- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi northernlight
-
Ben kp böyle bişey yaptığını sonradan farketsem giderim oo lüks cikilota diyorsun yaaa hani alırım ondan babam sevmiş diye götürürüm 3 kuruşluk çikolatanın lafını yaptınız yaa Allah sizi ıslah etsin kp üzüldüm eşin bunu desen var ya adam senin adına çok üzülür biz bile sana acidik ki
Evimde cok degerli bir sey yoksa ben anahtarin kalmasina da rahatsiz olmazdim belkide ben cok rahatim bilmiyorm, anahtarin geri alinmasi bu konunun üstüne cok ayip olur bence.Ülker de godiva'yı nasıl bir reklam ettiyse artık. Sıkıntı yapmayın derim. Sinsi olsa yedim demezdi. Yedim demeyene sinsi mi denir bilmiyorum da neyse. Birşey söyleyip kırmayın kalbini adamın. En doğru zamanda yine gönül incitmeden alın evin anahtarını. Sizde bir anda sinirlenmişsiniz belli. Yoksa iki çikolatanın lafı olmaz olmamalı.
şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
Konu sahibi kendisini esinin yerine koyarsa ve böyle bir seyden sonra anne ve babasindan o anahtari almak zorunda kalsa, hic hos seyler olmaz diye düsünüyorum. Ben esi olsam büyük bir güven sarsintisina ugrardimYemeyenin malını yerler
Çok rahatsız olduysan eşine söyle yedek anahtarı geri alsın bir daha da babasından bğr şey beklemesin
belki alamanyadan gurbetci akrabaları getirmiştir, kiyamiyordur olamaz mi yani
yeter yeter vurmayın öldü :)
Hem de nelerden nelerden.. biz iki lokma daha fazla yiyelim diye yeri geldi daha az yediler, sen ye bitir hadi diyerek. Yaradana ölürüm canlarimiz onlar bizim. Sizin bu hareketiniz de beni cok duygulandirdi su an...Bi kere pahalı bir sos almıştım. Babam geldiğinde çok sevdi ekmek bana bana bitirdi. Artık o sosa ne zaman rastlarsam alıp babama götürüyorum sevinsin adamcağız. Onlar çocuklarını büyütürken nelerden vazgeçtiler...
Tabi yaaa nelerden vazgeçtiler 3 kuruşluk bir cikilota için yaptığı şeye bak her ne olursa olsun babavim afiyet olsun ben yine alırım sana de noldu öldün mü benim babam annem yok ama eşim annesi babası var onalr için ölürüm varsın dolabimda ne var ne yok sadece yesin gözüm kalmaz asla bende eşlik eder hep beraber yedim yarım ekmeğini bölüşeceksin sevdiklerinle ama böyle değil çirkin ithamlarla değil midem bulandıBi kere pahalı bir sos almıştım. Babam geldiğinde çok sevdi ekmek bana bana bitirdi. Artık o sosa ne zaman rastlarsam alıp babama götürüyorum sevinsin adamcağız. Onlar çocuklarını büyütürken nelerden vazgeçtiler...
Eşim yurt dışından cok cikolata getirir. gayette kıyarım yemesem ne anlamı kalırki? sakla sakla bozulurlar zaten.
Eşim huyumu bildiği icin bir paket sadece bana getirir bir kac pakette ailelere vereyim ve gelenlere ikram edeyim diye getirir.
az getirse ya oturup yerim yada eve gelenlere yediririm saklamak kıyamamak hic huyum degil. Bayatlama ihtimali var çünkü.
Benim annemde benim sevdigimi bildigi bir seyi paylasmamiz durumunda kalinca benim canim istemiyor derdi sirf ben yeyim diye. Cok duygulandim ve üzüldüm su an bu konuyaHem de nelerden nelerden.. biz iki lokma daha fazla yiyelim diye yeri geldi daha az yediler, sen ye bitir hadi diyerek. Yaradana ölürüm canlarimiz onlar bizim. Sizin bu hareketiniz de beni cok duygulandirdi su an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?