Byle birey olsa, ne yaparsn?

yaaa der gelmesini beklerim bu arada bişeyler yerim

telefonun 5. katta balkondan aşağıya düşse ne yaparsın

iner asagiya alirim biseyi yoksa devam kullanirim kirildiysa eger yedekte var bitane daha

dus alirken sacini sampuanladigin anda sular kesilse ne yparsin?

iner asagiya alirim biseyi yoksa devam kullanirim kirildiysa eger yedekte var bitane daha

dus alirken sacini sampuanladigin anda sular kesilse ne yparsin?

yedek şişe sularla yıkamaya devam ederim buz gibi olsa da

topuklu ayakkabı giydin ve süper bi akşam yemeğine gidiyorsun sevgilinle restorana girdiğin an topuğun kırıldı naparsın ?

oturur ağlardım hatta sinir krizi geçirip bikaç bişi kırardım..
tam bütün gün temizlik yapmış, harap ve bitap düşmüş ama evinin her yeri mis gibi pırl pırıl olmuşken ayağın takılması sonucu elindeki koca 1 bardak ayran halıya ve fayansa dökülüverse napardın?

orayı öylece bırakıp tvnin karşısına geçer zap yaparım bu arada reklamlara bile ağlarımsinirim geçincee ortalığı temzlerim kendime saya sayaa:))

çokk uzun ve ciddi bi ilşkiniz varkenn sevgiliniz kuzeninizle nişanlandı naparsınız

Yakarım uleeennnnnn korksunlar benden öyle bir durumda

Konserdeyken sanatçı kendini birden hayranlarının (senin) üstüne atarsa ne yaparsın

ahaha kafamı gözümü korumaya çalışırım tamam seviyoruz da bir yere kadar yanii bi de rock'çı olucam peehh

bi lokantaya gittin içecek olarak kola istedin ama kola bitmiş ayran getirip hesaba yazdılar ne yaparsın

çekilirim kenara düşerse düşsün ne arıyor kocca adam atlamak neymiş görsün:)

birden tam dizi keyfi yaparken dişine bir sancı girse naparsın?

çok fenaaa,dizi filan umrumda olmaz....yolda giderken yakınından geçen biri kalp kriizi geçirse ne yaparsın ?

Kızı yolardım sonrada nişanlımın avucuna yüzüğü koyardım.
(Allah göstermesin öyle bişeyi.)

Gitmek istemediğin bir yere ailen zorla seni götürmek istese ne yapardın ??

Kızı yolardım sonrada nişanlımın avucuna yüzüğü koyardım.
(Allah göstermesin öyle bişeyi.)

Gitmek istemediğin bir yere ailen zorla seni götürmek istese ne yapardın ??

gitmem.. sonuna kadar karşı çıkar,herşeyi ortaya koyarım

50 ilk öpücük filmindeki gibi her yeni güne başlarken herşeyi unutsan ve birinin sana muhakkak hatırlatması gerekse ne yapardın? nasıl hissederdin?
(yani tabi öyle bişey yaşasan bişey hissedemezsin de,şu an düşününce ne hissediyosun diyelim)

Benim gibi takıntılı ve hiçbir şeyi unutmayan biri için çok keyifli bir hayat olurdu orası kesin

Tatlı krizindesin ve evde küp şeker bile yok ne yaparsın

Ortalığı yıkarım, bi şekilde mutlaka bulurum. Kıyamet kopaar

Annen çok sevdiğin bi tshirtü yer bezi yapsa, ne yaparsın ?

Şok olurum

Ama ben anneciğime kızamam ki

Alttaki sabaha kadar uykun gelmese neyapardın?

Son düzenleme:
kk da takılırım herhalde

altta ki en aykın arkadaşının seni kıskandığını öğrensen???

Ona bişey belli etmem ama bi daha da sır vermem.
Alttaki nişanlın kv ile oturacağını söylese ne yaparsın:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…