Byle birey olsa, ne yaparsn?

sewdıgımm bırıyse gelsınn basımınn ustunde yerı war:)

yolda yuruosunnn tanımadıgın bırı ensene şaplakk atıoo sonra şakaa yaptımm dıo naparsın

walla neye uğradığımı şaşırırım
etkiye tepki misali bende bitane yapıştırırım şaka yaptım bende derim

tanıdığım biriyse gülerimm suratına karşı tanımadığım biriyse anlamamış gibi yaparım:))))

sinemada birisi yüksek sesle konuşsa naparsın

evli değilim ama kavga etmişsem o an sinirliyimdir ister istemez dövmek gelir....

yolda giderken yolun tam ortasında insanlar konuşuyor içinden onlara kızar mısın?

kizmam belki ama soylenirim..

aralari bozuk olan arkadaslarini baristirmaya calisir misin?

gereksiz bir sebepten dolayı bozuldularsa evet ama otesıne karısmam...
peki arkadasım sen kalabalık bır ortamda eşinin ya da sevgılının yanında biri pisligine sana dokunsa ne yapardın ? yanı bellı edermıydın etmezmıydın ? benim başıma gelmişti bir yer dagılırken nısanlıydım o zaman olay cıkmasın dıye susmustum ondan merak ettim..

bende susmayı tercıh eerdım rezıllık cıkmasın dıe......

cok sevdıgın eskı sevgıln karsında bır yanında kocan ,o ankı hıslerın ne olurdu?

hiç bir şey duymazdım.eski sevgilim eskide kalmıştır osayfa benim için kapanmıştır.kocamla beraber gayet yanından rahat bir şekilde geçerim umrumda bile olmaz....

sevgilinin samimi olduğu bir kız arkadaşı var sende bu kızın sevgiline karşı davranışlarından hiç hoşlanmıyorsun ne yaparsın?

ıkısınınde agzına....
ve o kızlan ya gorusurse benı kaybeder yada benı tercıh eder ondan vazgecer

senı sevenmı yoksa senın sevdıgınımı tercıh edersın karsılıksız oldugunu bıle bıle

Son düzenleme:
aynı anda yazmısız senin soruna cevap vereyim.karşılıksa sevgim..beni seveni tercih ederim sanırım fisfisfis

ödenmeyen bir fatura yüzünden yıllar sonra evine mahkeme kağıdı geldi.. eşin / sevgilin destek olacağı yerde bagırdı çağırdı ne yaparsın?

Son düzenleme:
bende ona ne bagırıyorsun beeeee erkek olsaydında odeseydın derdım :)))))

anıden gelen evlenme teklıfı ıcın ne cavp verırdın

Git önce ailemden iste derdim
Sevdiğim biriyse,istiyorsam evet evet evet derdim kaydirigubbakcemile3

Sevdiğini ailen istemese napardın?

hehe zaten öle sempatiksalakcinni idare ediyorum artık

yolda yürürken kalabalık bi yerde düştün ne yaparsın ?

ordan çıkana kadar yürümeye devam ederim .

bir arkadaşın sürekli senden eşyalarını alıyor ve vermiyor ne yaparsın?

ilk başta düzegünce uyarırım eşyalarımı neden vermiyorsun diye eğer uyarmam rağmen hala vermiyorsa o zaman bir daha eşyalarımı vermem...

yolda giderken yaşlı bir kadın var sana bir adres soruyor sende bu adresi biliyorsun.senden o adrese götürmeni istiyor..ama seninde o sırada çok önemli bir işin var ve zamanın az kaldı acele etmen gerekiyor.bu durumda ne yaparsın?

o anki işimin önem derecesine ve kadına güven dereceme bakarım kadına pek güvenmediysem çok acelem var teyzecim derim başka birinden rica et der giderim güvendiysem işim birazcık bekleyebilecek derecedeyse götürürdüm

hayatta tek başına hakkaten tek başına kalsan ne yapardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…