Sen Diyarbakır daydin demi. Nerde yaptiriyosunuz bebeği. Karistiriyom bazen aldığım cevapları kusura bakma
Kız bunun nesinden korkuyon maşallah. Bizimkinin 13 katı nerdeyse burdan cikmicak da nerden çıkacakYikama sonrası bizde hareket % 69 sayi 40mlyn ama bakalim artik hayirlisi
Kız bunun nesinden korkuyon maşallah. Bizimkinin 13 katı nerdeyse burdan cikmicak da nerden çıkacak
Hiç korkma merak etme sen. Güzel olacak her şey sen sadece vücudunu dinkendirmeye bak.Valla insan korkuyor yine de ya
Hiç korkma merak etme sen. Güzel olacak her şey sen sadece vücudunu dinkendirmeye bak.
Yeterli tüp için. Zaten döllenme bir şekilde oluyor mesele sonrası canımEki Görüntüle 1728982 Iste hazirlik sonrasi degerleri bunlar. Gorelim mevla neyler
Yeterli tüp için. Zaten döllenme bir şekilde oluyor mesele sonrası canım
Heh canım o e2 ye hcg vurunca mecbur olacak korkma. Ne zaman dicen diye bekliyodum . Çünkü anlatıp seni Korkutmak istemedim. Kasiklarda da var mı?Kizlar heoinize iyi pazarlar... ya ugun bi gariplik var bende. Tuhaf bi siskinlik hissivar.acana ohhs mi oldummidemle gogus kafesinin alt kismi arasinda sanki cok.yemisimde sismisim.gibi bi his
Heh canım o e2 ye hcg vurunca mecbur olacak korkma. Ne zaman dicen diye bekliyodum . Çünkü anlatıp seni Korkutmak istemedim. Kasiklarda da var mı?
Göğüs acısı bende de var hala. Ben de daha çok kasiklarimda oldu birde yemek yiyince yasiyodum senin dediginiYok canim sadece bahsettigim yerde mide ve göğüs kafesinin alt tarafında karnima dogru. Sanki cig bise yemisimde siskinlik yapmış gibi. Bide goguslerim asiri hassas
Göğüs acısı bende de var hala. Ben de daha çok kasiklarimda oldu birde yemek yiyince yasiyodum senin dedigini
kremalicorek sen naptin canım senin de sancı vardı
Göğüs acısı bende de var hala. Ben de daha çok kasiklarimda oldu birde yemek yiyince yasiyodum senin dedigini
Geçmiş olsun canım. Arada oluyor öyle kaçıncı günü transferin heyecanlı misin?canım dün okadar kotuydum kı parol ıctım bugun cok sukur daha ıyıyım
5.günüm canım benım 2 kayıplı 3uncu transferım heycandan cok tedırgınlıgım vra 4 ocakı beklıyorumGeçmiş olsun canım. Arada oluyor öyle kaçıncı günü transferin heyecanlı misin?
Ne kalmış canım. Sabırla bekle bu kez olacak allahın izniyle . Ama ben sabredemezdim herhalde ☺5.günüm canım benım 2 kayıplı 3uncu transferım heycandan cok tedırgınlıgım vra 4 ocakı beklıyorum
bal_hatun nasılsın arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?