L lajour Guru Kayıtlı Üye 18 Ekim 2009 185 6 318 İstanbul 28 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lajour #1 arkadaşlar uzun süredir bu tarz büzgülü torba çanta denilen bu modelden arıyorum ancak mağazalarda bulamadım, nerede bulabilirim bilgisi olan?
arkadaşlar uzun süredir bu tarz büzgülü torba çanta denilen bu modelden arıyorum ancak mağazalarda bulamadım, nerede bulabilirim bilgisi olan?
O ozgeesen Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2013 3 0 6 Antalya 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lajour #2 labonbon .!.: Eki Görüntüle 697421 arkadaşlar uzun süredir bu tarz büzgülü torba çanta denilen bu modelden arıyorum ancak mağazalarda bulamadım, nerede bulabilirim bilgisi olan? Genişletmek için tıkla... gittigidiyor ve cantamall.com da var o tarz ürünler arama yaparsan bulursun.
labonbon .!.: Eki Görüntüle 697421 arkadaşlar uzun süredir bu tarz büzgülü torba çanta denilen bu modelden arıyorum ancak mağazalarda bulamadım, nerede bulabilirim bilgisi olan? Genişletmek için tıkla... gittigidiyor ve cantamall.com da var o tarz ürünler arama yaparsan bulursun.
L lajour Guru Kayıtlı Üye 18 Ekim 2009 185 6 318 İstanbul 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lajour #3 ozgeesen .!.: gittigidiyor ve cantamall.com da var o tarz ürünler arama yaparsan bulursun. Genişletmek için tıkla... belirttiğiniz sitelerde arama yaptım ancak ne yazıkki benzer ürün bulamadım. Bu tarz çantaya rastlayan var mı aranızda?
ozgeesen .!.: gittigidiyor ve cantamall.com da var o tarz ürünler arama yaparsan bulursun. Genişletmek için tıkla... belirttiğiniz sitelerde arama yaptım ancak ne yazıkki benzer ürün bulamadım. Bu tarz çantaya rastlayan var mı aranızda?
G gizemli23 Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2013 20 0 6 35 İstanbul 23 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lajour #4 canım var varr bende kendime çanta bakıyodum hemde 6 rengi var bu modelin bimodabu.com