- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi northernlight
-
sizinle anlasamayan kayinvalide kimseyle anlasamaz, demeden gecemeyecegimay bende yaptım onu kayınvalıdemle cok anlasamayız aslında ama o benım evıme ben onun evıne gıdersek cayın yanına atıstıracak ne var ya der acarım buzdolabını bakarım olmazsa esım gıtsın alsın canının ıstedıgı bırsey var mı derım oda bana aynı seyı yapar hatta sevıyorum dıye bazı seylerı alır gelır anlasamayız buyuk gergınlıklerımız oldu o ayrı ama yemelı ıcmelı seyler ana baba evlat gıbı kısılerden esırgenmez bence de
Bir de aşırdı demişsiniz, o değil siz ayıp etmişsiniz, daha küçük bir oğlum var ama, ilerde Allah sizin gibi kötü düşünceli insanlardan korusun , yazık eşinize de ailesine de çok üzüldümşimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
Yatak odasi insanin mahremidir abartmayin isterseniz. Buzdolabi farkliNiye ailenizle yasarken anneniz görmüyormuydu ic camasirinizi?
yatak odasi icin bir sey yazmadim ben. Camasirlar icin yazdim ben annemlere gittigimde annem camasirlarimida yikar ve görür. O anlamda anneniz bilmiyormu sanki yazdim. Yatak odasi tabi ki özel.Yatak odasi insanin mahremidir abartmayin isterseniz. Buzdolabi farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?