Byle birey olsa, ne yaparsn?

uzak dururum

iş görüsmesine giderken yanından geçen araba güzelim kıyafetine su sıçrattı,heryerin çamur oldu,ne yaparsın?

okkalı bir küfür eder, en yakın restaurantın tuvaletine dalar silerdim.

çocukluk arkadaşın, kıskançlıklar nedeniyle arkadaşlığınızı bitirmeye çalışıyor ne yaparsın

Hiçbir şey yapmam.

Feci şekilde gök gürültüsü var, şakır şakır yağmur yağıyor, fırtına çıkmış ve rüzgarın sesi evin her yanını sarmış ve siz evde yapayalnızsınız ne yapardınız?

ben zaten gök gürültüsünden çok korkarım televiz yonun sesini açarım ki dışardaki sesi duymayayım diye yada kur'an okurum...

son 3 ayın olduğunu öğrensen ne yapardın?

neyım var neyım yoksa paraya cevırır once sevdıgım adamla dünyayı gezerdım, sonra da gelıp annecıgımın dızının dıbınden ayrılmazdım.
bır yabancıya asık oldun. çok asık oldun! dilin dinin gorenegın herseyın farklı.. ve gıtmek gerekecek. ne yapardın ?

giderdim.....

sevgilinin doğum günü için süpriz parti hazırladın şansa bak ki sevgilin işi çıktı ve senin yanına gelemicek ne yaparsın?

Tabikiiiiiiiiiii çıldırırım ve günlerce kabris yaparım............

Eşinin akrabaları evine ayakkabıyla giriyor üstelik daha önce uyarmana rağmen
ne yapadın?????????????**

ayakkabılarını çıkarmasını isterdim uyarmıştım sizi daha önce ama lütfen ayakkabılarını tekrar çıkarın derdim.......

eşin ya da sevgilin seni en hassas noktadan sinir ediyor ne yaparsın?

Daha birkaç gün önce yaptı, burnundan fitil fitil getiririm,yaptığına pişman ederim.

Şayet bir kızın oldu, adını ne koyardın?

duru,berrak,rüya sanırım bunlardan birini koyardım..
sevgilinin veya eşinin başka bir kadınla tek gecelik ilişkisi senin için aldatma veya boşanma sebebimidir?

aldatmıştır ve bu sayede de boşanırım....

sevgilin sana bir şey hakkında söz verdiği halde yapmadı ne yaparsın?

böyle bir şey hiç aklıma gelmedi daha doğrusu düşünmedim bile

erkek olarak yaşamaya devam ederim herhalde bu sayede erkeklerin nasl bir varlık olduğunu daha iyi anlamış olurum...

sevgilin sana yalan söyledi ki (umarım olmaz) ne yaparsın?

niye yaptıgını merak ederim..vede biraz fazla ustune duserim bu işin..

peki yasadıgın yerde kimse kalmasa yada cok azalsa ne yaparsın...

imkanım varsa başka yere taşınırım

arkadaşın senin canını sıkacak bir şey söyledi ne yaparsın?

Arkadaşımın samimiyetine göre vereceğim tepki çok değişir.

Çok özel sıkıntın var, bunu içine mi atarsın, yoksa güvendiğin birileriyle mutlaka paylaşır mısın?

güvendiğim biriyle mutlaka paylaşırım....

sevgilin sana beğenmediğin bir hediye almış ne yaparsın?

beğenmiş gibi yaparım arada kullanırım onn yanındayken

çok severek evlendin ve bir çocuğun var ama birgün tartışıyorsunuz eşiniz sizee kapıyı açtı çocuk bende sen gidebilirsin dedi ne yaparsın

çocuğum için kalırım ancak burnundan getiriri....

arkadaşın en sevdiğin kıyafetinin üzerine kola vişne suyu döktü ne yaparsın?

gülerim, fırsat bulduğumda kıyafetimi yıkarım:)
erkek arkadaşının/eşinin eskiden hemcinsleriyle de ilişki kurduğunu öğrendin ne yaparsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…