Çok fazla Tv’ye maruz bırakmadan düşünmeliydiniz aslında.Ya anliyo söylediğimi komut aliyo bide çok fazla TV ye maruz kaldı hatta dedim doktora her TV izlemeyen çocuk mu var gibilerinden şeyler soyledi
Aaaaah kubela ah, küçücük çocuğu neden TV'ye maruz bırakıyorsun ki? Belki de bu doktorun konuştukları sizin evden tvyi komple kaldirmaniza vesile olacak hayırlı bir şeydir.Ya anliyo söylediğimi komut aliyo bide çok fazla TV ye maruz kaldı hatta dedim doktora her TV izlemeyen çocuk mu var gibilerinden şeyler soyledi
TV yi kesinlikle azaltın. Çok fark göreceksinizYa anliyo söylediğimi komut aliyo bide çok fazla TV ye maruz kaldı hatta dedim doktora her TV izlemeyen çocuk mu var gibilerinden şeyler soyledi
Var benim kizim.Tv tablet telefon izlemiyor.İzletmiyorum.3 yasi doldurdu .Bakin 0-2 yas arasi cok onemli ekran gormemesi gerekiyor.Eger bi bosluk varsa ekran onu tetikliyor.18 aylikti kziim tv onunden gecse kafasini cevirtirdim.Abartiyorsun derdi esim bile .2 yas sonrasinda sure onemli ama izlese bile tetiklenme azalir demisti bize drumuz.Sizi uzmek icin soylemiyorum ama 2 yas alti cocuk ne izler tvde?Ya anliyo söylediğimi komut aliyo bide çok fazla TV ye maruz kaldı hatta dedim doktora her TV izlemeyen çocuk mu var gibilerinden şeyler soyledi
Dr handan kılıç takip edin ekranın zararlarinj otizmle ayni belirtiler verdigini anlatiyor sureklu ve lutfen tlf kesin tv ye farki 1 ayda göreceksinizYa anliyo söylediğimi komut aliyo bide çok fazla TV ye maruz kaldı hatta dedim doktora her TV izlemeyen çocuk mu var gibilerinden şeyler soyledi
niye çocugunuzu tv ye bu kadar maruz bıraktınız 3 yaş ve öncesi asla tv önerilmiyorYa anliyo söylediğimi komut aliyo bide çok fazla TV ye maruz kaldı hatta dedim doktora her TV izlemeyen çocuk mu var gibilerinden şeyler soyledi
Bir doktor daha gorsün. Basit seviye ama belli ozel eğitim ile asarsınız benceMerhaba 3 yaş kızıma hafif otizim tanısı aldık.
Kısa süreli göz teması kurması ve adına bi iki kez söyleyince bakması doktorumuz otizim dedi gelişim testi çok güzel ince motor ve kaba motor gelişimi yaşıtlarıyla uyumlu
Doktor zekasinda bı sorun olmadığını özel eğitimle silebilir belki dedi.
İçimde bı şey var çok kötüyüm ağlasam rahatliyacagim ama aglayamiyorum buz gibiyim eşim bı doktor daha görsün diyor ben hemen başlamak istiyorum eğitime zaman kaybetmek istemiyorum çok kötüyüm kizlar sabahtan beri inanılmaz basım ağrıyor
Ben anlamadım pedagog görmeden test yapılmadan nasıl teşhis koyuyor? O kadar basit mi bu işler? Mutlaka bir başka doktor görsün bence arkadaşım.Merhaba 3 yaş kızıma hafif otizim tanısı aldık.
Kısa süreli göz teması kurması ve adına bi iki kez söyleyince bakması doktorumuz otizim dedi gelişim testi çok güzel ince motor ve kaba motor gelişimi yaşıtlarıyla uyumlu
Doktor zekasinda bı sorun olmadığını özel eğitimle silebilir belki dedi.
İçimde bı şey var çok kötüyüm ağlasam rahatliyacagim ama aglayamiyorum buz gibiyim eşim bı doktor daha görsün diyor ben hemen başlamak istiyorum eğitime zaman kaybetmek istemiyorum çok kötüyüm kizlar sabahtan beri inanılmaz basım ağrıyor
ben de onu takip ediyorum çok iyi bir doktor biz de otizm yok ama yeme bozuklugu olmaya başlamıştı tv yi kestim 3 aydır düzeldi çok şükürDr handan kılıç takip edin ekranın zararlarinj otizmle ayni belirtiler verdigini anlatiyor sureklu ve lutfen tlf kesin tv ye farki 1 ayda göreceksiniz
Benim yeğenim 5 yaşını doldurdu hala izlemiyor,ekran süresi günde 15 + 15 iki bölüm annesinin önceden izlediği çizgi film.Var benim kizim.Tv tablet telefon izlemiyor.İzletmiyorum.3 yasi doldurdu .
Bak cidden sabir sinavi.Ben bu yil isi biraktim,cok hastalaniyo 3 kere bronsit gecirdi gecen kis.Bu yil goze alamadim seneye gitsin krese dedim.Cami acip yangin varrrr diye bagirasim var hdjdjdjdo kadar sıkıliyorum evcilikk oynamaktanBenim yeğenim 5 yaşını doldurdu hala izlemiyor,ekran süresi günde 15 + 15 iki bölüm annesinin önceden izlediği çizgi film.
Çevremde bakıyorum, özenli çocuk yetiştirmeye calisan kimse çocuğunu televizyona maruz bırakmiyor ,paketli gıdaya - çocuğa yalan soylenmemesine vs dikkat ediyor,bagirmiyor. Ama kim öylesine,kendini işini eşini maddi durumunu sorgulamadan, herkes doğuruyor diye çocuk dogurmus, daha emzirirken çocuğu TV bağımlısı yapıyorlar,biraz büyüyünce ödül olarak gofret çikolata veriyorlar, sinirlenince bağırıp iyi olunca sariliyorlar.
Benim konuda bahsettiğim arkadaşım 'asla acmiyorum' dediği zaman bile TV açardı,evde ses olsun diye:) bir gün hep beraber gezmeye çıktık, çocuk da heyecanlı,bizimle iletişim kuruyor. Yemekler geldi. Çocuk gayet yemeğini yemeye başlayacaktı ,bizimle sosyalleşmeye çalışıyor falan. Annesi açtı YouTube'dan Kukuli,koydu çocuğun önüne. Dedim 'neden teleofn açıyorsun ki,çocuğun keyfi yerinde,yerdi yemeğini' . 'sen benim çocuğumu bilmiyorsun,bir şey izlemeden yiyemez' dedi,bozulduBak cidden sabir sinavi.Ben bu yil isi biraktim,cok hastalaniyo 3 kere bronsit gecirdi gecen kis.Bu yil goze alamadim seneye gitsin krese dedim.Cami acip yangin varrrr diye bagirasim var hdjdjdjdo kadar sıkıliyorum evcilikk oynamaktanAma bi sekilde gun de 8 saat oyun oynayip,etkinlik yapiyorz.Buyuk konusmayayim 2.bir cocuga asla tahammulum yok.O yuzden 2.dusunmuyorum.Cok cocuk yapip eline ekran verip buyuteceklerse yapmasinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?