Buz gibi yuvam

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Mrb kızlar eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyim. Birde beş aylık bebeğimiz var. Eşimi çok seviyorum ama aramız çok soğudu oda bana karşı soğudu farkındayım en basiti dün akşam yemek yiyoruz zaten geç geliyor elinde telefon masadan kalkana kadar haber okuyor bi muhabbetimiz yok bugün neler yaptın vs yok. Cinsel anlamda en son ne zamandı hatırlamıyorum bile. Çocuk olduktan sonra çok değiştik çok soğuduk neden böyle olduk bütün sevgimizi cocugumuza verdik birbirimize kalmadı mı :( buz gibi bir evlilik ne yapmam gerekiyor :(

Siz yakınlaşmaya çalıştınız mı hiç? Karşıdan beklemeyin herzaman, konuştunuz bu durumu bilmiyorum ama, doğumdan sonra normal olarak siz bebeğinize, eşiniz de işine yoğunlaşmış olabilir. Siz bir adım atın bakalım düzelecektir.

Mrb kızlar eşimle severek evlendik 3 yıllık evliyim. Birde beş aylık bebeğimiz var. Eşimi çok seviyorum ama aramız çok soğudu oda bana karşı soğudu farkındayım en basiti dün akşam yemek yiyoruz zaten geç geliyor elinde telefon masadan kalkana kadar haber okuyor bi muhabbetimiz yok bugün neler yaptın vs yok. Cinsel anlamda en son ne zamandı hatırlamıyorum bile. Çocuk olduktan sonra çok değiştik çok soğuduk neden böyle olduk bütün sevgimizi cocugumuza verdik birbirimize kalmadı mı :KK43: buz gibi bir evlilik ne yapmam gerekiyor :KK43:

doğumdan sonra çocukla gereğinden fazla ilgilenip eşini boşladıysan adam da kendine meşgale bulmuş belli ki. arada çocuğu yatırınca giyin süslen koynuna gir. o soğuk durdukça sen de öyle durursan tabi o ev buz damı olur.

Siz yakınlaşmaya çalıştınız mı hiç? Karşıdan beklemeyin herzaman, konuştunuz bu durumu bilmiyorum ama, doğumdan sonra normal olarak siz bebeğinize, eşiniz de işine yoğunlaşmış olabilir. Siz bir adım atın bakalım düzelecektir.
Yok ben yakınlasmaya çalısmadım hiç yakınlassam geri çevirmez zaten birde şöyle bişey var çok yoğun çalışıyor geç geliyor oda yorgun bende yorgun oluyorum o saatte yemeği zor yiyoruz ben istiyorum ki bana bir gelsin sarılsın şevkat arıyorum ben nasıl denir ki kocaya ben şevkat arıyorum diye

doğumdan sonra çocukla gereğinden fazla ilgilenip eşini boşladıysan adam da kendine meşgale bulmuş belli ki. arada çocuğu yatırınca giyin süslen koynuna gir. o soğuk durdukça sen de öyle durursan tabi o ev buz damı olur.
Eşimi boşlamadıgımı düşünüyorum inan herşeye yetişmeye çalışıyorum temizlik yemek çocuk vs kendime bakıyım kayınvalidemle aynı binadayım onlara gidiyim hal hatr sorayım herşeye yetişmeye çalısıyorum cinsel anlamda soğukluk var bende cocuktan önce böyle değildim anne oldumda utanıyorum sanki

Yok ben yakınlasmaya çalısmadım hiç yakınlassam geri çevirmez zaten birde şöyle bişey var çok yoğun çalışıyor geç geliyor oda yorgun bende yorgun oluyorum o saatte yemeği zor yiyoruz ben istiyorum ki bana bir gelsin sarılsın şevkat arıyorum ben nasıl denir ki kocaya ben şevkat arıyorum diye
Yakınlaşmaktan kastım sadece cinsel anlamda değil, ama o da var tabi içinde. Yaklaşmak desem daha doğru olacakmış:)
Dediğim gibi siz bebeğe, o işine yoğunlaşmış. Hal hatır sorma muhabbet yok demişsiniz ya, siz sorun mesela, devam ettiriyor mu sohbeti?
Şevkat istiyorum bana göster denmez elbette, siz sarılın eşiniz gelince, herhangi bir sebebi olması gerekmez, banyodan çıkınca, eve gelince, ya da durup dururken sarılın, öpün, davranışlarınızla hissettirin o da unuttuğu şeyleri hatırlar böyle böyle.

Yakınlaşmaktan kastım sadece cinsel anlamda değil, ama o da var tabi içinde. Yaklaşmak desem daha doğru olacakmış:)
Dediğim gibi siz bebeğe, o işine yoğunlaşmış. Hal hatır sorma muhabbet yok demişsiniz ya, siz sorun mesela, devam ettiriyor mu sohbeti?
Şevkat istiyorum bana göster denmez elbette, siz sarılın eşiniz gelince, herhangi bir sebebi olması gerekmez, banyodan çıkınca, eve gelince, ya da durup dururken sarılın, öpün, davranışlarınızla hissettirin o da unuttuğu şeyleri hatırlar böyle böyle.
Biraz konusur sonra telefona geri döner o telefon hiç düşmez elinden hep haber okur spor haberlerine girer kafayı yedi maçla öyle bunalıyorum ki bi ara kızıyodum bak cok telefonla oynuyosun hiç benımle ılgılenmıyosun biraz dikkat etti sonra yine aynı ben devamlı cocuk gibi azarlayamam ki bırak o teli diye resmen bağımlı olmuş

Kocana diyemezsen kime diyeceksin ?
Bunu kelime olarak telaffuz etmeye de gerek yok aslında
Doğum sonrası bir çok kadının düştüğü hataya düşmüşsün
Her şey sevişmek değildir, bir iki kelam, biraz şakalaşma bile insanlara iyi gelir
Mesela uyumadan önce sarılmak, bir iki tatlı söz etmek zor değil, hep erkekten beklenir böyle şeyler ama bence siz biraz adım atmalısınız. Bebekle çok yorulduğunuz için eşiniz bazı şeyleri dillendirmiyor olabilir ama bu durum uzadıkça yerleşir

doğumdan sonra, erkeklere bişi oluyo, adını koyamadığım bişi, hödüğe bağlanıyorlar resmen..
hele biz kadınlar, annelik annelik, annelik.. adıyoruz kendimizi evladımıza, tamam adayalımda, er kişiyide ihmal etmeyelim..

ondan beklediğiniz herşeyi, siz yapın, atıyorum 1 ay kendinize süre verin, 1 ay boyunca yılmadan, usanmadan, küsmeden, siz sarılın, siz öpün, beklentileriniz neyse kısacası siz yapın..
eşinizde duygularını aldırmadığına göre, etkiye tepki verecektir heralde..

Kocana diyemezsen kime diyeceksin ?
Bunu kelime olarak telaffuz etmeye de gerek yok aslında
Doğum sonrası bir çok kadının düştüğü hataya düşmüşsün
Her şey sevişmek değildir, bir iki kelam, biraz şakalaşma bile insanlara iyi gelir
Mesela uyumadan önce sarılmak, bir iki tatlı söz etmek zor değil, hep erkekten beklenir böyle şeyler ama bence siz biraz adım atmalısınız. Bebekle çok yorulduğunuz için eşiniz bazı şeyleri dillendirmiyor olabilir ama bu durum uzadıkça yerleşir
Ben ona hep derdim ki bana 1 tl lik çikolata alıp gelsen ben onunla bile cok mutlu olabilen bir insanım uyumadan önce sarılırız hep ben sarılırsam sarılır yoksa yok bende soğuyorum artık hiç bir çabası yok ben istiyorum ki gelsin bana bi sarılsın hatr sorsun bugün ne kadar güzel olmuşsun desin bu ya

doğumdan sonra, erkeklere bişi oluyo, adını koyamadığım bişi, hödüğe bağlanıyorlar resmen..
hele biz kadınlar, annelik annelik, annelik.. adıyoruz kendimizi evladımıza, tamam adayalımda, er kişiyide ihmal etmeyelim..

ondan beklediğiniz herşeyi, siz yapın, atıyorum 1 ay kendinize süre verin, 1 ay boyunca yılmadan, usanmadan, küsmeden, siz sarılın, siz öpün, beklentileriniz neyse kısacası siz yapın..
eşinizde duygularını aldırmadığına göre, etkiye tepki verecektir heralde..
Öyle alışıyor sonra bana dıyor ki sen bana hiç sarılmıyosun kendini görmez hep benden bekler bunları cok yaşadım. Kavga tartısma olurdu haklıda haksızda olsam yuvayı dişi kuş yapar der gider cilvelenir gönlünü alırdım. Sonra baktım ki bu hep böyle gidiyor barışmamaya basladım bana diyor ki sana noldu sen böyle değildin hep gelirdin bak ben alınmaya basladım

Canım eminim o da senin eksikliğini hissettiklerinin eksik olduğunu hissediyordur. Bence sen bunu söyleyebilmelisin. Bazen çok basit ve sıcak bir konuşma bile çok şeyi çözüverir. Eğer ki konuşamıyorsan da ondan beklediğin şeyleri sen ona yap. Emin ol iyi hissettikçe o da sana tekrar yaklaşacaktır. İnşallah en kısa zamanda çözülür sıkıntıların :)
Edit. Ardaki mesajlarını okumadım.

Canım eminim o da senin eksikliğini hissettiklerinin eksik olduğunu hissediyordur. Bence sen bunu söyleyebilmelisin. Bazen çok basit ve sıcak bir konuşma bile çok şeyi çözüverir. Eğer ki konuşamıyorsan da ondan beklediğin şeyleri sen ona yap. Emin ol iyi hissettikçe o da sana tekrar yaklaşacaktır. İnşallah en kısa zamanda çözülür sıkıntıların :)
Edit. Ardaki mesajlarını okumadım.
İnşallah canım hamişsin dua et kabul olur inş:) sanırım akşam fırsat bulursam konuşacağım

Back
X