Kendileri öldürüp bide haber yapıyorlar . Avazım ciktigi kadar bagırAsım varrrrrrcizrede sivil halk vuruluyor diye resim paylaşıyorlar, resim gazzeye ait eski. bi kesim bunu yalanlıyor. halbuki evet sivil halk ölüyor ama pkk kendi halkını öldürüyor, haliyle insanlar sokağa çıkamıyor, kafasını çıkarsa vuruyorlar sağlık ve cenaze hizmeti bitmiş durumda. cenazeler kokmasın diye buzlarla saklıyorlar falan. durum içler acısı yani.
Tamam canım,olur öyle anlaşmazlıklar.
Ben bir an şok oldum.
Duka ben haberi internethaberden aldım.İşin açığı sabahda yayınlandığından haberim yokOoo çok karışmış, insanlar birbirini yanlış anlamış falan. Duruma yabancı olanlar için anlatmaya çalışayım.
Geçen günlerde Cizre'de bir kız çocuğu vurulmuş ancak sokağa çıkma yasağından dolayı ambulans gelememiş ve çocuk ölmüş. Çocuğun ailesi yine sokağa çıkma yasağından ötürü kızı gömememiş ve buzlukta saklamış çürümesin diye. Bunun haberi ve fotoğrafları vardı, bunlar @Sephoraa 'nın paylaştığı fotoğraflar.
Sabah gazetesi buzluğa konan başka bir çocuğun fotoğrafını alıp "Çocuk vuruldu deyip buzlukta saklandığı iddia ediliyor ancak bakın bu fotoğraf Gazze'ye ait" diyerek sanki haber yalanmış gibi bir algı yaratıyor. Yani Sabah'ın verdiği fotoğrafın zaten haberle alakası yok.
Tabii sosyal medyada bilgi o kadar hızlı yayılıyor ki Sabah'ın verdiği fotoğrafları haberin orijinal fotoğraflarıymış gibi kullanan insanlar da var. Ama olay bu yani.
Tevekkeli operasyon adım adım işliyor deniyordu . Demek bu pislikler halkı siper ediyor güvenlik güçleride bu yüzden yavaş ilerliyor ...Allah yardımcısı olsun askerlerimizinde ordaki sivil halkında.
Senin dediğin gibiymiş.
Çocukları bir şekilde çıkartsalar keşke o karmaşadan.
Kim yapiyormus bunu ben pek anlamadim canimAynen öyle yapıyorlarmış. Bir yerden bir duyum aldım. Açıkça yazamam sadece şunu söyleyeyim halkı pkk ile birleşmeye zorluyorlarmış reddedeni vuruyorlarmış. O ölenler de pkklı olarak lanse ediliyormuş.
bende anlamadımm..Kim yapiyormus bunu ben pek anlamadim canim
pkklılar yapıyormuş karanfil, halkı ya bizim yanımızda ol yada ölürsün diye tehdit ediyorlarmış, kendi halkını öldürüp terörist diye servis ediyorlarmış.Kim yapiyormus bunu ben pek anlamadim canim
Duka ben haberi internethaberden aldım.İşin açığı sabahda yayınlandığından haberim yok
Sagol canim aciklama yapmis P pinkpin gördüm sonradanpkklılar yapıyormuş karanfil, halkı ya bizim yanımızda ol yada ölürsün diye tehdit ediyorlarmış, kendi halkını öldürüp terörist diye servis ediyorlarmış.
durum fena karışık.Kakao ve Ben
bi kısmı tehdit ediliyor sanırım, bi kısmıda kendilerini temsil ettiklerini düşünüyor.Benim anlamadığım bu halk öğrenemedi mi 30 küsur yıldır bunların ne mal olduğunu da son seçimlerde %70, 80, 90 oranında oy veriyorlar?
Oralarda üzgünümki pkk nın düdüğü ötüyor halkın bir kısmı can güvenligi yüzünden mecbüri hdp' ye oy kullanıyor silahlarin gölgesinde .Benim anlamadığım bu halk öğrenemedi mi 30 küsur yıldır bunların ne mal olduğunu da son seçimlerde %70, 80, 90 oranında oy veriyorlar?
Ellerini taşın altına soksalar böyle olmazdı. Tehtitlere direnmeleri gerekiyordu. Sonra devlet bizi kurtarsın! Kurtarırken gencecik vatan evlatları gül gibi solsun!bi kısmı tehdit ediliyor sanırım, bi kısmıda kendilerini temsil ettiklerini düşünüyor.
Pkk ya karşı birlik olsalar bu kadar guclenemezdi bunlar. Sonuçta yanlız değiller TC var arkalarında.Oralarda üzgünümki pkk nın düdüğü ötüyor halkın bir kısmı can güvenligi yüzünden mecbüri hdp' ye oy kullanıyor silahlarin gölgesinde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?