gereksiz bir sebepten dolayı bozuldularsa evet ama otesıne karısmam...
peki arkadasım sen kalabalık bır ortamda eşinin ya da sevgılının yanında biri pisligine sana dokunsa ne yapardın ? yanı bellı edermıydın etmezmıydın ? benim başıma gelmişti bir yer dagılırken nısanlıydım o zaman olay cıkmasın dıye susmustum ondan merak ettim..
hiç bir şey duymazdım.eski sevgilim eskide kalmıştır osayfa benim için kapanmıştır.kocamla beraber gayet yanından rahat bir şekilde geçerim umrumda bile olmaz....
sevgilinin samimi olduğu bir kız arkadaşı var sende bu kızın sevgiline karşı davranışlarından hiç hoşlanmıyorsun ne yaparsın?
ilk başta düzegünce uyarırım eşyalarımı neden vermiyorsun diye eğer uyarmam rağmen hala vermiyorsa o zaman bir daha eşyalarımı vermem...
yolda giderken yaşlı bir kadın var sana bir adres soruyor sende bu adresi biliyorsun.senden o adrese götürmeni istiyor..ama seninde o sırada çok önemli bir işin var ve zamanın az kaldı acele etmen gerekiyor.bu durumda ne yaparsın?
o anki işimin önem derecesine ve kadına güven dereceme bakarım kadına pek güvenmediysem çok acelem var teyzecim derim başka birinden rica et der giderim güvendiysem işim birazcık bekleyebilecek derecedeyse götürürdüm
hayatta tek başına hakkaten tek başına kalsan ne yapardın