Byle demeyin ...:(((

aklımızdan geçenleri çok güzel yazmışsınız sonuna kadar destekliyorum...++++++++:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

hihoyyythihoyyythihoyyyt BIZLER COK DEGERLIYIZ ARKADASLAR BUNU ASLA UNUTMAYIN. BIZLERI SEVEN ESLERIMIZ VAR, BIZE DESTEK CIKIYORLAR, MORAL VERIYOLAR, YERI GELDIGINDE EN IYI ARKADASIMIZ ONLAR OLUYOR. TEDAVI SIRALARINDA HEP YANIMIZDA BULUNUYOR BIZIMLE ÜZÜLÜP BIZIMLE AGLIYORLAR. SEVINCIMIZIDE BIZIMLE PAYLASIYORLAR. BU KADAR FEDAKAR, MERHAMETLI VE SABIRLI ESLERI BIZ NERDE BULABILIRIZ. SIZ HEPINIZ COK KIYMETLISINIZ, HIC BIRSEY SIZIN TATLI CANI ÜZMEYE DEGMEZ. :lepi::lepi:

Haklisin canim....
Insan cevresindekilerin gercek yüzünü böyle günlerde görüyor...
Benim bebegim öldü gecen sene etrafimdaki herker üzülme yine olur kafana takma diyor:bbo:
Benim ne yasadigimi ne düsündügümü bilmek bile istemiyor cogu....
Birde benimle hamile olupta karsima gecip sapur supur bebeklerinide sevenler var en yakin cevremde....
Ama ne yapabilirimki düsüncesiz ve dangalak insanlarin kafasina akil fikir sokamiyorum iste....
Bende artik kimin gercek dost oldugunu cak iyi anladim....
Herkese hak ettigi kadar deger veriyorum.....
Sende öyle yap canim kafanada takma böyle insanlari...

canlarım ateş düştüğü yeri yakar başkalarının çekmedikleri derdi anlamaları mümkün değildir. ama illaki düşünceli davranmak zorundadırlar. bir yabancı bile olsa düşünceli davranırız hele ki en yakın dostlardan bahsediyoruz. onların neler çektiğinizi bilip hassas noktanızı düşünerek konuşması gerekir her zaman . dostluk budur. bakın bir burda birbirimizi tanımadan görmeden ne dostluklar ne dayanışmalar kuruyoruz. çok zor değil demekki. yeterki insanlar egolarına yenik düşmesinler. inşallah allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırır. bizi de bu duygudan mahrum bırakmaz :Saruboceq:

sen o arkadaşını umursama:umursamaz: ayrıca herşeyin hayırlısını verir allah bunun için üzülmeyin.şimdiye kadar olmadığına göre sizin için hayırlı değilmiş demekki böyle durumlarda isyan ettmemek lazım çokta üstüne düşmeyin. hiçbişey sizden kıymetli değil olursa olur olmazsa olmaz canınınızdan kıymetli bişeymi varŞeniz

Ayy kıyamam sana ben boşver anacım..... 6 ay o kadar uzun bir süre değildir ki üzülesin ama o hemen istediği için kendisi gibi zannetmiş olabilir seni...Aslın da iyi niyetli garibim .Canım benden tavsiye hamile kalana kadar çocuk istemiyorum de .Korunmadığını kimse bilmesin..

Ama bence arkadasın art niyetle yaklaşmamıs ya sadece kelimelerini özensiz secmiş.
cogu kadın bebek olmayınca her bebek haberine içerler. arkadasın kendi aklınca sana destek olup aynı zamanda da bu güzelliği seninle paylaşmak istemiş.
kelime secememiş işte. kızma bence ona hiç.
allah herkese tosuncuk gibi bebeler nasıp etsin...

canım allah büyük.işte buda bizim sınavımız yoksa rabbimin bize vermeye gücü yetmeyecekmi.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..sınav dünyası ne yaparsın kimlerine veriyor ya cami kapısına bırakıyor ya çöpe atıyor.kimisi o masum yavruları kürtaj olarak aldırıyor..mafoldumbenonlarda öyle sınav ediliyor..sabrımızla sınavı kazanacaz işallah..:Saruboceq::Saruboceq:

Otuz yaşında evlendim,kayınvalidemin ilk hediyesi lohusa pijamasıydı
Aldım,kenara koydum,geç evlenmiş de olsam iki sene bekleyeceğimi,ima dahi istemediğimi söyledim
Sonra ne mi oldu,hipertiroidi problemi yaşadım,mum gibi eridim..Dr en az üç sene bebeği yasakladı hormonlarım düzene girene kadar,hiç üzülmedim,demek zamanı var dedim.
Sonra ev aldık,taşınacağız,bu hengamede bebek olmaz dedim,bir sene de öyle bekledim,etti mi altı sene.
Sonra da denedik altı ay,bebek yok,yaş ileri,tüp bebek dedik,eşimin spermlerinde sorun olduğunu öğrenince direk,şükür ilk seferde tuttu:lepi:
Şimdi bunları neden anlattım..Bu esnada gelinimiz ki aynı yaştayız,ablam- ki 41'inde doğurdu-,en yakın arkadaşım-ki iki bebeği oldu- hepsi hamile kaldılar ve hiçbirisinden yanımda dikkat etmeleri gerektiğine dair bir beklentim olmadı,çünkü bu işler sıraya bakmıyor,kısmet ve zaman işi..
Sonra ben hamile kaldım ve en yakın başka bir arkadaşım üstüme üç kez tüp bebek denedi ama olmadı,hiç bir zaman benden dikkatli olmamı beklemedi,hatta tıpla ilgili bir işi olduğu için her gün arayıp şikayetlerimi sordu,hiç de çekinmeden anlattım,çünkü paylaşamazsam çatlardım,o ikimizin de bebeğiydi
Kızımın odasında her yerde arkadaşımın hediyeleri,çektiği fotolar,el izleri var tek tek dokunduğu çerçevelerde.
Ps: Şu anda ikizlerine hamile ve ben her gün pofurdamalarını büyük zevkle dinliyorum,kızıma kardeş fikrim yavaş yavaş siliniyor aklımdan,çünkü iki kardeşi yolda..
Özetle canımın içi,rahat tıut kendini,paylaş arkadaşınla,çünkü hassas bir döneminde o..Sonra sen hamile kaldığında tecrübesiyle çok yardımcı olacak sanaa.s.

Son düzenleme:
Bence arkadaşınız tuhaf davranmamış siz üzülmeyin diye bu şekilde davranmış ve hayırlısı diye söylemesi de çok normal, her işte her isteğimizde kendimize yakınlarımıza hayırlısı demez miyiz?, nispet yaptığını düşünmedim ben yazdıklarınızdan, nispet yapsa sizden saklamaz hemen söyler ve sizi kıskandırmaya felan çalışırdı herhalde, hassas ince düşünen biri gibi davranmış bana göre, siz kıskanç bir yapıda olmadığınızdan kıskanacağınız için sizden sakladığını düşünerek alınganlık etmişsiniz gibi geldi bana, ama çocuk sahibi olma zamanlarını çok iyi bilirim bende sizin yollarınızdan geçtim, ben hamile kalabilmek için günleri sayarken istemediği halde ya da kazara hamile kalanları görünce üzülürdüm kıskandığım için değil çok istediğim için, insan bu dönemlerde çok hassas oluyor arkadaşınız da o yüzden öyle davranmıştır size karşı, umarım Allah size de en yakın zamanda bir evlat nasip eder:1hug:

Son düzenleme:
canim sakin moralini bozma... halden anlamayan, patavatsiz insanlar o kadar cok ki.. biriyle ugrassan biriyle ugrasamazsin... en güzeli takmamak. öyle yapmaya calis ki az yara alasin.

bak sana bu konudaki en bomba olaylardan birini anlatayim. benim cocugum yok. 8 yildir defalarca tedaviye ragmen olmadi. kismet degilmis.. artik gecti zaten ... neyse, konuya geliyim. benim gibi yillarca cocuk hasreti ceken, geceler boyu dertlesip birlikte cocuk diye agladigimiz bir arkadasim hamile kaldi. sonra bebegini kucagina aldi. uzun ömürlü olsun insallah. cocuk birkac aylik oldugunda yine sohbet ederken bana '' amaannn bosver olmasin. zor is zaten bebekle ugrasmak . ohh ne rahatsin daha ne istiyorsun'' dedi :1shok: bunun ötesini tanimiyorum ben... kisacasi olan olmayanin halinden anlamiyor. keske herkes dilini biraz daha dikkatli kullansa da hic kimse üzülmese ...

en kisa zamanda karnina, sonra saglikla kucagina bebek diliyorum :)

amin canım.seni o kadar iyi anlıyorum ki.aynı şeyleri ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum.rabbim bize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…