- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
pardon pink kim yapıyormuş bunu?Aynen öyle yapıyorlarmış. Bir yerden bir duyum aldım. Açıkça yazamam sadece şunu söyleyeyim halkı pkk ile birleşmeye zorluyorlarmış reddedeni vuruyorlarmış. O ölenler de pkklı olarak lanse ediliyormuş.
Kim yapıyormuş bunu?Aynen öyle yapıyorlarmış. Bir yerden bir duyum aldım. Açıkça yazamam sadece şunu söyleyeyim halkı pkk ile birleşmeye zorluyorlarmış reddedeni vuruyorlarmış. O ölenler de pkklı olarak lanse ediliyormuş.
pardon pink kim yapıyormuş bunu?
Kim yapıyormuş bunu?
Dur şimdi yaz izlemeye aldım seni :)Özelden yazıyorum.
Sephora haberi araştırmadım ancak internethaber güncel çok tıklanan bir haber sitesi.Yani içeriğinin güvenli olabileceğini düşündüm.Linklerine baktım.Demek haber doğru,resimi yanlış bu durumdaTatildeyim, siyasete yorum yapmamaya da karar vermiştim ama bu saçmalığa dayanamadım.
Şu resmi bir aratın googleda bakın bakalım bu resmi kullanan sabah gazetesinden başka bir kaynağa rastlayacak mısınız. Kendileri yalan söyleyip kendi yalanlarını yalanlıyor yandaş medya. Bir nevi kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Haberin aslı için üç ayrı link veriyorum. Bakın bakalım şu koyulan fotoğrafla alakası var mı haberlerdeki fotoğrafların... Biraz araştırın saçma sapan haberleri koymadan önce...
http://t24.com.tr/haber/on-yasinday...e-donduruldu-izin-cikti-ve-morga-kondu,308942
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe..._Cemile_nin_cesedi_buzdolabinda_saklandi.html
http://www.rotahaber.com/kizinin-cesedini-buzlayan-o-anne-makale,525096.html
Birazcık araştırmacı kişiliğinizi ön plana çıkarırsanız ropörtajlara da ulaşırsınız. Ben uğraşamicam şimdilik bunlar yeter.
Aynen öyle yapıyorlarmış. Bir yerden bir duyum aldım. Açıkça yazamam sadece şunu söyleyeyim halkı pkk ile birleşmeye zorluyorlarmış reddedeni vuruyorlarmış. O ölenler de pkklı olarak lanse ediliyormuş.
mesaj yanlış anlaşılıyor, pkk halkı zorluyor, askere karşı pkknın yanında ol diye.Kim yapıyormuş bunu arkadaşım. Şuan iki tane çok yakın arkadaşım var orada..
Hadi ya?Ben anlamadım bu konuyu.Aynen öyle yapıyorlarmış. Bir yerden bir duyum aldım. Açıkça yazamam sadece şunu söyleyeyim halkı pkk ile birleşmeye zorluyorlarmış reddedeni vuruyorlarmış. O ölenler de pkklı olarak lanse ediliyormuş.
yok parkon öyle değil, pkk zorluyormuş halkı bizim yanımızda ol diye, başkaldıranı indiriyormuş, yani kendi halkını ölüdürüyor.Hadi ya?Ben anlamadım bu konuyu.
Biraz abartılı değil mi bu iddia.
Asker neden halkı pkk ile birleşmeye zorlasın?
Birleşip ne yapın diyorlarmış mesela insanlara?
Haber kaynağın nedir ,kimdir bilmiyorum pimpkin ama hiç olacak bişey değil bu.
Tamam o zaman.yok parkon öyle değil, pkk zorluyormuş halkı bizim yanımızda ol diye, başkaldıranı indiriyormuş, yani kendi halkını ölüdürüyor.
Aynen öyle yapıyorlarmış. Bir yerden bir duyum aldım. Açıkça yazamam sadece şunu söyleyeyim halkı pkk ile birleşmeye zorluyorlarmış reddedeni vuruyorlarmış. O ölenler de pkklı olarak lanse ediliyormuş.
Bende bunun tam tersini anladım parkon . Pkk halkı kendileriyle birlikte hareket etmeye zorluyor olmasın , kabul etmeyenideHadi ya?Ben anlamadım bu konuyu.
cizrede sivil halk vuruluyor diye resim paylaşıyorlar, resim gazzeye ait eski. bi kesim bunu yalanlıyor. halbuki evet sivil halk ölüyor ama pkk kendi halkını öldürüyor, haliyle insanlar sokağa çıkamıyor, kafasını çıkarsa vuruyorlar sağlık ve cenaze hizmeti bitmiş durumda. cenazeler kokmasın diye buzlarla saklıyorlar falan. durum içler acısı yani.Ya ben sosyal medyayı takip etmiyorum. Oyüzden çok Fransız kaldım konuya olay ne ben anlamadım? aydınlatın pleeass
Allah yardımcısı olsun askerlerimizinde ordaki sivil halkında.Bende bunun tam tersini anladım parkon . Pkk halkı kendileriyle birlikte hareket etmeye zorluyor olmasın , kabul etmeyenide
Of iki ihtimalde kötü.
Kim yapıyormuş bunu arkadaşım. Şuan iki tane çok yakın arkadaşım var orada..
Hadi ya?Ben anlamadım bu konuyu.
Tamam canım,olur öyle anlaşmazlıklar.Doğrusunu açıkladım yanlış anlaşılmış
O değil de Türk askerini bilmeden zan altında bıraktığıma üzüldüm
cizrede sivil halk vuruluyor diye resim paylaşıyorlar, resim gazzeye ait eski. bi kesim bunu yalanlıyor. halbuki evet sivil halk ölüyor ama pkk kendi halkını öldürüyor, haliyle insanlar sokağa çıkamıyor, kafasını çıkarsa vuruyorlar sağlık ve cenaze hizmeti bitmiş durumda. cenazeler kokmasın diye buzlarla saklıyorlar falan. durum içler acısı yani.[/QUOTT
Teşekkürler bilgi için. Her habere, her söylenene inanmamak gerek.
Cizre şu an yangın yeri, devlet kontrolünü yitirmiş durumda cizre de.
Farklı yerlere de sıçrayacak bu yaşananlar korkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?