Aaaa 196 derecede mi muhafaza ediliyor.Oyyy canlarim benimmm ya
Ay ne güzel bir topik olmuş burası ellerine saglikbal_hatun
Ay canım bugün müthiş gaz var Az da şişkinlik. Bazen diyorum ki bu adetle1olabilsem transferimi.Sagolasin canim :) sen nasilsij bakalim
Ay canım öyle de olabilir ama biz opuyu yaşamış transfersiz kalmisiz; )Ayni zamanda dogsalar ikiz olacaklar bebeklerinizin ikizlerini de bekliyor sayilirsiniz bence
Benim pek bu konuda bilgim yok anlamadim dediginiAy canım öyle de olabilir ama biz opuyu yaşamış transfersiz kalmisiz; )
Ayni zamanda dogsalar ikiz olacaklar bebeklerinizin ikizlerini de bekliyor sayilirsiniz bence
Ay canım öyle de olabilir ama biz opuyu yaşamış transfersiz kalmisiz; )
Canım benim :) ben ve diger arkadaşlar tüp bebek sürecindeki ve yumurta toplama yapıldı kimimize ama bazı aksiliklerden dolayi dojtorlarimiz transferleri erteledi. Bebislerde buzlukta:)Benim pek bu konuda bilgim yok anlamadim dedigini
Bu aradabal_hatun sende o e2 ye rağmen sancı şişkinlik olmuyo mu hiç
Evet canım sonradan geldi aklımaNasil yani ikiz canim. Ay kafam karisti
yok ya ben ptesi opu olacak daha
Catlatma iğnesinin dozu ne?Yoo. Sadece vajinal ultrason sirasinda agrim oluyor. Bide bazen eger cok sert oturursam oluyor canim. Ki.dusun bugun 15030 cikti
Hee anladım benim arkadaşım mesela bir kere toplatti transfer oldu dogum yapti saglikli embriyolarini dondurttu ilerisi icin kardes dusundugunde transfer yaptirtacak boyle dusununce o embriyolar ayni anda dollenmis olsalar bebekleri ikiz olacaklardiCanım benim :) ben ve diger arkadaşlar tüp bebek sürecindeki ve yumurta toplama yapıldı kimimize ama bazı aksiliklerden dolayi dojtorlarimiz transferleri erteledi. Bebislerde buzlukta:)
Aynen canim.allah izin verir yeterli sayıda gelisirlersr onu da düşünüyorum ama şimdi mecburiyetten Öyle lerHee anladım benim arkadaşım mesela bir kere toplatti transfer oldu dogum yapti saglikli embriyolarini dondurttu ilerisi icin kardes dusundugunde transfer yaptirtacak boyle dusununce o embriyolar ayni anda dollenmis olsalar bebekleri ikiz olacaklardi
Allah gönlünüze göre versin kizlarAynen canim.allah izin verir yeterli sayıda gelisirlersr onu da düşünüyorum ama şimdi mecburiyetten Öyle ler
Catlatma iğnesinin dozu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?