Buzdolabındaki bebek yalanı ortaya çıktı!

pardon pink kim yapıyormuş bunu?

Kim yapıyormuş bunu?

Sephora haberi araştırmadım ancak internethaber güncel çok tıklanan bir haber sitesi.Yani içeriğinin güvenli olabileceğini düşündüm.Linklerine baktım.Demek haber doğru,resimi yanlış bu durumda

Kim yapıyormuş bunu arkadaşım. Şuan iki tane çok yakın arkadaşım var orada..

( çok kötü ve üzücü, keske haber tamamen yalan photoshop olsaymış

Hadi ya?Ben anlamadım bu konuyu.
Biraz abartılı değil mi bu iddia.
Asker neden halkı pkk ile birleşmeye zorlasın?
Birleşip ne yapın diyorlarmış mesela insanlara?
Haber kaynağın nedir ,kimdir bilmiyorum pimpkin ama hiç olacak bişey değil bu.

Pkk'ın halkı kendine siper etmesi yeni değil . Arada halka oluyor

yok parkon öyle değil, pkk zorluyormuş halkı bizim yanımızda ol diye, başkaldıranı indiriyormuş, yani kendi halkını ölüdürüyor.

Ya ben sosyal medyayı takip etmiyorum. Oyüzden çok Fransız kaldım konuya olay ne ben anlamadım? aydınlatın pleeass

Arkadaşlar yazdıklarım yanlış anlaşlmış

Tabiki bunu Türk askeri yapmıyor

Bunu yapan pkk. Yani pkk halkı zor kullanarak yanına çekmeye çalışıyormuş direneni de vuruyormuş.

Şimdi daha açıklayıcı oldu sanırım. Kusura bakmayın.

Bende bunun tam tersini anladım parkon . Pkk halkı kendileriyle birlikte hareket etmeye zorluyor olmasın , kabul etmeyenide
Of iki ihtimalde kötü .

Ya ben sosyal medyayı takip etmiyorum. Oyüzden çok Fransız kaldım konuya olay ne ben anlamadım? aydınlatın pleeass
cizrede sivil halk vuruluyor diye resim paylaşıyorlar, resim gazzeye ait eski. bi kesim bunu yalanlıyor. halbuki evet sivil halk ölüyor ama pkk kendi halkını öldürüyor, haliyle insanlar sokağa çıkamıyor, kafasını çıkarsa vuruyorlar sağlık ve cenaze hizmeti bitmiş durumda. cenazeler kokmasın diye buzlarla saklıyorlar falan. durum içler acısı yani.

Bende bunun tam tersini anladım parkon . Pkk halkı kendileriyle birlikte hareket etmeye zorluyor olmasın , kabul etmeyenide
Of iki ihtimalde kötü .
Allah yardımcısı olsun askerlerimizinde ordaki sivil halkında.
Senin dediğin gibiymiş.
Çocukları bir şekilde çıkartsalar keşke o karmaşadan.

Kim yapıyormuş bunu arkadaşım. Şuan iki tane çok yakın arkadaşım var orada..

Doğrusunu açıkladım yanlış anlaşılmış

O değil de Türk askerini bilmeden zan altında bıraktığıma üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…