Byle birey olsa, ne yaparsn?

tepkisiz olurdum heralde

bi davete gittin elbisenin aynısını birisi daha giymiş napardın**

şanssızlık, yapıcak bişey yok

alttaki, sınav günlerini karıştırsan mesela mat sınavı varken yanlışlıkla tarih calışıp gitsen?

oturup ağlardım heralde elimden geleni yapmaya çalışırdım yinede

alttaki sen otobüse biniyosun ama cüzdanın evde naparsın

yanlış binmişim der ve inerim

sabah bir uyandın,dudağında 3 ayrı yerden uçuk çıkmış,ne yaparsın?

merhemle sıvarım her tarafını....

Dünyanın sonu geldiğini öğrendin ne yaparsın?

Bol bol dua eder, sevdiklerime sevgimi haykırır ve yapamak istediklerimi yapardım . . .

Aşşağıdaki bir gün uyandığında kendini çok farklı bir yerde bulduğunda ne yapardın ?

Telefon arar, tanıdık birilerini arardım heraldee .. :26::26:

Karnın çok aç.. kalan son paranla yemek yiceksin dısardan ama en sevdigin kazakta indirime girmiş, alacagın yemeğin fiyatında .. Hangisini tercih ederdin ? :44:

Tabi ki yemek yemeyi............ Eşinin VEYA sevgilinin seni aldattığını öğrensen ne yaparsın?

Son düzenleme:
.... cok kolay,"gereken konusmayi" yapar, aninda yollarim!

otobuste yaniniza cok sisman biri otursa, ne yaparsiniz?

Hiçbir şey yapmam, kilolu insanlara karşı özel bir hassasiyetim var çünkü

Babanız bankamatikten para cekerken, siz de hemen iki adım yanında beklerken yanınıza birisi gelip selam verse, pardon tanıyamadım ben sizi deyince de ''.....nın arkadasıyım, hani eski sevgiliniz olan' derse napardın

Beni biriyle karıştırıyosunuz heralde o dediğiniz kişiyi tanımıyorum derdim:)

Yolda havalı bir şekilde yürürken kalabalığın en yoğun olduğu yerde ayağınız takıldı ve düştünüz. Ne yapardınız?

Kendi halime bende gülerdim sanırım
Tv karşısında en çok beğendiğin,sevdiğin ünlüyü izliyorsun birden elektrikler gitti ?

pühhh sende tam kesilcek zamanı buldun,jeneratorr devreye gir lutfeeen :)
erkek arkadasın/eşin yıldönümünüzü unutup,maça gitse :)

herhalde hayatının hatasını yapardı ama benim kocam unutmaz :)))))

bakkaldan alışveriş yapıp faturayı ödemeyi unutsan :))))))

komsumun ziline basar durumu izah ederdim

Esiniz kadinlar kulübünde cok fazla vakit gecirdiginiz icin laptopunuza el koyarsa naparsiniz?

ben de onunkine el koyardım=)) kuaför saçınızı istemediğiniz şekilde keserse napardınız???

ben de onunkine el koyardım=)) kuaför saçınızı istemediğiniz şekilde keserse napardınız???

başıma çok geldi.eve gelince kendim kesiyorum.kuaförün kestiğinden daha güzel oluyor.Şuan yine kendi kestiğim saç.

en yakın arkadaşınız 2 gün önce ayrıldığınız sevgilinizle çıksa ne yapardınız?ben yaşadım yıllar önce..

saçlarından tutar sürüklerdim merdivenlerden aşşağı küt küt küt sırtı vururdu o merdivenlere.sonra herkesin ortasında tokat manyağı yapardım onu,sutarını fln tırmalardım iz kalsın diye ıssız bi köşeye çekip fıskıyeyle ıslatıp hortumla döverdim sonra da sırtına şunları yazardım güle güle kullan bay x

seni çok kıskanan bi arkadaşın sen gece uyurken saçlarını kırpık kırpık kesti ne yaparsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…