- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi northernlight
-
Hıhı öylediryoo elbette adamın evi değil. eşim almış zamanında, ailesinden ayrılıp tek başına yaşamaya başladığında.
bu anahtar ısı tehlıkelı arkadaslar toplanmısken anlatayım kayınvalıdemın komsusunun basına gelenı
komsusunda oglunun ve kızının yedek anahtarları var evde anahtarlıkta kapı yanında asılı duruyor evlerıne gıren akrabamı ortak tanıdıkmı ne caktırmadan almıs o anahtarla hırsızlık yapmıs evdekı guvenlık kamerasından yakalandı komsuya gıdıyor anahtarı alıyor anahtarın actıgı evlere gırıp hırsızlık ufak seyler alıyor
degıl anahtarınızın fazlasını evde tutmak baskasınınkını de almayın vermeyınde
tehlıkelı ısler en yakınınızı bıle tanımayabılırsınız
evet suyu düşünmemiştim olabilir. yaptığım çikolatanın lafı değil. yani ben başkasının evinde, kardeşim bile olsa, alacağımı alır giderim diye düşünüyorum, dur bi de mutfağa girip buzdolabına bakayım demem. ama sıcaktan susamış olabilir.Belki adam susadı, bu yüzden dolabı açtı. Çikolatayı gördü canı istedi yedi. Yani 2 çikolatanın lsfını yapmak bana çok abartı geldi. Bu ne ya.
Aman evlerine gidip çikolata falan yeme hele g harfiyel başlayan markayı sakın. Valla kk konu olursunIki oglum var allah hayirlisin düşürsün.
Baska bisey demiyorum
Susamış olamaz mı? İnsan oğlunun evinden su da mı içemeyecek? Kendi aileniz olsa bir şey demezdiniz ama.Yenilene içilene laf etmek çok ayıp.Adam telefonda söylemiş bir de yediğini zaten.zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
kıçımdaki zor da dolaptakini alabilirler doğru diyorsunuzAnahtarın onlar da olduğunu yazmanızdan sonrasını okumadım.
Evınızın anahtarı başkasında varsa kıçınızdaki donu bile almaları çok normal.
Kusura bakma istemsizce guldumtutmuş onların 2sini löp löp yemiş.
adamın bilinçaltında nasıl korku olduysa, laf gelir aman ben anlatayım demiştir belkiSusamış olamaz mı? İnsan oğlunun evinden su da mı içemeyecek? Kendi aileniz olsa bir şey demezdiniz ama.Yenilene içilene laf etmek çok ayıp.Adam telefonda söylemiş bir de yediğini zaten.
kıçımdaki zor da dolaptakini alabilirler doğru diyorsunuz
çikolatanın lafını etmiyorsanız neden konu başlığı "buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder"evet suyu düşünmemiştim olabilir. yaptığım çikolatanın lafı değil. yani ben başkasının evinde, kardeşim bile olsa, alacağımı alır giderim diye düşünüyorum, dur bi de mutfağa girip buzdolabına bakayım demem. ama sıcaktan susamış olabilir.
Demek ki konu sahibi eşinin ailesini yemeğe filan çağırınca da lokmalarını sayıyor ki adam söyleme ihtiyacı duymuşadamın bilinçaltında nasıl korku olduysa, laf gelir aman ben anlatayım demiştir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?