Byle birey olsa, ne yaparsn?

çalışırım...

hayatta en çok korktuğun şey başına geldi ne yaparsın?

Ay ay ay!Bilemiyorum ki aldırmak istemezdim sanırım.:26:
En yakın arkadaşın sevgiline göz koysa ne yaparsın??

ne yapsan boş artık yandığının resmidir:)

bir sabah uyandın ruhun hiç sevmediğin birinin bedenine girmiş..??

o zaman onu rezil ederim :)
dünyada çay olmasaydı en çok ne içerdik

ben ıhlamur içmeyi tercih ederdim
zamanlar arasında geçiş mümkün olsaydı hangi zaman giderdin

herşeyi yeni baştan başlamak için kendimi şevklendirirdim biraz zor olurdu ama :26:

eşin yada sevgilin tango kursuna ikinizin ismini yazdırırsa ama sana sormadan gidermiydin????

önce bana sormadığı için kırılırdım ama tangoyu sevdiğim için koşa koşa giderdim

çok önce nette tanıştığın ama hiç görüşmediğin biri sana 1 sene sonra tekrar mesaj atmaya başlasa ikinizde birbirinize karşı boş değilseniz tutumun ne olurdu?

netten görüştüğüm kişi bana güven vermez.bundan dolayı mesajına karşılık vermem.

sevgilin yada eşim seviyor ama sen sevmediğin halde onun istediği filmi izlermiydin???

başka bir film izlemeyi önerirdim öncelikle kabul etmezse onun seçtiği filmi izlerdim. memnun olmasam bile kırmamak için izlerim.

çok beğenerk aldığın bir kıyafeti sevgilin yada eşin beğenmedi ve giymeni istemiyor? tepkin ne olurdu :44:

o olmadığı zamanlar yine de giyerdim

eşinin veya erkek arkadaşının arkandan işler çevirdiğini öğrendin ilişkine devam eder miydin kafasını mı yarardın ... mi ederdin tekmeyi mi basardın ne yapardın

Soru çok havada kalmış :44:ne gibi işler yani ?

Annenizle birlikte yolda giderken karşınızdan gelen birisi annenize çarptı ve yere düşürdü.Böylesi bir durumda tepkiniz ne olurdu ?

yuh maşlahh önüne baksna olurduuu daha fazlasıdaaa

karşıdan kudurmuş bi köpek geliyor tepkinnnnnnnn

korkardım ama korktuğumu belli etmemeye çalışırdım ve mümkünse kaçardımmmmm...

çok sevdiğin bir arkadaşınla randevun var(kız yada erkek farketmez)
randevu saati çok az bir zaman kala (sen hazırlanmış ve yola çıkmışsın)seni arıyor ve kusura bakmamanı
son anda bir işi çıktığını söylüyor.senin tepkin ne olurdu..........????

cok sinirlenirdim....

sabah yataktan kalktiginda ve aynanin karsisina gectiginde bir de bakmissin yüzünde sayilmayacak kadar sivilce cikmis!!
napardin???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…