buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya o sizin eşinizin babası, hani konu komşu değil. 45 50 yaşında adam, belki de daha fazla. Hani bu zamana kadar herhangi bir yanlışını görmeyip de şimdi bunun bu kadar lafını yapmak bana abartı geldi. Bu zamana kadar böyle bir huyunu görmediyseniz yaftalamak kötü olmuş.

yani ne var oğlunun evine gelip dolaptan çikolata aldıysa. Kaldı ki bunu söylemiş. Yok özel günlere sakladığım çikolata falan demişssiniz. Bence siz eve girmesine dolabı açmasına sinirlenmişssiniz.

Gereksiz bir tepki abarttmayın.

Aynı fikirdeyim. Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider mıçmaya hesabı konu sahibinin yaptığı. Kendisi yemiyor, kp yiyince içine sinmiyor ama misafir gelince hava atmaya godiva ikram edilecek. Biz hep godiva yeriz hesabı
Yerken en keyif aldığım yemekleri ya da gidip beğendiğim yerleri en sevdiklerimle de paylaşmak istiyorum.
Misafir benim evimde ne varsa onu yer. Kalmışsa alınan çikolatalardan yada içkilerden ikram ederim. Ama biz yiyip içmeyelim misafire açarız mantığını sevmiyorum. İkram hazırlamam, ilgilenmem anlamı çıkmasın tabi ki öyle yapmıyorum.

Valla yazık ... 2 lokma için dertlenip şuraya konu açmayı kendinize nasıl yakıştırdınız... oda karıştırmak ne, dolap açmak ne adam susamıştır yada direk ağzını tatlandıracak bir şey aramak için de açmış olabilir... o kadar " lüks" olduğunu bilmiyordur zaten adamcık

Demek ki konu sahibi eşinin ailesini yemeğe filan çağırınca da lokmalarını sayıyor ki adam söyleme ihtiyacı duymuş
Şaka bir yana da gerçekten çok itici ve ayıp bir durum.Çikolata ya alt tarafı.
benim babam için böyle söylense ben çok kırılırım. çikolata yaaaaa. duyanda mücevher kutusunu açıp izinsiz altın aldı sanacak.
sonra neden eşin ailesi kötü

adamın bilinçaltında nasıl korku olduysa, laf gelir aman ben anlatayım demiştir belki

Adamcağız bir de açıklama yapmış. Ya yapmasaydı neler olacaktı acaba.
Alt tarafı çikolata. Burada ki en şaşırdığım konulardan ilk 10'a girer bu konu.
Merak edip baktım şu godiva çikolata neymiş diye. En pahalısı 25 TL.
Kıymetli çikolata bu mu yahu.

Yapmayın adam kalkıp içim yandı bir su bişey aradım yada şekerim oynadı tatlı bişi artım ağzıma dese büyük rezil olursunuz ...oğlunun evi nihayetinde vede mutfak yani yatakodanızı karıştırmamış ya

Ohhh iyi yapmış afiyet bal şeker olsun amcaya kendi oğlunun dolabını açarken sana mı sorucaktı? Oğluna mı soracak ti?? O adam oğluna kim bilir bugüne kadar neler yedirdi içirdi 2 tane çikolata atmış ağzına çok mu?? Aklına bile gelmemiştir lafı sözü olcağı bukadar da olmayın ya.çikolata da değil açıp karıştırması diyorsun orası yatakodasımı cekmeceleriniz mi ?? Buzdolabı ya ne olabilir ki yicekden başka??

Ne yalan söyleyeyim içeriği okumadım. Başlık trol gibi geldi

Evinizin anahtarının onlarda olduğunu biliyormuşsunuz yine iyi. Benim haberim yoktu, ben ayana kadar evden iğne oyalı yazmalarım, mendillerim, liflerim hatta komedi gibi deterjanlarım uçtu.
Adam söylemiş yediğini, dürüst en azından. Yaptığı ayıp tabi ki, o ayrı. Kendi annem de yapsa kızarım, ki zaten kendi annem bizi kimsenin dolabı, evi karıştırılmaz. Eşyası izinsiz alınmaz diye uyararak büyüttü. Biz ayıpla büyüdük. Böyle insanlara denk gelince, yadırgıyorsun ister istemez.
Olayın kötü yanı, yediği değil yani aslında.

Godiva mi luks cikolata?
Bence daha tuhaf olan evinizin anahtarinin baskasinda bulunmasi.
Sahsen kendi anneme dahi anahtar vermezdim.

Bu ne görgüsüzluktur ya hu

Aynı şeyi bizede öğrettiler ben annem babam ablam dışında kimsenin dolabını açmam onlarda bu saydıklarım dışında kimsenin açmaz.aile dışı evet ama bir anne düşünün kızının buzdolanını açarken kızım buzdolabını açıp su alabilirmiyim diye soran??? Asıl bu ayıp hem de çok ayıp

Şunu ben de diyecektim de demeyeyim kendi zevkidir sonucta demistim. Sirf millete gosteriş olsun diye kendisinin bile pek yemedigi cikolatayi almasi ayri bir degisik.
Butceme gore pahali olan, fiyatindan dolayi yerken çekindigim bir cikolatayi hiç almadim dogrusu.

Cikolata bahsedilen cikolataysa luks pahali da degil zaten ama bu derece yenmesi dert olacak kadar butceye pahali gelen cikolatayi yeme krizine de anlam veremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…