Byle birey olsa, ne yaparsn?

En çok istediğim şeyi gerçekleştirmek isterdim.

Biriyle zorla evlenmek zorunda kalsan ne yaparsın ?

Evden kaçardım ehu

Bir zaman makinası icat edildi ve yalnızca geçmişe götürebiliyor. Geçmişe gidip ne yaparsın?

en çok istediğim şey desem yalan olmaz neler yapmazdım ki tüm hatalar pişmanlıklara son verirdim mesela

canın kavga etmek istiyor ne yaparsın:)

Çatacak yer arar ve mutlaka bulurum bu akşam bulduğum gibi ;D

Saat gece 4 olmuş sigaran yok naparsın?

en çok istediğim şey desem yalan olmaz neler yapmazdım ki tüm hatalar pişmanlıklara son verirdim mesela

canın kavga etmek istiyor ne yaparsın:)

eşime sarardım sudan sebeblerle ii oluyo bazen stres atıyo insan

bigün uyandığında erkek olsan ilk napardın:=)

Genel müdürün odasına tehdit mektubu yollardım

Ya 2hafta tatil yapacaksın ya da 1 ay çift maaş alacaksın. Hnagisini kabul ederdin?

balayı yapamamış biri olarak egzotik bir ülkeye giderdim
bir düğüne giderken topuğu kırıldı ne yapardın?

balayı yapamamış biri olarak egzotik bir ülkeye giderdim
bir düğüne giderken topuğu kırıldı ne yapardın?

eve dönüp değiştirirdim eğer eve dönemeyecek kadar uzaktaysam yeni bir ayakkabı alırdım.

işte elbisenin askısı kopsa ne yaparsın?

Allah korusun. Çok üzülürdüm. Bilemiyorum ki ne yapardım, hangi koşullarda, neden dolayı atıldığımı bilmiyorum ki

Kayınvaliden sana bir şey söylese, kocana sakın söyleme dese, ne yapardın ?

ayrılırım ve çok üzülürm

banyodan yeni çıktın bornozun var o sırada kapı çaldı delikten baktın kargo gelmiş evde de başka kimse yok napardın

kapıyı açmadan kuryeye "1 sn bekleticem kusura bakmayın" deyip üstüme bir tişört ve hatlarım belli olmasın diye hırka geçirip (ve tabii alt eşofman da) kapıyı açardım

arkadaşın seninle dalga geçse ne yaparsın?

arkadaşıma bağlııı çok saydığım biriyse düşünmeden veririm dediğim gibi ama arkadaşıma bağlı :)

gözlerinin önünde bireine araba çarpsaaa ?

hemen doktor çağırırımmm!!!

yolda yürürken elinize adamın biri bir buket çiçek tutuştursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…