Büyüyen ufacık tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah Allah korkudan kocasını pazara götürmeye çalışan başka üyeydi herhalde

Kimse kimseyi istedigi gibi itham edemez. Ortada makul suphe olmasi gereklidir. Catismalarinizda adaleti elden birakmayin
İnanın beni etmedikleri itham kalmadı bi konu açıyoruz, yazmadığımız şeyi de kendi kafalarından uydurup yargılıyorlar insanı

Dedi çocuk gibi korkak kadın.. sizin ağzınız sadece bize karşı var
Ay sen ne diyorsun ya? Bunlar nasıl uslupsuz saçma laflar. Allah çevrenizin yardımcısı olsun. Senin gibi sadece 'ağız' a sahip olup boş konuşmuyorum ve bundanda çok mutluyummmm . Hadi güle güle

Site yönetimi banlarken keşke konu sahibine sorsaymış neden konu sildiğini. Sayfalarca bomboş bir tartışma ortamı olmuş. Birbirine anlamsız bir şey için sayfalarca laf sokulmuş. Polemik de sitede yasak, bence şu tartışma daha fazla uzamasın.

Ay sen ne diyorsun ya? Bunlar nasıl uslupsuz saçma laflar. Allah çevrenizin yardımcısı olsun. Senin gibi sadece 'ağız' a sahip olup boş konuşmuyorum ve bundanda çok mutluyummmm . Hadi güle güle
Allah mutlu mesut etsin. Ara sıra klavyeden değilde yüz yüze geldiğiniz insanlara da birşey söyleme cesaretiniz olsun. Kalan hayatınızda size ve yakınlarınıza başarılar diliyorum.
Siz benim çevremi dert etmeyin. Benim herkese herşeye bir cevabım var :)

Tanışıyoruz herhalde bu kadar emin konuştuğuna göre? Yoksa bir konuda yarım yamalak yazılanlardan mı çıkarım yaparak yargılıyorsun böyle? Neyse umrumda değil.

Tanışıyoruz herhalde bu kadar emin konuştuğuna göre? Yoksa bir konuda yarım yamalak yazılanlardan mı çıkarım yaparak yargılıyorsun böyle? Neyse umrumda değil.
Yarım yamalak yazılan konun hakkında bir çıkarımım yok, daha önce yazdığın 'tam' konular üzerinden konuşuyorum.

Yarım yamalak yazılan konun hakkında bir çıkarımım yok, daha önce yazdığın 'tam' konular üzerinden konuşuyorum.
Daha fazla tartışmak istemiyorum boş yere laf anlatmaya çalışıyorum.. size iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…