buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yoo elbette adamın evi değil. eşim almış zamanında, ailesinden ayrılıp tek başına yaşamaya başladığında.
Hıhı öyledir
Eşin kaç yaşında ne iş yapıyor o evi almış
Babası almış sende oturuyorsun
Bide çikolata yemiş diye konu açıyorsun
Altı üstü 8-9 liralık birşey
Pahalı lüks diyorsun
Bide

aaa skandala bak

Belki adam susadı, bu yüzden dolabı açtı. Çikolatayı gördü canı istedi yedi. Yani 2 çikolatanın lsfını yapmak bana çok abartı geldi. Bu ne ya.
evet suyu düşünmemiştim olabilir. yaptığım çikolatanın lafı değil. yani ben başkasının evinde, kardeşim bile olsa, alacağımı alır giderim diye düşünüyorum, dur bi de mutfağa girip buzdolabına bakayım demem. ama sıcaktan susamış olabilir.

Susamış olamaz mı? İnsan oğlunun evinden su da mı içemeyecek? Kendi aileniz olsa bir şey demezdiniz ama.Yenilene içilene laf etmek çok ayıp.Adam telefonda söylemiş bir de yediğini zaten.

Konu sahibinin üstüne gitmeyin anahtarı geri almaya calısmaması bile onun fesat bi insan olmadığını gösterir.

Aaa olur mu hiç öyle şey, ne kadar ayıp, büyük facia. Yemeyin icmeyin hemen uyarin koskoca adamı.

Derdin de dolabı açması falan değil, o çok değerli çikolatalardan yemesi, hem de sen yemez, uzaktan izlerken yemesi. Ohh afiyet olsun adama. Yemeyenin çikolatası yerler. :)

Helali hoş olsun diyin geçin.üstünde durmayın.evinizi talan etmemişki alt tarafı dolabı açmış, belki adam acıktı ya da susadı,malum yaz günlerindeyiz.görmüş yemiş can bu çeker yani insanız sonuçta.Ben de kimsenin evinde gidip buzdolabını asla açmam annem öyle yetiştirdi bizi de.ama kaynanamlara gittiğimde açarım canımın istediğini yerim.sonuçta ailesiniz yani bu tür şeylere bakılmamalı

Susamış olamaz mı? İnsan oğlunun evinden su da mı içemeyecek? Kendi aileniz olsa bir şey demezdiniz ama.Yenilene içilene laf etmek çok ayıp.Adam telefonda söylemiş bir de yediğini zaten.
adamın bilinçaltında nasıl korku olduysa, laf gelir aman ben anlatayım demiştir belki

Başlığı görünce şeker hastası falanda gizli saklı çikolata yiyor nasıl engelleriz falan diyorsunuz diye düşündüm içeriğini okudum tamamen başka çıktı açıkcası benim evimin de anahtarı var kayınvalidemlerde benim haberim olmadan eve gelmezler ama gelsede ne yerse yesinler asla aklıma gelmez böyle düşünmek şaşırtıcı bir düşünce özel gün için çikolata olsun ne olacak takacak bişey bulamamışsınız eşinize de bişey söylemeyin bence çok ayıp ben olsam çok kırılırdım

Senin gibi gelinim olmaz inşallah.. o adam zamanında senin kocanı kendi oğlunu kim bilir ne zorluklarla büyüttü neler yedirdi sen kalkmış 2kuruşluk çikolatanın lafını yapıyorsun utanmadan.. adamcağız birde arayıp haber vermiş kocana yazık. Bukadar cimrilik iyi değil, özel gün çikolatasıymış sanki 1000 tl

çikolatanın lafını etmiyorsanız neden konu başlığı "buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder"

adamın bilinçaltında nasıl korku olduysa, laf gelir aman ben anlatayım demiştir belki
Demek ki konu sahibi eşinin ailesini yemeğe filan çağırınca da lokmalarını sayıyor ki adam söyleme ihtiyacı duymuş
Şaka bir yana da gerçekten çok itici ve ayıp bir durum.Çikolata ya alt tarafı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…