buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizinle anlasamayan kayinvalide kimseyle anlasamaz, demeden gecemeyecegim

Bir de aşırdı demişsiniz, o değil siz ayıp etmişsiniz, daha küçük bir oğlum var ama, ilerde Allah sizin gibi kötü düşünceli insanlardan korusun , yazık eşinize de ailesine de çok üzüldüm

İyide adam aşırmamış ki,yemiş sonrada söylemiş dolaptan aldım yedim diye.
Gizli saklı alsa götürse/yese amenna ama söylemiş yani eşinize yedim diye.
Bilemedim ben olsam kızmazdım sanırım. Annem asla almaz bizde de kalsa dolaptan birşey,kızarım hatta neden yemiyorsun icmiyorsun diye ben sürekli taşırım önüne,kahve ,meyve vs,kayinvalidem kalkar kahvesini çayını yapar içer,tezgahta kurabiye,kek,poğaça,kuruyemiş,meyve vs varsa ki genelde olur kızım atıştırmayı sever bulundururum ,yer benimde hoşuma gider,ne güzel rahat ediyor demekki diye düşünürüm.
Kavga edecek ,tartışacak birşey göremiyorum,canı çekmiş yemiş,söylemiş yedim diye de sorun ne. Ha bir konuda hak verebilirim size oda anahtar mevzusu,bence kimsede olmamalı sizden başka ama eve girmesini isteyen de eşiniz yani bilemedim.
Dolabımı açtı,,mutfağıma girdi diyeceksiniz ama belki sıcaklamıştır su içmek niyetiyle,su almak için girdi mutfağınıza,dolabı açınca çikolatayi gördü ve yedi.
Bu arada konudan alakasız olacak ama,cikolata dolapta saklanmaz. Misafir için sakladığınız o çikolataların yağları bir güzel donar ve beyazlaşır. Kiler dolabı varsa oraya yoksa çekmece tarzı güneş almayan bir yere koyun bari de misafir çikolatalarınızı,bayat çikolata ikram edipte rezil olmayın.

Son düzenleme:
Ben sizi anlıyorum...
Benimde ailem hele ki babam açıp buzdolabina bakmaz, kazara baktiysa bile mümkün değil ki bir çikolataya gözü kalıp yesin

Lakin kayın ailem daha rahattır dolabı açar bakar ne yesek diye...
Ben kendi ailemde alışık olmadığım için garip geliyordu ama düşününce belki fazla hassas olan bizim ailemizdir...

Belki de normal olan onlardır...
Bilmem.. ben çok düşünmemek kafayı bir de bunlara takmamak gerektiğini düşünüyorum..

Her insan bir olmuyor...
Her koşulda doğru olan bizim yetişme tarzimiz da olmayabilir...

Bir de ben mesela abur cubur denilen şeyleri babama ikram dahi etsem yemez o tür şeyleri çocuk yiyeceği olarak görür... Ama kayinpederim oturup çikolata yer jelibon yer ... Bu da bana değişik geliyordu... Yediğini kıskanmak da değil..
Aaa babalar koca adamlar çikolata mı yer jelibon mu yer diye bir şaşkınlık , garipseme...

Bir de boşverin... çikolatalara çok da anlam yüklemeyin siz aman misafire kalsın aman özel güne kalsın derken hiç hesapta olmayan biri gelip hesapta olmayan bir zaman da oturup afiyetle yiyebilir görüldüğü üzere... Varsın o siz de olun.. gidin dolapta kalanları da oturup siz yiyin...

Yatak odasinda olan cikolata yense anlarım ama mutfak dolabinda görüp yemesi bu kadar mı dert oldu. Su içerken canı çeker alır normaldir haber de etmiş. Benim kayinbabam da sever çikolata kendime aldıklarımı yer bazen yesin nolacak

Eşinizin yerinde olsam bi kamyon çikolata alır,ailenizin evine gider çikolatayı kapıya boşaltir,bir ömür çikolataları löp löp yiyin diyede ailenize teslim ederdim.

Aşırdı kelimesi ne kadar ayıp,bildigin adamı hırsız kategorisine koymuşsun

Duyduğum en komik şey. Çikolata yahuu ne olacak. Yani yatak odamı dolabımı karıştırsa ben de sinirlenirim de su içmek istemiştir bişey için almıştır dolabı ne var bunda üstelik söylemiş yediğini

Ne kadar ayıp bir düşünce sizinki yesin ne olacak adam söylemiş bir de yedim diye sanki özel üretim isviçre çikolatası market çikolatası işte alınır yenir

Yatak odasi insanin mahremidir abartmayin isterseniz. Buzdolabi farkli
yatak odasi icin bir sey yazmadim ben. Camasirlar icin yazdim ben annemlere gittigimde annem camasirlarimida yikar ve görür. O anlamda anneniz bilmiyormu sanki yazdim. Yatak odasi tabi ki özel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…