buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buzdolabı mahrem bir eşya mı ? hani komşun yapsa anlarım, dolabın boştur görsün istemezsin vs vs. ama ailen yahu.
ay hızımı alamadım.
ben gidip bi çikolata alcam yan odadan.
inşallah anneannem misafir gelir diye saklamamıştır, sonra yediğimi görüp mazallah burda konu açar.

Valla ben güldüm ve hoşuma gitti cidden baba sonuçta yaa baba benim babam gelse yese yemin ederim hoşuma gider rahmetli kayınbabam sağ olsaydı da kurcalasaydı alt tarafı buzdolabı kurcalasın yatak odası yada banyo değil ki girdiği yer mutfak sakın söylemeyin ne eşinize ne de kayınbabanıza yazık çok utanır ve kırılır üzme kimseyi alt tarafı çikolata için

Özel olan çikolatanızı eşinizin babasından esirgemeniz nedir bilemedim. Yatak odanıza girse evet büyük sorun ama bu bildiğin mutfakta ki buzdolabı. Sizin için absürt olan şey bana çok normal geldi..

Sebebini merak ettim. Neden?? Ne koyuyorsunuz buzdolaplarınıza da açılması ayıp ya da yanlış oluyor cidden merak ediyorum çevremde de var sizin gibi düşünenler. Ne var o dolabınızda.

Eve ne amaçla girilmesi kararlaştırıldıysa o amaçla girilmeli ne işi var dolapla ? İlla içinde önemli bir şey olması gerekmiyor ev yaşayan kişilerin özel alanıdır. Ben kişisel alanıma karışılmasından rahatsızım. Ben evde yokken gelen akrabalar evin şeklini değiştirmiş bana sormadan. Arabamdaki süsü biri beğenip almış. Dolapları açsalar neler olur kim bilir. Çeyiz serme geleneğine de karşıyım .

Yesin ya ayıp ama kendi anne babanız yese böyle mi düşünecektiniz.adamın canı çekmiş yemiş.belki bilmiyor özel güne falan sakladığınızı.2 çikolatanın lafını yapmayın.

Susamış olamaz demi yaşlı adam bu sıcaklarda! Buzdolabı ya buzdolabı. Allah tan korkun.

Yazık

O kadar özel alan merakin varsa anahtarini kimseye birakmazsin, biraktiysanda burda cikolatami yediler diye yakinmazsin, konu özel alan ihlaliysede cikolatanin markasini yazmazsin...

Eve anahtar ver işini yaptır bir bardak suyu çok gör Allah sizin gibilerden korusun inşallah

iyi güzel hoş yazdıklarınız, ben de arkadaşlarımın evlerinde dolaplarını açamam, masa kaldırıyosak bile, hoş bi hareket olmadığını düşünürüm..

lakinn, baba bu yahu baba.

iyi güzel hoş yazdıklarınız, ben de arkadaşlarımın evlerinde dolaplarını açamam, masa kaldırıyosak bile, hoş bi hareket olmadığını düşünürüm..

lakinn, baba bu yahu baba.
arkadaş konu komşu başka, aile başka.
o baba öldüğünce kalacak mirası varsa 2 çikolatalık payı fazla isterler

Bazı şeylere çok anlamsızca anlamlar yüklenmekte. Ve bence bu düşünceler insanı çok yorar. Ev şekli değiştirmemiş ki. adam bence sadece susadı malum hava sıcaklıkları aldı başını gidiyor. Muhtemelen de Buzdolabına soğuk su var mı diye baktı çikolata gözüne ilişti. Ve yedi. Haaa adamcık bu kadar sorun yaratacağını bilse içi kurusa açmazdı o dolabı. Yani basit düşünmeli ki çevremizdeki insanları da iyi niyetli görebilelim. Adam 15 dk yürümüş o sıcakta oğlunun işi görülsün diye.

Konu sahibinden çok benim üzerime gelmişsiniz ama benim kayınvalidem beğendiği şeyi götürür evine yiyecek harici . O zaman da ana bu ana mı diyeceksiniz. Herkesin aile yaşantısı farklı kendi anneniz babanız gibi kendi yaşantınız gibi değerlendirmeyin .

Herkes neden konu sahibine yükleniyor ki , olay çikolata da değil , anahtar niyetli girdiği evde buzdolabını kurcalanması . Bana göre de hiç hoş bir durum değil, ben kimin evinde olursam olayım isterse susuzluktan öleyim asla birinin dolabını izinsiz açmam yanaşmam bile... Bu konu da hak veriyorum o yüzden sana. Bir daha eve girmiş olsa bişey kurcaladı mı diye şüphe ediceksin.

Boşver yaşlılığına ver, lafını yaparsan yanlış anlaşırsın , bak çikolatada gözü kalmış derler. En iyi boşver takılma.

birinin dolabı değil, oğlunun ve gelininin evindeki buzdolabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…