Büyüyen ufacık tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorsan kafana görede yorum yapma bi zahmet istediğim kadarda alıntılarım benım konuma yorum yapan sensın mumkunse sen yorum yapma bir daha bende yorumlarından rahatsız oluyorum hasta mısın yorum yapıyorsun

kim kime torpil geçecek de banlamayacak?
Su banlananlarin isyanlari bazen komik oluyor, yasak olan bir seyi yaparsaniz banlanirsiniz, bu kadar basit.
konu acmayi bile beceremeyip, ustune bir de silmişsiniz, konum kapatılsin yazmadiktan sonra niye kapatsinlar ki?
Sonra da gelip torpil geciliyor bla bla

Pardonda geyik yapmakta yasak? Bana niye çemkirdiniz şimdi. Yarım kalmış olduğu belli olan konu gayette kapatılmaıydı insanlar neye göre yorum yapacak? Bu benim fikrim, sizi ilgilendirmiyor. Siz çok beceriklisinizdir eminiiimmmm

ayni cesitte konunuz var zaten, ona gore de yorum yapılmış, ortada donen bir geyikte yok, acamadiginiz konunun sinirini kimseden çıkarmayin.

ayni cesitte konunuz var zaten, ona gore de yorum yapılmış, ortada donen bir geyikte yok zaten, acamadiginiz konunun sinirini kimseden çıkarmayin.
Niye açamadım diye sinirleneyim ya siz iyi misiniz devlet meselesi mi, çok büyük bi olay mı, nedir nedir yani konu açmak. Allahım yarabbiiimm

Niye açamadım diye sinirleneyim ya siz iyi misiniz devlet meselesi mi, çok büyük bi olay mı, nedir nedir yani konu açmak. Allahım yarabbiiimm
vallahi cok büyük bir olay değil ama yapamamissiniz iste, neyse.. Umarim sorununuz çözülmüştür esinizle...

Konu iceri silemez değiştiremezsiniz. Yine ban yiyeceksiniz ve konu geri gelecek.

Ne yaptığınız belli değil. Konu açtınız yarım kalmış haliyle herkes devamı ne dedi. Allah pazarcıların yardımcısı olsun

vallahi cok büyük bir olay değil ama yapamamissiniz iste, neyse.. Umarim sorununuz çözülmüştür esinizle...
Evet sayfada ki reklamlar yüzünden ekran sürekli kayıyor elim kaydete değmiş o sırada insanlık hali bu kadar büyütmeyin kafanızda

Bilmiyorsan kafana görede yorum yapma bi zahmet istediğim kadarda alıntılarım benım konuma yorum yapan sensın mumkunse sen yorum yapma bir daha bende yorumlarından rahatsız oluyorum hasta mısın yorum yapıyorsun
Ağla.

Evet sayfada ki reklamlar yüzünden ekran sürekli kayıyor elim kaydete değmiş o sırada insanlık hali bu kadar büyütmeyin kafanızda
keske reklam onleyici kullaniyor olsaydiniz, opera super bu konuda, biz de pazar maceranizin devamini okuyabilirdik

Devlet meselesi değilse ne diye korkudan tir tir titreyip buraya yemeyip içmeyip konu açıyorsunuz ki? Ne çok dert etmişsiniz yani Allah Allah. Burada topil de yok. Saçma sapan itham etmeyin insanları

Devlet meselesi değilse ne diye korkudan tir tir titreyip buraya yemeyip içmeyip konu açıyorsunuz ki? Ne çok dert etmişsiniz yani Allah Allah. Burada topil de yok. Saçma sapan itham etmeyin insanları
Korku mu titremek mi şaka gibisiniz ben değilde kim neyi dert etmiş çok belli. İstediğim şekilde itham ederim sizi ilgilendirmiyor. Sizler istediğiniz gibi beni itham ederken sorun yok değil mi Allah Allah. rahatsız oldunuz madem yazmayın okumayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…