işten geldi, öğlene doğru uyandırdım pazara beraber gidelim diye.
Tabi ki yaşadığım durumdan asla haberi yok. Pazarda küçük, çoğuda tanıdık eşimide benide tanıyor. Bu kişiyi bilmiyorum ama
Neyse eşim ısrar kıyamet gelmedi
Onu yazma amacım, hani tartışma büyüyor da, birbirimize tekme tokat saldırıp kanlı bıçaklı olmuyoruz demekti. Arada fark olduğunu düşünüyorum? Belirtmesek sanki sormuyorlar şiddet var mı yok mu diye."Şiddet yok asla" (yani boşan demeyin diyor.)
Ay boşan deseniz ne demeseniz neee. Çok büyütmüşsünüz. Ne alaka hem? Bilmeden kafana göre amma yargılamışsın sanki 10 yıldır beni tanıyorBir yandan övüp bir yandan gömenler derneği. banlanmasaydı her şeye boşan diyorsunuz diyecekti. Muneyi tebrik ediyorum tam zamanında kurşunu atmış.
Of ikide bir yorumumu alıntılama hasta mısın nesin ya? Madem yorumları beğenmiyorsan konu acmasaydın. Biz ne bilelim 2 satır şey yazmışsın. Ona göre ön görülerimizi paylaştık. En iyi kociş sende okeyy.Ay boşan deseniz ne demeseniz neee. Çok büyütmüşsünüz. Ne alaka hem? Bilmeden kafana göre amma yargılamışsın sanki 10 yıldır beni tanıyor. Tabi canım hergün tekme tokat dayak yiyorum da boşan demeyin diye öyle yazdım ühühü boşan derseniz hemen boşanmam lazım çünkü. Gülünecek durumda olan sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?