- 22 Ocak 2013
- 41.704
- 210.623
- 798
- Konu Sahibi northernlight
-
Özel günlerin, özel çikolatasını k.p niz mi yemiş? Bunu nasıl yapar? Bu ne cüret?şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
Yesin ne olucakki.sanki birsey calmis.adam :) ben anneme gidince.canim birsey cekerse.alir yerim yani dolabimdan da.alip.yesinler.ne.olcakki hijyen acisina bakarim.ben.yemegi.artiklamiyorsa.cikolatayi kasiklamiyorsa.sorun yok.yesin icsin.şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
adam evi karıştırmamış ki buzdolabını açmış.150 derece havada susamıştır.yahu şekeri düşmüştür vs ne var bunda?Evin her tarafını kurcalayan biriyse zaten anahtarı onda tutmazsınız dimi? Adamı eve gönderip işinizi hallettirirken iyi hoş, adam bir buzdolabını açtı diye buralara konu aç ama.O zaman git al anahtarını kardeşim kendi işini de kendin hallet.Ay iki tane uyduruktan çikolata ya yok artık!kayınvalidenizin evinde heryeri karıştırır mısınız???
Anahtarımı verecek yada onda bırakacak kadar güvendiğim insanların dolabından şunu yiyebilir miyim? Bunu içebilir miyim? Diye soracak olması sahip olduğum insanlık konusunda beni şüpheye düşürür. 3 hafta tatile çıkıyoruz evde olmucaz. Anahtarımı arkadaşladimiza bırakıyoruz biz evde yokken çiçekleri sulasinlar. Şifreli kanaldan maçları izleyebilsinler die. Arkadaşım yani bu insanlar. Kendi kanım bile değiller. Evlerinde olduğumda buzdolabını açmaktan da çekinmem. Samimiyiz çünkü, biliyormusunuz insanın güvendiği samimi insanlarla cevreli olması çok değerli birsey. Umarım birgun bu hissi yaşarsınız.Herkes neden konu sahibine yükleniyor ki , olay çikolata da değil , anahtar niyetli girdiği evde buzdolabını kurcalanması . Bana göre de hiç hoş bir durum değil, ben kimin evinde olursam olayım isterse susuzluktan öleyim asla birinin dolabını izinsiz açmam yanaşmam bile... Bu konu da hak veriyorum o yüzden sana. Bir daha eve girmiş olsa bişey kurcaladı mı diye şüphe ediceksin.
Boşver yaşlılığına ver, lafını yaparsan yanlış anlaşırsın , bak çikolatada gözü kalmış derler. En iyi boşver takılma.
Iki tane löp löp yemis sayilmis galiba:)Çikolata bu özel olsa ne olur olmasa ne .Bundan sonra bekletmeden löp löp siz yiyin .
Belki şekeri filan düştü adamın .
Sorma, ben şehre de uzağım şimdi değil Godiva dido bile bulamamal iste canim cikolata cekti evde de yok.
yaninda
goldiva marka pahali cikolatasi olan var mi arkadaslar?bi parca gonderseniz
Alemsiniz:)Konuyla alakasız ama çikolata buzdolabına konmaz. Bilginiz olsun. Kalitesi , tadı bozulur.
Ben de bunu söylemeye geldim, yazık olmuş lüks(?) çikolataya.Konuyla alakasız ama çikolata buzdolabına konmaz. Bilginiz olsun. Kalitesi , tadı bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?